Sunt restrictii software ce pot fi rezolvate usor. Pe mine m-ar ingrijora cele de ordin hardware, ca inlocuirea unui circuit in caz ca, spre exemplu, tactile nu merge bine, e alta mancare de peste ...
Maine (azi n. red ) se da drumu la iPhone, baietzii deja s-au mutat in fata magazinelor si asteapta…. (nu am vazut nici un bronzat de al nostru…care sa le vanda la superpret dupa aia… )
Is curios care o sa fie primele reactii. Totusi s-a creat atata tam-tam chiar daca ar avea feed-back negativ, tot l-ar cumpara lumea sa se convinga cu ochii ei.
Daca gaseste cineva reactii la cald, astept sa le posteze aici, ca topicul celalt e obositor de lung.
——————
P.S. Tot azi se lanseaza si Die Hard 4 (pe asta il astept din 95 )
Asta e, dupa mine, cea mai tare: “Telefonul poate functiona in strainatate, dar numai in regim de roaming”
Tipul care a scris articolul l-a copiat si tradus cuvant cu cuvant de undeva.
Are dreptate, se referă la faptul că în străinătate nu poți băga o cartelă din țara respectivă, trebuie musai să folosești opțiunea de roaming de la AT&T (pentru abonații din SUA).
Întrebare: așa-i că Vodafone nu are implementat EDGE în rețeaua din România?
Orange sigur are EDGE, cu acoperire națională, din câte știu eu. Ambii operatori au 3G, dar cu o acoperire de toată jena. În condițiile în care Vodafone cică ar fi favorit să câștige contractul pentru iPhone, sunt curios în ce mod va merge internetul pe iPhone, în afara celor ~20 de orașe în care au 3G.
Asta, desigur, în cazul în care iPhone va ajunge și în România cândva… Mai devreme de 2009, nu cred.
Întrebare: așa-i că Vodafone nu are implementat EDGE în rețeaua din România?
Orange sigur are EDGE, cu acoperire națională, din câte știu eu. Ambii operatori au 3G, dar cu o acoperire de toată jena. În condițiile în care Vodafone cică ar fi favorit să câștige contractul pentru iPhone, sunt curios în ce mod va merge internetul pe iPhone, în afara celor ~20 de orașe în care au 3G.
Asta, desigur, în cazul în care iPhone va ajunge și în România cândva… Mai devreme de 2009, nu cred.
Domnule TUDOR…CU respect tovarasu Chucky te anunta ca daca mai cobesti cu faze gen 2009, te bat intr-un hal de nedescris!! Sunt prea hyped pe treaba asta cu iPhone ca sa imi narui tu sperantele cu chestii d-astea.
PS - E la misto ce am scris. Sper ca vezi partea funny a mesajului :D
cred ca o vede pe cea a postului anterior…aia cu safari pe win postat pe threadul iphone! io zic sa mail asi iarba aia….desigur, ma refer la lucerna aia din desktopu’ lu’ Leopard! si net pe un smartphone de la orange, am avut si io ocazia sa incerc…si e de tot rahatul….si avea banda generoasa personajul respectiv. desigur, pt admin’s stuff, e ok..merge un ssh in conditii decente dar orice altceva e jalnic.