27 din 70
27
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 391 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

3 more hours! shut eye

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 392 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 31.01.07

Cu siguranta! La fel de sigur e ca si eu ma voi afla printre ei smile

Avem pe Mobilissimo o stire de ultima ora: “iPhone 3G in Europa de la Vodafone, T-Mobile si Carphone Warehouse!” (in sectiunea de stiri).

Deabia astept primele reactii la cald ale clientilor…

[ Ignoră ]   [ # 393 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Eu ma duc astazi la Cingular/AT&T store sa vad care-i treaba, n-am demo unitul inca :(
Anyways, astazi e ziua mea, asta da coincidenta wink

Am sunat in prealabil magazinul ca sa fiu sigur ca ai iPhone-uri si am fost intampinat de un mesaj pre-inregistrat. Printre propozitiile notabile.
“In order to make preparations for the iPhone launch, the store will close at 4PM and re-open at 6PM sharp”
“If you are coming to our store for any reason other than the iPhone, we recommend that you come earlier than 4PM or another day”

Te he he

Daca e imbulzeala asa cum cred eu ca este, o sa fac poze :D

[ Ignoră ]   [ # 394 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Alta chestie care m-a dat pe spate si m-a cracanat, ca pe un gandac cu burta-n sus: lupa care apare cand editezi text!

Si la multi ani fishboane!

[ Ignoră ]   [ # 395 ]
RankRankRank
Member

Vin de la AT&T Store. M-am jucat putin cu iPhone-ul, nu cu toate feature-urile bineinteles, dar e exact cum l-au prognozat “Amazing”!Am incercat sa postez de pe el… shut eye dar era tare slow…se simte nevoia de 3G sau de un EDGE mai bun (daca o fi vreunul)... M-am uitat la trailerul cu “the italian job”, m-am facut ca dau telefoane, camera era in blur (n-am mai insistat), Keyboardul simplu si foarte usor de manipulat la mainile mele nu prea mici, merge super, muzica, ma rog… nici prea greu, dar nici prea usor, aluminiu, touch screen-ul cum era si de asteptat amprente vizibile, destul de stralucitor,(mic detaliu) la rotire (90) are un mic decalaj de spatiu “umplut” cu “FCP canvas(squared white and gray) kind of background”,“DOCK-ul” era fix doar 4 programe, cred ca are magnification effect, Safari, Mail, Call, si iPod(?!_ ma rog muzichia),ce nu mi-a placut, pe verso la baza are o bucata de plastic negru, puteau sa-l faca si ei din aluminiu ca pe restul. Se imbuca super cu charger-ul baza ( pare magnetic_sau o fi numai ala de display de la AT&T, nu stiu ), si nu era coada+badigarzi… erau doar cativa fani, oricum totul a decurs conform asteptarilor, cred ca m-a duc si maine sa-l studiez mai in detaliu…Da stiu… de ce nu il cumpar!?... Mai am un an de contract cu Sprint-ul asta de rahat, si daca cancelez mai devreme ma mai ard si astia cu vre-o $300, basca sa zic $500 iPhone-ul iaca $800 de para… dupa ce-am tras linie. Talk 2 U tomorow…

Happy birthday lui Fishbone! Sa ne traiasca!

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 396 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

La naiba, mi-ai luat-o inainte smile
Lasa, nu te stresa. Cu sau fara contractul ala Sprint zic ca e mai bine sa asteptam. Eu sunt pe Cingular/ATT si tot nu iau ... inca.
Eu am ajuns mult mai tarziu decat am anticipat. Aveam de gand sa fiu acolo la 6PM dar am ajuns la 9PM. Am mers la un american muscle car show si ce mi-au vazut si pe acolo ochii ...
Anyways, store-ul Cingular/ATT din Lincoln era gol cand am ajuns eu. A ramas un politist afara si niste urme de sticle sparte pe trotuarul din fata smile Intrat inauntru, am aflat ca s-a vandut TOT STOCUL in primele 30 de minute, au avut in jur de 100 de telefoane. Restul clientilor care mai erau inauntru completau formulare si balarii ca sa puna comanda si sa le vina prin posta jucariile. Pana si demo unitul era vandut, daca mai intarziam 3 minute nu-l mai prindeam nici pe ala. WTF? Maine ma duc la Apple Store in Omaha sa dau “raportul” si de acolo. Deci practic Lincoln, Nebraska is officially out of iPhones. Sold in 30 minutes.

