Acum, ca s-a savarsit minunea, sa te ti KRITIKA; Ia sa vedeti cum “sobolanii” incep sa roada pe margini: ca nustiuce Nokia face cutare chestie mai bine, ca Blackberry e mai destept, ca la ce-ti trebuie un music player cand esti business man(woman), ca nu stie Office, bla, bla,...Alde John C. Dvorak, ia sa vedeti ce analize, de genul “e lumea proasta ca se inghesuie ca oile la iPhone cand piata abunda de produse net superioare”... cred ca stiti si voi asta…
Acum, ca s-a savarsit minunea, sa te ti KRITIKA; Ia sa vedeti cum “sobolanii” incep sa roada pe margini: ca nustiuce Nokia face cutare chestie mai bine, ca Blackberry e mai destept, ca la ce-ti trebuie un music player cand esti business man(woman), ca nu stie Office, bla, bla,...Alde John C. Dvorak, ia sa vedeti ce analize, de genul “e lumea proasta ca se inghesuie ca oile la iPhone cand piata abunda de produse net superioare”... cred ca stiti si voi asta…
E normal sa se intample acest lucru
Gandeste-te ca n-ar exista evolutie fara competitie. Iar competitia se naste din invidie, pasiune si dorinta. Dorinta de a fi mai bun, sau de avea ce este mai bun.
Eu zic ca e bine sa se intample ceea ce prezici
Da dar sti ce le-as spune eu? Go Ahead! ... and make my day… Samsung or PocketPC…make it better!
Ai perfecta dreptate…concurenta e benefica pentru consumator…dar de ce n-au facut-o pana la aparitia iPhone-ului? Ca nimeni nu le-a oprit accesul la “bleeding edge” — technology ...
Păi e normal, nu? Ar fi culmea ca Nokia ori alții să laude iPhone!!! Nu numai teoretic, este posibil ca alții să fi rezolvat mai bine anumite chestiuni, nu e ilogic să crezi că, pe alocuri cel puțin, iPhone să ofere soluții mai proaste decît alții.
He, ce chestie: jack-ul castilor de la iPhone e mai subtire decat cel obisnuit. Deci, cine si-a luat casti de bulioane de bani, nu le poate folosi, decat prin intermediul unui adaptor urat.
Chestia cu jack-ul mai mic la iPhone?!?
Dobios, adica nici castile de la “fratele” iPod orice generatie nu se porivesc?
Oricum avem posibilitatea de a folosii casti mono/stereo prin protocolul “dinteabastru”.
In fine, sa-l vedem si noi sosit in romania noastra si cu meniul in romana binenteles… (asta pentru cei care au facut rusa in scoala, glumeam).
Păi e normal, nu? Ar fi culmea ca Nokia ori alții să laude iPhone!!! Nu numai teoretic, este posibil ca alții să fi rezolvat mai bine anumite chestiuni, nu e ilogic să crezi că, pe alocuri cel puțin, iPhone să ofere soluții mai proaste decît alții.
Si Cattus, nu sunt chiar atat de Kamikaze (神風), stiu ca exista “calcaiul lui Ahile” Edge fiind numai unul dintre ele,... but its worth fighting because is a good fight…
Oricum avem posibilitatea de a folosii casti mono/stereo prin protocolul “dinteabastru”.
Din pacate Apple nu a inclus suport pentru protocolul A2DP, care permite streaming audio….deci nu se poate asculta muzica intr-un headset bluetooth….
Nu stiam faza cu jack-ul mai mic….e pe bune?