Impresii: cica ecranul ar fi rezistent la zgarieturi, ar rula un fel de Leopard, no 3rd party apps si altele.
Cel mai mult mi-a placut ca Whatever you want to do—select an album to play, make or take a call, compose and send an e-mail—your first impulse is almost always the correct one.. Asa trebuie sa fie un produs Apple!
LG-ul a fost anuntat de ceva vreme http://www.engadget.com/2007/01/11/iphone-and-lg-ke850-separated-at-birth
Dupa cum spuneam, iPhone-ul a fost anuntat atat de devreme deoarece Steve stia ca vine concurenta. O miscare buna, dar unii or sa moara de nerabdare
p0110, am uitat sa te intreb. Cumva stai cu ochii pe unul? Eu, daca ma hotarasc ca-mi place destul cat sa scot banu’, cred ca mai astept in speranta ca o sa vina cu ceva imbunatatiri pe viitor. Desi stim cu totii ca e cool sa fi printre primii cu el in buzunar
[ Modificat: 19 Ianuarie 2007 06:19 AM de fishbone ]
Vestea buna e ca Apple are un profit margin de 50% la iPhone, ceea ce inseamna ca nu peste mult timp (dupa lansare ) o sa scada pretul la un rezonabil 300-350, adica exact acolo unde ma asteptam eu sa iasa de prima oara.
Cam aiurit anuntul de pe Okazii. Baiatul ala nu stie nici macar unde si cum se plateste TVA-ul… Si, oricum, cand le va aduce el, vor fi cu siguranta si in magazine. De unde, daca il iei pe societate, mai deduci un TVA, un impozit… Si, in magazine, mai ai si o garantie de 24 de luni.
Eu, personal, as astepta pana l-as putea comanda la I.R.I.S.
Cam aiurit anuntul de pe Okazii. Baiatul ala nu stie nici macar unde si cum se plateste TVA-ul… Si, oricum, cand le va aduce el, vor fi cu siguranta si in magazine. De unde, daca il iei pe societate, mai deduci un TVA, un impozit… Si, in magazine, mai ai si o garantie de 24 de luni.
Eu, personal, as astepta pana l-as putea comanda la I.R.I.S.
Cum la Cora s-au vîndut „ipod-uri” la jumate preț, nu văd de ce nu s-ar vinde deja iPhone la 1/3 preț undeva altundeva… e pe stil… nu pe iStyle.