Review-ul meu de o propozitie? iPhone-ul este atat de HOT, incat degetul nu este extremitatea cu care am de gand sa-l utilizez ...

[ Ignoră ]   [ # 397 ]
RankRankRankRank
Administrator

Multumim corespondentilor nostri din SUA. Asteptam si alte transmsiuni.

Deci e real, eh?

[ Ignoră ]   [ # 398 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Din cate vad pe Flickr… oamenii sunt foarte multumiti de el, s-a vandut in draci… Apple nu cred ca se astepta la asa manie, cred ca au dat iar lovitura!

... insa ... check this out http://flickr.com/photos/josephcharles/665030121/

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 399 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
p0110 - 30 Iunie 2007 09:22 AM

daca cancelez mai devreme ma mai ard si astia cu vre-o $300, basca sa zic $500 iPhone-ul iaca $800 de para… dupa ce-am tras linie.

Adica exact 10 zile de munca la Wendy’s, no experience required. Sau un pic mai putin decat salariul mediu al unui medic pe o zi in USA.

M-am gandit sa dau un pic perspectiva cifrelor, pentru nefericitii din tara cu salarii de 100$ pe luna care cred ca iPhoneul e de neatins.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 400 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu cred ca acei nefericiti cu 100$ pe luna, sunt f indreptatiti sa considere ca iphone-ul este de neatins. pt ei, multe lucruri sunt de neatins. atunci cand spun despre un obiect ca este de neatins, se raporteaza la propriile venituri. iphone-ul il cumperi pt ca-ti este util sau pt a-ti satisface un moft. de ex, eu mi-am luat un mb pt a-mi satisface acel moft…imi pot desfasura activitatea si pe un banal laptop, sa zicem acer, cu o banala distributie linux. pt mine utilitatea este sa NU folosesc win. multi dintre membrii acestui forum, isi permit cu putin incordare, un iphone…
e o vorba, parca un vers de la parazitii, care spune: sa castigi, cat castiga tata! wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 401 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 30 Iunie 2007 04:39 PM

eu cred ca acei nefericiti cu 100$ pe luna, sunt f indreptatiti sa considere ca iphone-ul este de neatins.

My point too.

Alte Comentarii despre iPod:
- Cel mai bun sunet dintre toate telefoanele de pe piata (masurat stiintific)
- nu s-au epuizat stocurile in magazinele din SF si NY.
si de pe TUAW

I just need to get it out of the way: Words cannot describe how incredibly wonderful this thing feels to touch and hold. It is an absolute marvel of engineering. Gorgeous in every way.
It’s light; surprisingly so. Not quite as light as I remember my Samsung BlackJack being (one of - if not the - slimmest and lightest smartphones on the market), but considering how bad the BlackJack and Windows Mobile in general sucked, it’s honestly a non-issue.
Amazingly, just about all facets of the phone’s software work as advertised. Switching from the browser back to the Home screen is a snap; hitting the Home button the middle of a YouTube video is also a snap.
However, YouTube videos take a bit longer than advertised on TV to buffer and begin playing, even over Wi-Fi. Not too worried about it.
Google Maps is surprisingly responsive, even over EDGE (which wide reports are saying has received a significant speed boost in the last couple days. Hmm, wonder why).
The magnifying glass effect is quick and very, very cool. However, it unfortunately seems to negate the possibility of selecting a block of text for deleting. This would have been handy in instances like blowing away a URL already in Safari to start typing a new one; the only workaround for this is tapping at the end of the URL and holding the delete key down and waiting for each character to be deleted in succession. Kind of annoying. Update: Thankfully, a commenter pointed out the big grey X sitting in Safari’s address bar, allowing for a one click deletion of an entire URL. Much handier.
The reader.mac.com app seems a little misleading - all it does is display a message on the iPhone instructing you to add a direct URL for a site’s feed in Safari, in which case it will display that feed much like Safari RSS on a computer. It isn’t a web-based app at all from what I can tell. Unless Apple has something more planned for reader.mac.com, I’m calling this another fumbled addition to the .Mac family (though, for the record: I’m a happy .Mac customer, I just increased my storage to 2GB and I fully plan to renew my account in October).
Have I mentioned yet that this seems to be a device designed and engineered by angels? Because it is.
Changing the ringer/phone volume or toggling the vibrate switch elicits a translucent Mac OS X-like volume feedback.
Seeing translucency on a phone with this gorgeous of a display is nearly worth half the price in and of itself.
The SMS app looks like iChat and almost sounds like iChat; it features a different sound for incoming SMSes, but the default iChat sound for sending SMS messages. My only question is: where is iChat!
YouTube H.264 videos look as gorgeous on the iPhone as they do on the Apple TV (remember: Apple got YouTube to convert a portion of their catalog for the iPhone and Apple TV into H.264 from the original uploaded files; this isn’t a conversion from original > Flash > H.264). Note to YouTube: drop Flash, switch to H.264 video for your entire catalog. Now.
Snapping a picture on the camera features a virtual shutter that snaps shut and open again once the picture is done being snapped and saved. Kinda silly, but more entertaining than a ‘saving’ or ‘please wait’ message.
The 160 dpi display is even more gorgeous than in the videos and up on stage in a keynote.
According to John Gruber, the iPhone’s UI is all done in Helvetica, which I am definitely a fan of. I also agree that Notes being done in some icky Comic Sans-y type is… weird.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 402 ]
RankRankRank
Member

