41 din 70
41
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 601 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

mikaell -  la bucuresti. clujul l-am lasat putin.

ma bag la club. la chestia cu hotspoturile ... alta poveste. iPhone nu prea e too-ul potrivit!

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 602 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.04.07

de ce zici ca nu e tool-ul potrivit? am receptie mai buna pe wifi decat cu Macbook Pro-ul… nu ca ar fi facut pentru asta, dar dincolo ca mi-a inlocuit in sfarsit telefonul de 4 ani mi-a inlocuit si laptop-ul pentru majoitatea task-urilor… mail, navigare la cafea, mini-platforma de prezentare, ipod. sa nu mai zic de cool* ca stii si tu… ce frumos e smile
am putea face un blog sau mini-site dedicat iphone in RO. deocamdata cu help pentru activare / unlock, aplicatii si din astea, galerii unde sa te lauzi cu iphone-ul si o galerie de poze facute cu iphone-ul… din astea… ce zici? nu prea am eu timp de asa ceva, dar as contribui cu siguranta. singur in nici un caz nu m-as apuca.

[ Ignoră ]   [ # 603 ]
RankRankRank
Member

ma…eu nu prea am timp sa ma bucur de el!!! smile la receptie e slab insa. nu stiu macbook pro, dar stiu macbook. si nu e pe masura. apoi, un tool scaneaza si logeaza. mai apoi, random wifi nu-i chiar hotspot. aveam o lista pe undeva. daca face cineva una mai buna, dau berea!

so, cumpar iPhone!

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 604 ]
RankRankRank
Member

pe magheru, in 6PM traffic. Buzz out loud.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 605 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ eu nu am inteles cum naiba merge iphone’u la noi…. aveti simuri at & t ? ...vad ca deja sunt unii cu jucaria in buzunare…vedem si noi la urmatoarea intalnire macuser..sau deja sa intamplat asta ? +

[ Ignoră ]   [ # 606 ]
RankRankRank
Member

unii su AT&T. altii… se pare ca voda cu mici si destepte hackuri wink mika ne zice mai multe

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 607 ]
RankRank
Jr. Member

@szasz: eu il folosesc cu cartela vodafone, hackuit cu turbosim. cauta pe net pt mai multe info…

[ Ignoră ]   [ # 608 ]
RankRankRank
Member

pentru consecventa: http://wirelessisfun.com/2007/08/19/i-have-the-iphone/

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 609 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

+ si merge fara probleme ..sau unele aplicatii nu merg.. sunteti multumit de performanta ? Interesant daca se poate face asa ca ....nu stiu cat va costa versiunea de EU. +

[ Ignoră ]   [ # 610 ]
RankRankRank
Member

iphone cred ca e o forma organica. in europa va avea alte arome. fara 3g and shit. dar vor fi alte conditii. tot departe de .ro, desigur. merita azi. ne descurcam cu el later.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 611 ]
RankRank
Jr. Member

in cazul meu merge tot… inclusiv youtube si alte chestii care nu merg la toti. Am instalat si aplicatii dezvoltate de altii (vezi poza din primul meu post, am de exemplu LightsOut pe ecran. E un joc, neoficial), ssh…

Performanta mie mi se pare ireala, adica interfata nu are intarziere deloc. cred ca in osx-ul de pe el e prioritara interfata si restul sunt procese secundare. se misca totul cursiv, reactioneaza instantaneu la orice atingere… eu pot doar sa zic “love at first touch” as putea adauga si sight, dar aia stim deja smile

mi se conecteaza fara probleme la wireless-urile publice si private, merge gprs-ul pe vodafone… sms, alea alea…

[ Ignoră ]   [ # 612 ]
RankRankRank
Member

mika, u got PM wink

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 613 ]
RankRank
Jr. Member

probabil ca o sa aflam mai multe despre europa la IFA Berlin (la sfarsitul lui august) cand se presupune ca vor fi anuntati partenerii oficial. Financial Times tocmai dadea ca incheiate contractele cu O2 (in UK) Orange (FR) si T-Mobile (DE). Restul Europei va astepta anul urmator. Asta-i motivul pentru care am preferat sa aduc unul din state si sa ma descurc cu el… a durat o luna si ceva pana sa devina “phone”, dar a meritat.

[ Ignoră ]   [ # 614 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

+ nice…hm ma puneti pe ganduri…gata baieti am iesit ca pierd trenul..va mai contactez cand ajung la bucuresti +

[ Ignoră ]   [ # 615 ]
RankRankRank
Member

hai sa ne vedem la cafea prin centru sa share ideas!

Semnătură 

macuser.

41 din 70
41