16 din 70
16
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 226 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

both

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 227 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Intelesesem ca OS-ul pe iPhone va fi pe hard disk, vreo 500mb. O data ce va putea fi montat drive-ul, totul va fi disecat la foc marunt.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 228 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Apropo de performanțe: se spune că iPhone are cel puțin TREI procesoare ARM înauntru… Cred că în condițiile astea n-o să mă pună niciodată să aștept până-și încarcă agenda, huh?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 229 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

3!
Wtf? Doar nu ruleaza webservere… smile

[ Ignoră ]   [ # 230 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Faversham, UK
Macuser din: 24.06.06
Tudor - 07 Februarie 2007 03:17 PM

Alcatelul meu OneTouch Easy 300 și ceva (telefon low-end de acum 4 ani), nu numai că se deschide greu dar imediat după deschidere, dacă vreau să văd agenda, îmi zice să mai stau un pic că nu este disponibilă. De unde sistem de operare avansat, de unde multitasking?

Nu vrei sa iti trimit un car kit pentru acest telefon? Ti-l dau gratis, platesti doar transportul…

Il poti vedea aici: http://www.allgsm.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=1008

Daca te ajuta, iti pot trimite si un incarcator de retea original, ca cel din pachetul de vanzare al telefonului.

Semnătură 

Valentin Voica
(MacBook 13.3” Mid 2006 - 1.83 GHz Intel Core Duo, 2 GB RAM, 60 GB HDD)
(MacBook Air 13.3” Early 2015 - 2.2 GHz Intel Core i7, 8 GB RAM, 256 GB SSD)

[ Ignoră ]   [ # 231 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

ma uitam astazi (a nu stiu cata oara) la keynote-ul lui Steve. multi erau nemultumiti ca nu are 3G, dar in timpul prezentarii spune f clar ca in viitor (sa speram ca nu foarte indepartat) o sa aiba si aceasta optiune; si altele

[ Ignoră ]   [ # 232 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai mie mi se pare clar ca iPhone-ul European o sa aiba 3G. Ca sa nu mai vorbim de cel japonez, ca aia deja au sarit de 3G.

[ Ignoră ]   [ # 233 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu cred ca o sa aiba in versiunea pt Europa. o sa fie lafel ca cele se US. probabil in noua generatie de iPhone. misto e ca telefoanele astea se pot updata oricand, spre deosebire de marea majoritatea a mobilelor

[ Ignoră ]   [ # 234 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

eu cred ca o sa aiba…

zilele astea, la Barcelona se desfasoara congresul telefoniei mobile ///  acolo se vor discuta si pune la punct viitoarele directii de dezvoltare si standardele in domeniu
e normal ca cine lanseaza un produs nou pe piata sa nu se grabeasca sa anunte lucruri care pot fi schimbate   ///  in functie de ce sa va stabili acolo, apple va putea sa vina cu imbunatatiri fata de cele anuntate deja

pentru informare, un articol aici

[ Ignoră ]   [ # 235 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Apropo de articolul ala, interesant ca Steve nu a prezentat la iPhone comenzi cu activare vocala… ma intreb daca le au sa nu ii plac to his Steveness.

[ Ignoră ]   [ # 236 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pana la urma bradsul iPhone va fi impartit intre Apple si Cisco

[ Ignoră ]   [ # 237 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

iPhone will B iPhone!... as today!

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 238 ]
RankRankRankRank
Administrator

Un film cu detalii interesante de la Actioncorp:
Four things about the iPhone that you probably overlooked from Steve Job’s MacWorld keynote. They include what the calendar application looks like, how you’ll view traffic in Google Maps, another way to scroll through long lists and how ringtones may ultimately work.

[ Ignoră ]   [ # 239 ]
RankRankRankRank
Administrator

He, he, se pregateste lumea deja: TubeSock 2

[ Ignoră ]   [ # 240 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
altero - 25 Februarie 2007 07:47 AM

Un film cu detalii interesante de la Actioncorp:
Four things about the iPhone that you probably overlooked from Steve Job’s MacWorld keynote. They include what the calendar application looks like, how you’ll view traffic in Google Maps, another way to scroll through long lists and how ringtones may ultimately work.

O da, foarte interesant!

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

16 din 70
16