Mai americanilor, stiti ce ar fi funny? Sa puneti poze cu voi si cu iPhone-ul. Ca am tot vazut pe net (inclusiv unul facut bucati - sa ma apuce plansu’ ), dar parca ar adauga ceva realism. Ca parca tot nu cred ca e real: sigur i-a tras Steve un reality distortion field de-al lui peste toata America…
Asa zic si eu cand sunt lucid. Dar cand vad cate o prezentare, parca schimb iarba si ma ia de cap, incep sa caut cat inseamna in bani un iPhone d’asta…
OMG…....abia astept…..iPhone rulz exact cum am zis…....In your face NOKIA/SIEMENS/etc…......si mai ales Microsoft! Apple rulz…..Felicitari Apple!! Maine ma duc sa imi fac rezervare da donari organe…tre sa scot banii de iPhone :D
Isteria asta îmi aduce aminte de Cartman din serialul Southpark care aştepta nervos în faţa magazinului consola VII. Care urma să apară peste trei săptămâni.
Până la urmă e marketing… Teasing-ul din primăvară a fost numai bun pentru Apple. Jobs a prezentat excelent produsul (care, precum au scris mulţi, nu e chiar cel mai bun de pe piaţă), acum are de aşteptat să-şi culeagă roadele. Căci, da, iPhone are acel “ceva” pe care îl au toate produsele Apple. “The look” - cum ziceau Roxette prin ‘88
fără legătură cu…
thread-ul ăsta e mai lat decît celelalte. de ce?
impun quote-urile lăţimea paginii?!
Marketing shmarketing.
In afara de reclame, Apple nu a facut altceva pe aici. A ba da, afise & co. Au fost alte produse cu marketing mult mai agresiv si in your face.
Dar marketingul a fost alimentat de hype-ul generat de site-uri, radio, televiziune, tot. They couldn’t stop talking about it. Astfel pana si bunicuta de la sat stia ce e iPhone.
Free marketing. Sunt ferm convins ca pana in 2008 o sa existe mult mai multe unitati decat cele 10 milioane la care spera Jobs.
Repet, aici s-a vandut tot stocul intr-o jumatate de ora! E drept ca nu vorbim de mii de unitati, dar in acelasi timp cica e si un oras ma retras.
Asadar ...
Astfel pana si bunicuta de la sat stia ce e iPhone
se pare ca nu toata lumea stie de iphone. acum cateva minute i-am dat unei prietene sa vada filmuletul de prezentare de pe siteul apple. prietena mea NU ARE habar de nimic ce implica tehnologia, ce implica IT-ul, computerele…stie sa deschida pc-ul ei cu win, sa intre pe mess, pe irc si sa intre pe mailul yahoo. am fost sunat in mijlocul noptii sa-i “fac netu’” sa mearga: avea placa de retea dezactivata! dar dupa 5min de prezentare, reactia a fost cam asa: wow…f misto…super tare…e super usor de folosit, parca ar fi pt retardati. toate butoanele-s acolo!!!
Dau raportul de la Apple store din Omaha.
La ora 7 stocurile magazinelor Cingular/ATT din zona au fost epuizate si salepeople au venit gramada la Apple store sa ia din stocul lor :D
Demo unituri aveau 6 on the floor iar stocul nu a fost inca epuizat.
Stiti cine cumpara iPhonuri gramezi? Afro-americanii… brothers and sistas, yep, fara misto…Stati geana pe MTV si VH1 ca precis le baga in HIP-HOP video clipuri. Ei “trebuie” sa aiba The Ultimate Everything… You know whatta mean? I mean no disrespect or something… You know whatta mean?
Stiti cine cumpara iPhonuri gramezi? Afro-americanii… brothers and sistas, yep, fara misto…Stati geana pe MTV si VH1 ca precis le baga in HIP-HOP video clipuri. Ei “trebuie” sa aiba The Ultimate Everything… You know whatta mean? I mean no disrespect or something… You know whatta mean?