Amazon.de deja listează iPhone! Dați o căutare și-l veți găsi la prețurile de 999 EUR (varianta de 8GB) și 899 EUR (cel de 4 GB). Sper să fie doar o glumă, și nu o indicație asupra prețurilor din Europa.
Ba se prea poate ca atata sa coste “la liber”. Nasol !
Si eu cred ca din moment ce pe AT&T(Cingular) e 499/599 contract pe 2 ani… si avand in vedere ca telefoanele sunt foarte ieftine in US “la abonament”... nu cred ca o sa-l dea la acelasi pret la liber in UE.
iPhone nu are nici o legatura cu acele Smarphones. E ani lumina inaintea lor. Plus ca nu stiu ce e asa de smart la alea. De ce nu zici SonyEricsson M600i sau P990i? Poate cu astea da. Iar M600i este 450E la liber si P990i vreo 550E. Deci acesta este segmentul de concurenta.
Nu ştiu dacă aţi fost atenţi la articolul din NY Times pe care l-a pus Sergiu, dar acolo scrie că nişte “Apple insiders” spun că iPhone ar putea fi avea 3G doar printr-un simplu software update! Asta e o chestie care seamănă cu upgrade-ul software la 802.11n care tocmai a apărut.
Ah. Acum mi-am amintit. Nu mai stiu unde am citit.
Exista un patent a lui Apple care e ciudat rau din unghiul meu. E ceva de genul, in display sunt bagate niste ‘celule’ care capteaza imaginea din fatza lor. Adica un fel de camera integrata in display. Pe mine ma luat rasul cand am auzit , acum vreo 2 sau 3 sapt.