34 din 70
34
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 496 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

I’we got it !!!

[ Ignoră ]   [ # 497 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Kata4 - 11 Iulie 2007 05:56 PM

I’we got it !!!

Spune-i prietenului care a făcut poza să facă una mai clară... raspberry

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 498 ]
RankRankRank
Member

E facuta cu telefonul mobil SE…. care nu stie macro. Era doar o poza informativa, cu forumul pe iPhone. Poate la urmatoarea intalnire MacUser de la Vaporu .... va fi si un “live touch”. Nu este nimic oficial. wink

[ Ignoră ]   [ # 499 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tu vorbesti serios? Chiar ai pus lăbuța pe un iPhone??
E activat prin metoda DVD Jon? Sau merge si telefonul?

Aoleo, cate intrebari as avea… Ar fi cool la Vaporu’!

[ Ignoră ]   [ # 500 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 11 Iulie 2007 07:46 PM

Aoleo, cate intrebari as avea… Ar fi cool la Vaporu’!

După câte review-uri ultra-detaliate au apărut pe net, încă mai ai nelămuriri?!?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 501 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cand mi-am luat primul Mac, PowerBookul, am citit de am tocit netul. Eram convins ca e o scula buna. Dar cand am vazut-o, am atins-o si am lucrat cateva minute pe ea, atunci s-a produs declicul…
Crred ca daca vad un iPhone, nu mai am scapare, si dau caruta de bani pe el!

[ Ignoră ]   [ # 502 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 11 Iulie 2007 05:35 PM

Will it blend an iPhone?

grrr  big surprise smile

I still don’t get it… Ce e asa de “funny” sa distrugi un iPhone?!...Mai ieri alaltaieri erau altii care dadeau cu ciocanele sau il izbeau de asfatl…Si idea ca “-Uite il distrug pe asta, da mai am unul de “rezerva”. e tot pointless (in umila mea parere)...Ori mi-am pierdut eu simtul umorului… Ori o fi cum o zicea Elvis cu buza de sus ridicata intr-un fel de rictus: Aaa…One for the money,Two for the show…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 503 ]
RankRankRank
Member

Da….ma tot joc cu el.
Nu functioneaza partea de phone. Insa experienta de mobile internet, este cea mai uluitoare pe care am avut-o pana acum. Si am testat multe device-uri. Rezolutia si claritatea imaginii de asemeni este foarte buna. Parca usor mai buna ca pe un PSP. Wi-Fi ul merge la 54 Mb/sec. YouTube nu merge, sau ... inca nu am reusit eu sa il fac sa mearga. Nici pe clientul dedicat nici de pe browser. Google maps pt. Romania, merge numai pe satelite view. Harti ... ioc.
In rest ... touch and feel-ul ... cel cu care Apple ne-a obisnuit si cred ca asta este puncul forte al agestui gizmo.

[ Ignoră ]   [ # 504 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asa spuneau si cei de la HardMac, ca nu le merge telefonul si YouTube (sau altii, nu HardMac, whatever…). Mai spuneau ca pozele ies nasol, dar din ce postasera, nu erau deloc naspa. Poti sa pui niste poze p-aici? Facute si afara si in interior.

I still don’t get it… Ce e asa de “funny” sa distrugi un iPhone?!

Nu e funny, e un biznis: face lumea trafic la ei, si ei isi trag banu’ din publicitatea prezenta sau viitoare. Plus ca lumea e tot timpul atrasa de distrugeri.

[ Ignoră ]   [ # 505 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
D.O.R.U.T.Z. - 11 Iulie 2007 05:35 PM

Will it blend an iPhone?

grrr  big surprise smile

i s-a blenduit siteu pe safari, meniu sare intr-o parte

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 506 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Uite ca sunt oameni care sunt dispusi sa dea din banii lor pentru a vedea cum tipii astia fac praf un iphone.

http://smashsomestuff.com/iphone/

[ Ignoră ]   [ # 507 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05
Leto - 12 Iulie 2007 12:19 AM

Uite ca sunt oameni care sunt dispusi sa dea din banii lor pentru a vedea cum tipii astia fac praf un iphone.

http://smashsomestuff.com/iphone/

Asta e tipic “teapa” pe internet…Not bad, totusi… gandind la"multi da prosti”

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 508 ]
RankRankRankRank
Administrator

E oficial: Kata4 e primul rumân de-al nostru cu iPhone! Felicitari; iar daca e al tau, cu atat mai mult.
Bagati un ochi la convertor.

[ Ignoră ]   [ # 509 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Uitați-vă la video-ul cu blendul - la partea cand dă cu incetinitoru. Sacacu iPhone playa in continuare filmu in timp ce se descompunea. Mă bucur că e așa de rezistent.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 510 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Am intrat astazi pe DSLReports la sectiunea Speed Test si am observat ca au o sectiune acum pentru teste de viteza si latenta si pentru iPhone.
http://www.dslreports.com/stest

De asemenea, am primit azi-dimineata un memo interesant.

[We] will not be adopting the Apple iPhone for a number of reasons, including but not limited to:
The iPhone does not include administration tools such as password management and other minimum security settings needed to secure the device to our enterprise standards.
The iPhone will not synchronize with Microsoft Outlook Exchange or IBM Lotus Notes.
The iPhone is being targeted towards the consumer and the iPod user base.
The iPhone per AT&T internal policy cannot be sold to enterprise accounts.
AT&T Wireless has the exclusive distribution rights to this product for the first five years, limiting its use to their markets.

We will continue to monitor the technology as it evolves and evaluate it for appropriate use within the enterprise.

In the typical corporate speak, asta nu este un NU definitiv, dar destul de ferm pentru acest moment. Simplu spus este un consumer device, nu corporate.
Sa disec putin punctele prezentate, care de fapt sunt foarte putine din cele numeroase, mult mai tehnice, auzite de mine.
“The iPhone does not include administration tools such as password management and other minimum security settings needed to secure the device to our enterprise standards.”
Yeppers! Noi folosim 3rd party apps pentru a bloca si cripta toata informatia de pe BBs si PDAs. Astfel, daca cineva-si pierde device-ul, este practic useless. Nu pot fi recuperate date de pe el, nu poate fi folosit decat dupa un hard reset.
“The iPhone will not synchronize with Microsoft Outlook Exchange or IBM Lotus Notes.”
Exchange treaca-mearga, dar avem o infrastructura IBM foarte dezvoltata. Desi avem si Mac-uri, acestea nu reprezinta nici macar 2% daca nu ma insel din numarul total de workstation-uri. Sunt folosite in principal pentru marketing, public relations, mass media communications, ceva software development si audio/video editing.
“The iPhone per AT&T internal policy cannot be sold to enterprise accounts.”
Well, sper ca se schimba. Astfel nu putem beneficia de nici un fel de corporate discount, volume licensing, nimic. E clar ca Apple si AT&T vor sa mulga faima cat de mult posibil.

Ca sa va faceti o idee aproximativa, avem in jur de 100 de mii de angajati directi, nenumarand contractorii. Suntem numarul doi la proliferarea tehnologiei imediat dupa gvuvernul american si, chit ca suntem o companie mutuala, daca ne retragem investitiile pica piata de stocuri instant. I can’t say who we are, but you get the idea smile Daca iPhone-ul ar fi adoptat ca o alternativa la Blackberry-ul ce este folosit la nivelul executive, asta ar insemna o bucatica de placinta generoasa pentru Apple si AT&T.

34 din 70
34