29 din 70
29
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 421 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Are cineva driver de “Zoom Cu Două Degete v1.0” pentru telefonul din imagine?  grin

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 422 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

iPhone Stress tests… passed!!! (cu brio as mai spune)
video PC World

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 423 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Acum, ca s-a savarsit minunea, sa te ti KRITIKA; Ia sa vedeti cum “sobolanii” incep sa roada pe margini: ca nustiuce Nokia face cutare chestie mai bine, ca Blackberry e mai destept, ca la ce-ti trebuie un music player cand esti business man(woman), ca nu stie Office, bla, bla,...Alde John C. Dvorak, ia sa vedeti ce analize, de genul “e lumea proasta ca se inghesuie ca oile la iPhone cand piata abunda de produse net superioare”... cred ca stiti si voi asta…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 424 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 31.01.07
p0110 - 01 Iulie 2007 08:38 PM

Acum, ca s-a savarsit minunea, sa te ti KRITIKA; Ia sa vedeti cum “sobolanii” incep sa roada pe margini: ca nustiuce Nokia face cutare chestie mai bine, ca Blackberry e mai destept, ca la ce-ti trebuie un music player cand esti business man(woman), ca nu stie Office, bla, bla,...Alde John C. Dvorak, ia sa vedeti ce analize, de genul “e lumea proasta ca se inghesuie ca oile la iPhone cand piata abunda de produse net superioare”... cred ca stiti si voi asta…

E normal sa se intample acest lucru smile

Gandeste-te ca n-ar exista evolutie fara competitie. Iar competitia se naste din invidie, pasiune si dorinta. Dorinta de a fi mai bun, sau de avea ce este mai bun.
Eu zic ca e bine sa se intample ceea ce prezici wink

[ Ignoră ]   [ # 425 ]
RankRankRank
Member

wink Da dar sti ce le-as spune eu? Go Ahead! ... and make my day… Samsung or PocketPC…make it better!
Ai perfecta dreptate…concurenta e benefica pentru consumator…dar de ce n-au facut-o pana la aparitia iPhone-ului? Ca nimeni nu le-a oprit accesul la “bleeding edge” — technology ...

[ Modificat: 01 Iulie 2007 09:09 PM de p0110 ]
 Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 426 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Luați de mai citiți:
http://www.engadget.com/2007/06/30/iphone-not-supported-under-64-bit-windows-xp-or-vista-oops/
http://gizmodo.com/gadgets/a-tale-of-two-companies/iphone-launch-att-vs-apple-store-273978.php

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 427 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Păi e normal, nu? Ar fi culmea ca Nokia ori alții să laude iPhone!!! Nu numai teoretic, este posibil ca alții să fi rezolvat mai bine anumite chestiuni, nu e ilogic să crezi că, pe alocuri cel puțin, iPhone să ofere soluții mai proaste decît alții.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 428 ]
RankRankRank
Member

Pai Cattus, atunci sa le dam dreptate dinainte sa inceapa sa critice. Mie-mi suna putin a fabula cu vulpea si strugurii…si ca atare raman pe metereze…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 429 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, ce chestie: jack-ul castilor de la iPhone e mai subtire decat cel obisnuit. Deci, cine si-a luat casti de bulioane de bani, nu le poate folosi, decat prin intermediul unui adaptor urat.

[ Ignoră ]   [ # 430 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Servus,

Chestia cu jack-ul mai mic la iPhone?!?
Dobios, adica nici castile de la “fratele” iPod orice generatie nu se porivesc?
Oricum avem posibilitatea de a folosii casti mono/stereo prin protocolul “dinteabastru”.
In fine, sa-l vedem si noi sosit in romania noastra si cu meniul in romana binenteles… (asta pentru cei care au facut rusa in scoala, glumeam).

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 431 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Funny… misto review aici

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 432 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 02 Iulie 2007 04:05 AM

Păi e normal, nu? Ar fi culmea ca Nokia ori alții să laude iPhone!!! Nu numai teoretic, este posibil ca alții să fi rezolvat mai bine anumite chestiuni, nu e ilogic să crezi că, pe alocuri cel puțin, iPhone să ofere soluții mai proaste decît alții.

Si Cattus, nu sunt chiar atat de Kamikaze (神風), stiu ca exista “calcaiul lui Ahile” Edge fiind numai unul dintre ele,... but its worth fighting because is a good fight…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 433 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
p0110 - 02 Iulie 2007 05:25 AM

Pai Cattus, atunci sa le dam dreptate dinainte sa inceapa sa critice. Mie-mi suna putin a fabula cu vulpea si strugurii…si ca atare raman pe metereze…

N-am zis să le dăm dreptate!? Am zis că așa se întîmplă în lupta economică (și în cea politică, de altfel)!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 434 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

Deja…..
http://www.iphoneunlocking.com
wink

[ Ignoră ]   [ # 435 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07
foxygen - 02 Iulie 2007 06:01 AM

Oricum avem posibilitatea de a folosii casti mono/stereo prin protocolul “dinteabastru”.

Din pacate Apple nu a inclus suport pentru protocolul A2DP, care permite streaming audio….deci nu se poate asculta muzica intr-un headset bluetooth….
Nu stiam faza cu jack-ul mai mic….e pe bune?

29 din 70
29