eu sper sa fie cu cartela sim ca sa il putem lua la liber
Slabe speranțe. După cum se aude, Apple va păstra și în Europa politica de exclusivitate. Asta exclude din start orice “găurică” în care s-ar putea introduce un SIM. Ca o consecință, cred că bișnițarii vor lua o mare țeapă din cauza asta, pentru că deblocarea telefonului va însemna să spargi OS X.
septembrie-octombrie…
cam asa, sa vina lumea din concedii
Crezi dacule? Pai nu ziceau ca in Europa apare la sfarsitul anului? Si om fi noi in Europa, da’ pun pariu ca la noi ajunge prin februarie - martie. Si atunci o sa fie cu contract d-ala care te face iobag la Orange / Vodafone.
Oricat as băloși la telefonul asta, sper sa ma pot abtine si sa nu-l iau. Cel putin pana la versiunea 2… Sper.
O RLY???
Eu ii dadusem o bila mare neagra iPhoneului pentru ca nu are slot de vreun fel de memorie. Daca are slot de expansiune, I’m SOLD! Cele de 1 giga au ajuns dirt-cheap, misto asa!
ce mai conteaza, se poate vedea online fara probleme..
Conteaza mult pentru unul ca mine care are arhiva cu toate conferintele. Ce o sa le arat copiilor?
Aloo Ce vachinuiti atat fratilor cu FTP etc…..Keynote-u cu iPhone eu il am CLAR CA CRISTALU din iTunes Store cam din Ianuarie…...nu imi vine sa cred ca nu l-ati vazut pana acum….are 1Gb si se vede excelent!!!