Dan , crezi ca folosind cartela mea vodafone o sa pot si eu sa sun de pe un iphone? si daca da, sa il comand in state sau exista si pe aici posibilitatea de a-l cumpara gata de a fi folosit cu cartela mea? astept sfaturi
se lucreaza din greu la acest aspect. doar ca nici cu cartela ta de voda nu-l vei putea folosi…mi-a explicat un iphone addicted ce trebuie facut dar n-am inteles mare lucru :D
e o chestiune legata de tipul cartelei sim…
Hmmm, aproape mi se implinise visul , dar speranta nu imi este inca spulberata , astept rabdator sint sigur ca o sa se gaseasca ceva .....ca oficial dupa ultimile discutii avute cu persoane care sint in relatii cu apple europa , cica pina cind nu o sa avem si noi itunes store nu pupam iphone deci ......mult si bine
sa pun si eu poze cu iphone-ul meu cu turbosim… funtioneaza perfect pe vodafone… youtube, ssh, aplicatii… un computer in buzunar yay! in sfarsit nu mai trebuie sa-mi iau laptopul tot timpul cu mine…
comandasem unul de la bladox sa vad ce pot face cu el inainte sa se prinda lumea ca poate fi folosit la deblocat iphone-ul. oricum nu stiu daca a meritat “investitia” ca miroase deja a iphone unlocked in viitorul destul de apropiat. acum, nu stiu daca mai merita sa comanzi sau sa platesti “suprapretz”.
@dan…. al tau zburda prin bucuresti sau cluj? sincer sa fiu si pe mine ma bate gandul cu inca unul, dar ma linistesc spunandu-mi ca-s nebun! si asa trebuie sa am grija la fiecare update, etc, etc… parca nu mai am altceva de facut. sa facem primul iphone club din romania? ;;) eu m-am apucat sa “mapez” hotspot-uri free prin bucuresti tot umbland cu el si fiind foarte usor sa descopar retele. again… parca n-as avea ce face… boys with toys!