Well, it’s official, o sa am un demo unit, dar nu pentru mult timp.
Ce-ati dori sa testez neaparat la el si sa raportez?
Eu intentionez sa fac faza asta: sa scriu un SMS using my THUMBS. Asta ca sa vad cat de valabila e critica “huoo, iPhone nu e pentru aia cu carnati in loc de degete”. Pariu ca merge linistit.
Pai neaparat sa-l filmezi din toate pozitiile, inclusiv degetele tale, ca si eu ma-ntreb cum merge.
Vezi daca poti face rost de aplicatii 3rd party si spune-ne cum se instaleaza si cum se comporta.
Daca e OK calitatea convorbirii (banuiesc ca da).
Cum se vad filmele (pune si unul cu subtitrare).
Pana mea, testeaza TOT si fa un film!
Posibil sa am unu, depinde cat de mult imi plac ca sa trec de reticenta achizitiei generatia 1, dar nu cred ca dau prin Bucuresti ca nu e timp :( Stau doar 2 saptamani.
Stiati de iPhoney? E un simulator de iPhone, util ca sa vezi cum iti arata situl si aplicatiile pe un iPhone. Roteste si ecranul.
La mine am vazut ca nu incarca pozele, nu incepe Slideshow-ul. Filmele le incarca, dar nu se redimensioneaza ca sa incapa pe ecran.
putintica rabdare, sigur or sa ajunga si in Romania
Nu pe 29, peste cateva luni. Ziceau unii ca terminalele or sa fie blocate in Cingular /AT&T. Sincer, nu cred ca cei de la Apple sunt asa de prosti ca sa nu le dea la liber in Europa, Atat timp cat este cerere mare, le vor aduce si aici.
Mai citisem pe undeva ca e o problema cu providerii. Acestia se plangeau de cerintele imense pe care Apple le are vis-a-vis de iPhone. Pana cand vor gasi unul, sunt domenii de vanzare. Astia speculeaza orice chestie, orice smecherie!!
Port o discutie destul de infocata contradictiva pe tema iPhone cu un gagiu de pe Level. Eu pro, el contra. http://forum.level.ro/showthread.php?t=140440&page=5
In caz ca aveti chef sa cititi, eventual sa ma mai ajutati cu artilerie grea Clasicul exemplu de om care nu intelege despre ce e vorba, prost informat si prejudiciar.