Alcatelul meu OneTouch Easy 300 și ceva (telefon low-end de acum 4 ani), nu numai că se deschide greu dar imediat după deschidere, dacă vreau să văd agenda, îmi zice să mai stau un pic că nu este disponibilă. De unde sistem de operare avansat, de unde multitasking?
Nu vrei sa iti trimit un car kit pentru acest telefon? Ti-l dau gratis, platesti doar transportul…
ma uitam astazi (a nu stiu cata oara) la keynote-ul lui Steve. multi erau nemultumiti ca nu are 3G, dar in timpul prezentarii spune f clar ca in viitor (sa speram ca nu foarte indepartat) o sa aiba si aceasta optiune; si altele
nu cred ca o sa aiba in versiunea pt Europa. o sa fie lafel ca cele se US. probabil in noua generatie de iPhone. misto e ca telefoanele astea se pot updata oricand, spre deosebire de marea majoritatea a mobilelor
zilele astea, la Barcelona se desfasoara congresul telefoniei mobile /// acolo se vor discuta si pune la punct viitoarele directii de dezvoltare si standardele in domeniu
e normal ca cine lanseaza un produs nou pe piata sa nu se grabeasca sa anunte lucruri care pot fi schimbate /// in functie de ce sa va stabili acolo, apple va putea sa vina cu imbunatatiri fata de cele anuntate deja
Un film cu detalii interesante de la Actioncorp: Four things about the iPhone that you probably overlooked from Steve Job’s MacWorld keynote. They include what the calendar application looks like, how you’ll view traffic in Google Maps, another way to scroll through long lists and how ringtones may ultimately work.
Un film cu detalii interesante de la Actioncorp: Four things about the iPhone that you probably overlooked from Steve Job’s MacWorld keynote. They include what the calendar application looks like, how you’ll view traffic in Google Maps, another way to scroll through long lists and how ringtones may ultimately work.