Cred ca acum e clar ca adus din state iPhone o sa fie bun la absolut nimic. Nici macar nu poate fi folosit ca iPod daca nu e activat la AT&T.
Chiar si activat, o sa aiba numar fix, legat de persoana care l-a luat. Incep sa ma uit prin cartile de anatomie sa vad ce organ nevital pot sa vand sa-mi iau si eu unul de la Vodafone.
Unlimited data plan nici nu exista la Vodafone. Maxim sunt 250 MB la 25 de dolari pe luna.
Sunt curios la cate pagini o sa ajunga topicul asta pana apare primul iPhone on Romania :D
Din pacate o sa avem ceva de asteptat. Cel putin un an (asta in cazul in care Romania o sa fie bagata de Apple la categoria “Europa”)
Iar abonamentul cred ca o sa fie mult mai scump ca cel din state. La capitolul date, cel putin…
off topic: am vorbit acum vreo 2 saptamani cu o duduie de la Vodafone Stefan cel Mare despre un abonament pentru date. Era varza, nu stia care-i diferenta intre 3G si HSCSD. Eu ii ziceam ca-mi trebuie internet cand merg la munte si ea imi zicea sa-mi iau Vodafone live. Concluzia mea a fost ca serviciile de date nu prea sunt la mare cautare in ro.
Ceea ce ma face sa imi fie frik este faptul ca iti trebuie si cont de iTunes (iTunse Account/Apple ID) si cum ROMANIA nu e trecuta la tarile alea in care poti sa iti faci cont si sa cumperi sa nu ne-o luam in barba si sa ne amagim sau sa se amane pana la mama naibi aparitia iPhone-ului in ROMANIA :(((..........wich SUCKS big time!!!
Ceea ce ma face sa imi fie frik este faptul ca iti trebuie si cont de iTunes (iTunse Account/Apple ID) si cum ROMANIA nu e trecuta la tarile alea in care poti sa iti faci cont si sa cumperi sa nu ne-o luam in barba si sa ne amagim sau sa se amane pana la mama naibi aparitia iPhone-ului in ROMANIA :(((..........wich SUCKS big time!!!
Sper ca Apple va reactiona cum trebuie la cerintele Comisiei Europene si va crea un singur Store pentru toata UE (si nu cate un Store pentru anumite tari)... astfel vom putea si in Romania beneficia de cont iTunes…