32 din 70
32
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 466 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Ca sa fiu sincer cred ca Romania va intra in calcul (lista preferatilor) mai curand decat este de asteptat (nu stiu de ce dar sunt de un optimism patologic in aceasta privinta).Am avut si eu si inca mai am “complexul tarisoarei mici si neatarnate”. N-ar fi exclus o “initiativa agesiva de extindere” a capitalului american spre tarile “care candva luptau pentru nealiniere”, ceeace ar putea duce la deschiderea unei piete destul de mari al produselor de consum (si de lux bineinteles). Stiu ca sunt diferente mari (economice si de opinie) intre tarile comunitare dar cred ca la nivel de import nu se va tine seama de asta si exista destule paradoxuri in acest sens. Eu as incepe de pe acuma (actiunea ” SI EU VREAU UN iPhone”) si i-as lasa pe cei din Cupertino CA sa stie acest lucru. Bani sa fie… ca restul vine de la sine…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 467 ]
RankRankRank
Member

rolleyes A inflorit speranta:
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9026262

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 468 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
p0110 - 05 Iulie 2007 06:45 PM

Ca sa fiu sincer cred ca Romania va intra in calcul (lista preferatilor) mai curand decat este de asteptat

Eu cred că vom fi mai la coadă din cauză că:
- Românii sunt prin excelență utilizatori de cartele pre-paid, nu de abonamente. Numărul celor cu abonament este foarte mic, cică undeva la 20% din totalul utilizatorilor GSM. Nu cred că va apărea un iPhone în care azi pui o cartelă Vodafone, mâine una Orange și poimâine una Cosmote cu un catralion de minute gratuite.
- Puterea de cumpărare mică face ca și abonamentele să fie, în general, de valori foarte mici.
- iPhone n-are nici un farmec fără un abonament care să conțină obligatoriu și opțiune de Internet nelimitat. S-ar ajunge astfel la abonamente de peste 30 EUR, cam scumpe pentru România.

În general atitudinea românilor este “îmi iau cel mai scump telefon posibil ca să mă dau mare, dar dau bipuri ca să nu plătesc convorbirile”. iPhone s-ar potrivi perfect acestei afirmații dacă ar funcționa cu cartele pre-paid. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 469 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
p0110 - 05 Iulie 2007 07:32 PM

rolleyes A inflorit speranta:
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9026262

O floare foarte anemica: The cracked iPhone can’t be used as a phone, however.

[ Ignoră ]   [ # 470 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dați o căutare după “iPhone” pe Google (pagini în limba română) și o să remarcați că mai toți Gigeii și Gigicile din România care-și dau cu părerea despre acest telefon - fără să-l testeze sau măcar să-l vadă pe viu! - trag concluzia că este un bullshit super-umflat de marketing, că este mult mai slab decât telefoanele X sau Y și că evident, americanii sunt niște idioți inculți care pun botul la orice.

O mostră de idioțenie specific românească, din partea unei persoane care cred că s-ar pretinde a fi “avizată” în domeniu: un articol pe blogul cuiva de la IDG România (PC World & stuff).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 471 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

La fel de multi idioti cu acces la net, gasiti si aici

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 472 ]
RankRankRank
Member

“In general atitudinea românilor este “îmi iau cel mai scump telefon posibil ca să mă dau mare, dar dau bipuri ca să nu plătesc convorbirile”. iPhone s-ar potrivi perfect acestei afirmații dacă ar funcționa cu cartele pre-paid.”

grin Ia baga un iPhone pe mana cu ghiul a unui star videomanelist, sa apese el cu carnaciorii lui pa “taciscrin”, ia sa vezi cum se “indoaie” cocalarii…Ia sa vezi cum devine un accesoriu la BMW sau la Mercedes…Email “on dagou” din buric… “e, ce sti tu ce-i viata adevarata”... “sa moare dusmanii de ciuda”...

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 473 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Un reprezentant O2 a dezmintit afirmatiile din Times. Sunt numai zvonuri…

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 474 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Iata si soneriile iPhone… click aici

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 475 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
p0110 - 06 Iulie 2007 01:03 AM

grin Ia baga un iPhone pe mana cu ghiul a unui star videomanelist, sa apese el cu carnaciorii lui pa “taciscrin”, ia sa vezi cum se “indoaie” cocalarii…Ia sa vezi cum devine un accesoriu la BMW sau la Mercedes…Email “on dagou” din buric… “e, ce sti tu ce-i viata adevarata”... “sa moare dusmanii de ciuda”...

Eheee… ia gândește-te… vine omul la bar și ca de obicei pune Aifăunul pe masă, la loc vizibil, cu fața în sus. Ce observă tovarășii de alături? O chestie dreptunghiulară, complet neagră, fără butoane, fără clapetă... nici nu-ți dai seama dacă are ecran sau nu, dacă e telefon sau altceva… Hmmm, cam nașpa… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 476 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Iti dai seama ca o sa se faca vreun screen saver cu beculețe, flashuri, icoane, baloane…

[ Ignoră ]   [ # 477 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Cateva aplicatii de pe iphone. Pretty Cool ! grin)

[ Ignoră ]   [ # 478 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

si asa para lete chestii: http://www.flixxy.com/apple-iphone-magic.htm

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 479 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

iPhone si globalizarea

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 480 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 07 Iulie 2007 06:03 PM

iPhone si globalizarea

mai aveam putin, si maine-poimaine se reia si razboiul rece

Semnătură 

always the blues…

32 din 70
32