39 din 70
39
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 571 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mediaconvertor - 31 Iulie 2007 02:46 AM

Bateria doar 300 de cicluri de incarcare!

Ori nu știu să citească sau să înțeleagă limba engleză, ori s-au luat după vreo știre veche. Pe situl Apple scrie clar:

Charge Cycles
A properly maintained iPhone battery is designed to retain up to 80% of its original capacity at 400 full charge and discharge cycles. You may choose to replace your battery when it no longer holds sufficient charge to meet your needs.

http://www.apple.com/batteries/iphone.html

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 572 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Hmm, asa de departe iPhone-ul nu prea este ceea ce credeam. Il suspectez de mult lucuri aiurea. Am mai citit review-uri de cind a aparut. Desi mi-l doream foarte mult, cred ca ma bag la a doua versiune. Adica peste vreo 2 ani. Pina atunci ramin la clasici (Nokia).

[ Ignoră ]   [ # 573 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

N-avea grijă că oricum va trebui să mai aștepți dacă-l vrei în România. Poate nu chiar 2 ani, dar oricum… va fi next generation… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 574 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Nu doresc sa deturnez topicul pe “alte meleaguri” dar cred ca viitorul se dicide acum. Banuiesc ca stirea comform careia Google e dispus sa liciteze vre-o cateva miliarde bune pentru banda de 700 Mhz care va ramane vacanta la sfarsitul lui 2008, odata cu “lichidarea” semnalului TV analog, nu prea spune mare lucru. Ei nu chiar…, asta va deschide noi “posibilitati” pentru consumatori. Deocamdata Google (vezi pro consumer) prin suma pe care e dispus s-o arunce “la bataie” a incercat sa “schimbe” modul prin care “the BIG ONES” in ale telefoniei mobile isi faceau averile. Pe scurt, Goggle a propus accesul liber la “device-uri”(vezi iPhone-uri) si la soft, liber de orice carrier. Adica bye bye AT&T si Sprint welcome to the new 700 Mhz BAND unde poti folosi orice telefon vrei si orice soft si probabil contract free. Asta suna bine de tot si numai aici dar all over the world. Da, bine, si cu ce ne incazeste pe noi (intrebarea fireasca)... Aici e toata jmecheria, daca Goggle reuseste sa schimbe piata americana, de ce n-ar face-o si in Europa sau Japonia…Am citit pe undeva, Google ar vrea banda de 700 Mhz de pe tot globul… Bine, astea deocamdata sunt speculatii dar chestia cu FCC-ul, Google si 700Mhz din USA sunt reale.S-ar putea ca iPhone 1.0 sa fie singurul care v-a fi “blocat” pe AT&T, Orange sau T-mobile..O trec la categoria “vesti bune” smile

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 575 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Cred ca e vorba de lucruri diferite. Treaba s-a si decis, FCC nu a decis pe placul lui google dar oricum, a dat-o “la liber”. Insa acel liber inseamna ca si 2,4GHz, adica da, orice device, dar faptul ca oricine isi poate pune AP nu inseamna ca brusc internetul a devenit gratuit. Asa si aci, faptul ca toate device-urile pot folosi banda de 700MHz nu inseamna ca brusc o sa crape monopolurile de ciuda. A fi provider inseamna mai mult decat a avea acces la un mediu de comunicatii. Iar blocarea unui device intr-o retea este cu totul alta treaba si reglementata pe alte cai. Exact ca si cum am spune ca existenta benzilor CB face sa dispara “monopolul” companiilor de telefoane mobile.
Si sa te astepti la asemenea libertati intr-o tara in care s-a putut pantenta conceptul de 1 click buy…

[ Ignoră ]   [ # 576 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.06.07
Tudor - 01 August 2007 12:44 AM

N-avea grijă că oricum va trebui să mai aștepți dacă-l vrei în România. Poate nu chiar 2 ani, dar oricum… va fi next generation… smile

Am vrut sa zic ca, chiar daca apare la inceputul anului viitor eu tot nu mi-l iau. Astept versiunea a doua. De-asta am spus 2 ani.