Click-urile de pe keyboard sunt ok (audio) nu zgarie (a la long) urechea, in primul minut (ca ghertzoii ... de) nu stiam sa ma intorc in meniul principal, tot incercam cu degetul mare prin stanga sus (cautam un nonexistent BACK - function), asta pana m-am bunghit ca singurul buton centru jos face asta.Toate apasarile efortless adica nu exista ce spuneau gurile rele sa nu-ti recunoasca miscarea degetelor pe touch screen. Ce n-am putut(foarte bine), e sa-l “masor” ca masa, fiind ancorat zdravan (modelul de display) cu un cablu retractabil. E intr-adevar slim, subtirel, da nu-ti lasa impresia de prea subtire si fragil (asta ramane in pending…n-o luati ca atare…e o impresie personala…ramane de vazut). Calitatea imaginii (video) e de la sublim la magnific, am ramas speachless (nu vezi asa ceva la alte tefoane), de foarte aproape, nu poti distinge “pixelii” totul e coerent si parca comprimat anume pentru vizualizare.(o fi altgorimul ala “scalabil” de compresie!?... nu stiu), oricum impresia generala despre display este ca ofera dublul calitatatii imaginii cam la tot ce-am vazut pana acum (inclusiv Nintendo DS). Pe margini are butoane parca 3 nu-mi aduc bine aminte si un “slot” de (fara exagerare) 1cm lungime pe 1 mm grosime in partea superioara. Alimentarea se face prin ceva asemanator iPod-lui (nu shuffle) si asezata la baza in mijloc, very cleaver totusi, nu-ti prea dai seama daca e magnetic sau nu (sigur ca e!) sau daca “pop into” prin greutate proprie. “Puterea semnalului” timpul ramas bateriei, ora locala, audio level sunt dispuse in dreapta sus exact ca in OSX… Cam atat, deocamdata… cred ca s-a inceput disectia si “benchmark testele” pe alte web site- uri.

[ Modificat: 30 Iunie 2007 07:13 PM de p0110 ]
 Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 403 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai americanilor, stiti ce ar fi funny? Sa puneti poze cu voi si cu iPhone-ul. Ca am tot vazut pe net (inclusiv unul facut bucati - sa ma apuce plansu’ ), dar parca ar adauga ceva realism. Ca parca tot nu cred ca e real: sigur i-a tras Steve un reality distortion field de-al lui peste toata America…

[ Ignoră ]   [ # 404 ]
RankRankRank
Member

smile Altero, cred ca in vre-o doua zile, la cat de mandrii sunt americanii, si cum vor ei sa-si faca cunoscuta victoria pe piata celularelor, din frustrarea pe care au avut-o in ultimii 5 ani sa zicem,(europenii aveau cele mai “cool” SonyEricssonuri si Nokii), o sa apara zeci de impresii si de poze (video-uri) cu iPhone, nu cred ca sunt prea expert in telefoane mobile, tot ce pot sa fac e sa descriu dupa propria-mi masura (si limitare) iPhone-ul. Ai putina rabdare (duh!), pana luni si cred ca cei mai in masura iti vor satisface setea de cunoastere.

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 405 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
altero - 30 Iunie 2007 07:32 PM

Ca parca tot nu cred ca e real: sigur i-a tras Steve un reality distortion field de-al lui peste toata America…

hai ma pletosule, e doar un tilifon…da-l in ma-sa! eu sper sa fie cumparat de cat mai multi tarani de la noi din sat, ca poate creste nr de hotspot-uri…sa fie asa, ca la oras.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

27 din 70
27