28 din 70
28
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 406 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
altero - 30 Iunie 2007 07:32 PM

Mai americanilor, stiti ce ar fi funny? Sa puneti poze cu voi si cu iPhone-ul. Ca am tot vazut pe net (inclusiv unul facut bucati - sa ma apuce plansu’ ), dar parca ar adauga ceva realism. Ca parca tot nu cred ca e real: sigur i-a tras Steve un reality distortion field de-al lui peste toata America…

asta sigur e atins de un reality distortion field

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 407 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
mediaconvertor - 30 Iunie 2007 07:50 PM

e doar un tilifon…da-l in ma-sa!

Asa zic si eu cand sunt lucid. Dar cand vad cate o prezentare, parca schimb iarba si ma ia de cap, incep sa caut cat inseamna in bani un iPhone d’asta…

[ Ignoră ]   [ # 408 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 31.01.07

Daca sunteti curiosi cum arata arata iPhone pe dinauntru:
http://www.mobilissimo.ro/stiri-apple/iphone-dezasamblat_890.html

[ Ignoră ]   [ # 409 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

OMG…....abia astept…..iPhone rulz exact cum am zis…....In your face NOKIA/SIEMENS/etc…......si mai ales Microsoft! Apple rulz…..Felicitari Apple!! Maine ma duc sa imi fac rezervare da donari organe…tre sa scot banii de iPhone :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 410 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://cgi.ebay.com/Two-Apple-Iphones-8GB-Local-Drop-OFF-or-Free-Next-Day_W0QQitemZ170126628799QQihZ007QQcategoryZ64355QQrdZ1QQcmdZViewItem

Oameni nebuni ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 411 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Isteria asta îmi aduce aminte de Cartman din serialul Southpark cheese care aştepta nervos în faţa magazinului consola VII. Care urma să apară peste trei săptămâni.

Până la urmă e marketing… Teasing-ul din primăvară a fost numai bun pentru Apple. Jobs a prezentat excelent produsul (care, precum au scris mulţi, nu e chiar cel mai bun de pe piaţă), acum are de aşteptat să-şi culeagă roadele. Căci, da, iPhone are acel “ceva” pe care îl au toate produsele Apple. “The look” - cum ziceau Roxette prin ‘88 raspberry

fără legătură cu…
thread-ul ăsta e mai lat decît celelalte. de ce?
impun quote-urile lăţimea paginii?!

[ Modificat: 01 Iulie 2007 01:04 AM de akbar ]

[ Ignoră ]   [ # 412 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Marketing shmarketing.
In afara de reclame, Apple nu a facut altceva pe aici. A ba da, afise & co. Au fost alte produse cu marketing mult mai agresiv si in your face.
Dar marketingul a fost alimentat de hype-ul generat de site-uri, radio, televiziune, tot. They couldn’t stop talking about it. Astfel pana si bunicuta de la sat stia ce e iPhone.
Free marketing. Sunt ferm convins ca pana in 2008 o sa existe mult mai multe unitati decat cele 10 milioane la care spera Jobs.
Repet, aici s-a vandut tot stocul intr-o jumatate de ora! E drept ca nu vorbim de mii de unitati, dar in acelasi timp cica e si un oras ma retras.
Asadar ...

[ Ignoră ]   [ # 413 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

iPhone în acțiune, filmat în HD.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 414 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Test de anduranță pentru iPhone smile Drăcia nu se zgârie ușor!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 415 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
fishbone - 01 Iulie 2007 01:34 AM

Astfel pana si bunicuta de la sat stia ce e iPhone

se pare ca nu toata lumea stie de iphone. acum cateva minute i-am dat unei prietene sa vada filmuletul de prezentare de pe siteul apple. prietena mea NU ARE habar de nimic ce implica tehnologia, ce implica IT-ul, computerele…stie sa deschida pc-ul ei cu win, sa intre pe mess, pe irc si sa intre pe mailul yahoo. am fost sunat in mijlocul noptii sa-i “fac netu’” sa mearga: avea placa de retea dezactivata! dar dupa 5min de prezentare, reactia a fost cam asa: wow…f misto…super tare…e super usor de folosit, parca ar fi pt retardati. toate butoanele-s acolo!!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 416 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

How far we’ve come

[ Ignoră ]   [ # 417 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Un review interesant de la Daring Fireball.

[ Ignoră ]   [ # 418 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Dau raportul de la Apple store din Omaha.
La ora 7 stocurile magazinelor Cingular/ATT din zona au fost epuizate si salepeople au venit gramada la Apple store sa ia din stocul lor :D
Demo unituri aveau 6 on the floor iar stocul nu a fost inca epuizat.

[ Ignoră ]   [ # 419 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Stiti cine cumpara iPhonuri gramezi? Afro-americanii… brothers and sistas, yep, fara misto…Stati geana pe MTV si VH1 ca precis le baga in HIP-HOP video clipuri. Ei “trebuie” sa aiba The Ultimate Everything… You know whatta mean? I mean no disrespect or something… You know whatta mean?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 420 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
p0110 - 01 Iulie 2007 08:17 AM

Stiti cine cumpara iPhonuri gramezi? Afro-americanii… brothers and sistas, yep, fara misto…Stati geana pe MTV si VH1 ca precis le baga in HIP-HOP video clipuri. Ei “trebuie” sa aiba The Ultimate Everything… You know whatta mean? I mean no disrespect or something… You know whatta mean?

=)) Sa stii… iPhone is sa new bling ! :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

28 din 70
28