[ Ignoră ]   [ # 577 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iPhone v1.0.1 update
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=306173

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 578 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Hawk - 01 August 2007 03:24 PM

Cred ca e vorba de lucruri diferite. Treaba s-a si decis, FCC nu a decis pe placul lui google dar oricum, a dat-o “la liber”. Insa acel liber inseamna ca si 2,4GHz, adica da, orice device, dar faptul ca oricine isi poate pune AP nu inseamna ca brusc internetul a devenit gratuit. Asa si aci, faptul ca toate device-urile pot folosi banda de 700MHz nu inseamna ca brusc o sa crape monopolurile de ciuda. A fi provider inseamna mai mult decat a avea acces la un mediu de comunicatii. Iar blocarea unui device intr-o retea este cu totul alta treaba si reglementata pe alte cai. Exact ca si cum am spune ca existenta benzilor CB face sa dispara “monopolul” companiilor de telefoane mobile.
Si sa te astepti la asemenea libertati intr-o tara in care s-a putut pantenta conceptul de 1 click buy…

Pana acum “GREII TELEFONIEI MOBILE” puneau pe primul loc si in centrul atentiei consumatorilor “SERVICIILE” oferite de “NETWORK-UL RESPECTIV”, pe care “te obligau” sa le digerezi daca sa zicem iti doreai un Blackberry. In acelasi sprit de TIRANIE TOTALA trebuia sa semnezi un contract pe 2 ani,  cum ca te obligi sa folosesti aceste SERVICII la pretul de X dolari pe luna (folosesti sau nu, tot atat platesti). Ideea de PREPAID era si este “THE WORST NIGHTMARE” pentru “BIG ONES”(de ce s-o fi adoptat in Marea Britanie… nu stiu… dar cred ca nu degeaba).Nu stiu cum poate fi privita aceasta problema din afara, dar plecand de la aceste considerente s-a ajuns la decalajul tehnologic dintre continente. Adica au decis altii cat si de care tehnologie am eu nevoie.Bine, lucrulrile stau putin mai complicat decat le-am descris eu aici, dar din punct de vedere al consumatorului simplificat cam asta e realitatea. Pe acest tip de “frustrare” Google isi incearca norocul si cred ca va reusi. Ce-ar vrea consumatorul obisnuit? One SIM Card si 6 provideri, si posibilitatea sa (de consumator amarastean) de a alege providerul pentru saptamana viitoare sa zicem(si desigur ultimul telefon cu utimul soft). Bineinteles ca nu va fi gratis, dar asta ii va face pe GREI sa concureze la pret. Si stai sa vezi, ca cei 700Mhz nu se opresc aici( doar in departamentul telefoniei mobile), gandeste WI-FI…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 579 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://gizmodo.com/gadgets/breaking/first-third+party-native-iphone-application-285830.php

Terminal pentru iPhone :D

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 580 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

iPhone Shuffle

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 581 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Oooo da….foarte funyy! uat da fac???? sunt penali!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 582 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07

iPhone-ul in vizita in piata Unirii

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 583 ]
RankRankRank
Member
Farfelkugel - 18 August 2007 12:04 AM

iPhone-ul in vizita in piata Unirii

si iphone-ul tau putea sa si sune din piata Unirii ? Sau putea doar sa redea muzica si ceva wifi internet ? Nu de alta , da as fi si eu interesat ..... daca putea sa si sune.

[ Ignoră ]   [ # 584 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

putea! smile

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 585 ]
RankRankRank
Member

Dan , crezi ca folosind cartela mea vodafone o sa pot si eu sa sun de pe un iphone?  si daca da,  sa il comand in state sau exista si pe aici posibilitatea de a-l cumpara gata de a fi folosit cu cartela mea? astept sfaturi

39 din 70
39