5 din 70
5
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si la mine a luat 10% cu 650KB/s si apoi sta doar pe la 50… cred ca am speriat pe cineva.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

O s-o ia tare din loc în momentul în care cineva cu un upload bun termină de downloadat.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca să meargă mai repede, am limitat numărul sloturilor de upload la 3, astfel încât cine ia, să ia la o viteză mai mare. Sper doar ca acei “fericiți” să aibă un upload mult mai mare ca al meu, și să dea și la ceilalți.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Administrator

Tot incet merge, uploadul e intotdeauna dublu, nelimitat la mine, banda e practic nelimitata, nu stiu de ce merge asa incet.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Tudor - 10 Ianuarie 2007 09:44 AM

Băieți și fete, am făcut un torrent cu prezentarea de 1 GB. Luați-l și… keep seeding! Dar nu faceți mare tămbălău, că nu prea e voie cu chestii dintr-astea. Trackerul e la mine pe computer, să-mi ziceți dacă ceva nu merge.

captura facuta de mine, nu e cine-stie-ce. asa ca, te rog, daca a ta e mai misto si vrei/poti, sa o sui pe ftp-ul meu si sa o stergi pe cea suita de mine. a mea se vede cam asa si alaturi sunt setarile cu care s-a facut captura ... nu ma pricep, nu stiu cat de bine sau rau este.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Administrator

Despre iPhone in Time.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Amazing iPhone-ul. 4/8GB - big screen…:wow:

Dar nu am inteles anumite chestii din keynote:

- ce rezolutie are display-ul (care bag mana in foc ca e “gorgeus” si 3.5 inch… OH Yes…)

- Care e legatura exacta cu OS X-ul? Desktop class aplication? Adica? Primul lucru pe care l-as face ar fi sa-mi intalez messengerul direct de pe site de la Yahoo.. Dar asta cred ca e doar in imaginatia mea. (ciudat ca nu au zis nimic de yahoo messenger… adica e evident ca nu e un telefon business class… iar messengerul e de 10 ori mai important decat emailul pentru young generation. Ori nu permit astia de la Cingular sa puna mess-ul ca doar ei vor sa te taxeze in minute… si nu in MB…

- Word, Excel, PDF? Ar trebui sa fie… pt ca emailul a fost promovat ca un punct forte al iPhone-ului, ar fi jenant sa primesti un atasament in xcel si sa nu-l poti deschide…

And there is one more thing… grin

Ma intreb daca iPhone-ul o sa fie un fel de iPod cu telefon… adica ceva simplu… cu optiunea mai adaugi un Widget cumparat via iTunes sau un telefon care ruleaza OS X? Din cate am vazut nici nu a fost comparat cu smartphone-urile existente ci cu niste jucarii de telefoane. Ceea ce mi s-a parut oarecum jenant, adica de ce-l compari cu Nokia E62 cand pe piata exista Pocket PC-uri cu Windows, touch screen, display mare, rezolutie 640x480, Wi-Fi, GPS, etc. As fi vrut sa vad o comparatie adevarata, ceva de genul…

-Touch screen vs.  multi touch.

- Windows vs. OS X

- GPS application vs. Google maps

- Internet Explorer vs. Safari

- Media Player vs. Quicktime

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 24.02.06

nu va mai chinuiti ia uitati-va pe http://www.apple.com/iphone/  si vedeti acolo e chiar pe prima pagina
eu zic ca o sa il ia pe nokia N95 care il au deja pe piata si care au zis ca este singurul tel mobil care se pot vedea paginile de internet reale

[ Modificat: 10 Ianuarie 2007 03:30 PM de samox ]
 Semnătură 

wink

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

replica Nokia ..... cred ca stiau ce-i asteapta…si cum am spus, nu cred ca vorbim despre o tehnologie noua. adica este ea noua dar doar pt noi, consumatorii.
http://www.phonemag.com/index.php/weblog/read_more/10032005_nokia_888_concept_mind_blowing/P2/
http://www.analyz-it.be/analyzit/News.aspx?ID=537&Archive=true

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
o_mores - 10 Ianuarie 2007 03:21 PM

Din cate am vazut nici nu a fost comparat cu smartphone-urile existente ci cu niste jucarii de telefoane. Ceea ce mi s-a parut oarecum jenant, adica de ce-l compari cu Nokia E62 cand pe piata exista Pocket PC-uri cu Windows, touch screen, display mare, rezolutie 640x480, Wi-Fi, GPS, etc.

Ei na, și tu… ce vroiai să facă Jobs, să-l compare cu mai știu eu ce PDA și să zică “noi n-avem cutare chestie”? Dintr-astea o să tot citești de-acum prin presă. Chestia e că iPhone este oferit pe piață ca telefon, nu ca PDA, nu ca Pocket PC. De aia n-avea sens d.p.d.v. al marketing-ului să-l compare cu altceva decât cu telefoane.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai .... e un device al draq de banal. stie net+mp3player+tf+poza .... ca muuulte altele. doar ca le stie ... altfel. si win stie chestii pe care le stie mac-ul…..dar le stie altfel. zic io!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 10 Ianuarie 2007 03:37 PM

replica Nokia ..... cred ca stiau ce-i asteapta…si cum am spus, nu cred ca vorbim despre o tehnologie noua. adica este ea noua dar doar pt noi, consumatorii.

Ăla e un concept care a câștigat un premiu la un concurs de inovații organizat de Nokia. Nu e nici pe departe ceva pe cale de a fi realizat practic în viitorul apropiat. Idei sunt și au fost întotdeauna…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu nu cred ca a fost ales intamplator castigator…. circula de ceva vreme acele link-uri .... “uite bai apple, noi aveam tehnologia dar nu ne agitam inca…deci vezi ca o arzi aiurea cu inovatia ta, bah vizionarule”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Nokia N95: camera adevarata 5MP, video@30FPS, flash, radio, Symbian 9.2 + GPS incorporat.

iPhone: display 3.5 inch, 4GB + OS X (mai mult sau mai putin)

Eu le-as cumpara pe amandoua… Nokia pentru telefon si iPhone in loc de iPod, si mai mult pe post de video player.

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu. Eu cred ca marea gaselnita e sistemul de operare.
Iar cît despre Symbian… ia incercati si voi. Daca nu vi se lungesc urechile…
Sistemul, neica!

[ Modificat: 10 Ianuarie 2007 04:08 PM de iaru ]

5 din 70
5