42 din 70
42
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 616 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.04.07

i agree… raspund maine la pm ca acum trebuie sa inchid… good night!

[ Ignoră ]   [ # 617 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

still looking!

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 618 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Daca va intilniti vreau si eu sa vin! PM me. Nu am iphone dar asta nu va mai dura mult , de aia doresc un curs intensiv de vodafonizare a lu’ iPhone. Ce ziceti ?

[ Ignoră ]   [ # 619 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ma tem ca Vodafone NU VA AVEA iPhone. E Orange. Pentru ca Apple a ccerut 10% DIN PROFITUL realizat cu iPhone. Si numai trei companii au acceptat.

[ Ignoră ]   [ # 620 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

un prieten IT-ist mi-a zis ca a vazut unul in metrou cu IPhone. e posibil sa fi fost pe roaming. cica dadea din opozabil niste pagini pt a vedea poze. si apoi a umblat la muzica… deci se poate :D

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 621 ]
RankRank
Jr. Member

@dan: de acord! Insa numai sapt viitoare… Plec cateva zile din bycuresti acum smile
Pentru cine nu e lamutit: iphone se poate debloca sau fenta sa accepte sim-uri ale altor operatori. Eu il folosesc cu sim-ul meu vodafond si merg toate functiile: call, sms, internet gprs. Merge si conference call,yada yada…. Visual voicemail evident nu exista, dar cine iubeste la noi mesageria vocala?

... Apropos… Postat de pe iphone / internet gprs

[ Ignoră ]   [ # 622 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Exact asta spunem si eu , si este ce doresc sa fac , sa cumpar un iphone si sa il deblochez sa functioneze cu cartea mea vodafone , pentru ca daca asteptam sa apara oficial , vodafone , orange , nu conteaza operatorul o sa asteptam mult si bine in romania , mai ramine de vazut cum fac toate astea !

[ Ignoră ]   [ # 623 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Din punctul meu de vedere marele minus al iPhone-ului actual in Europa este lipsa 3G. Eu folosesc mult internetul mobil (desi prin Opera Mini - Java si pe un ecran mic) dar ma bucur de cei 384kbps. Deci pana la iPhone 2Gen care probabil ca va avea aceste functii (si poate chiar hspda) nu ma incanta cu mare lucru.

[ Ignoră ]   [ # 624 ]
RankRank
Jr. Member

zise cel care nu l-a avut niciodata in mana. Edge e 1/2 din 3g. In folosirea normala nu simt abominabil de incet netu. Pt mail e arhisuficient iar pt net e decent. Oricum iphone-ul il vrei nu pentru comparatii cu alte mobile ca e inutil. Compari mere cu castraveti. Mi se par irelevante comparatiile astea. Fiecare are nevoie de anumite lucruri la un device mobil. Iar dupa ce folosesti browserul mobil safari uiti orice altceva!

La fel si interfata si usurinta in utilizare. Ma rog nu vreau sa te conving de nimic doar ca e bine sa stii despre ce vorbesti cand faci afirmatii. Si eu eram multumit de opera pe sonyericssonu meu p990… Crede-ma e “miles away”....

[ Ignoră ]   [ # 625 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Vodafone nu stie EDGE. De asemenea folosesc, ocazional ce-i drept, apelurile video care iarasi iPhone nu le suporta.

Nu ma intelege gresit, imi place foarte mult iPhone-ul dar in momentul asta nu imi ofera ceea ce caut eu la un telefon. Partea de muzica mobila imi este inutila (fiindca imi doream mult un iPod dar stiam ca nu o sa-l folosesc, i-am cumparat unul sorei mele).

[ Ignoră ]   [ # 626 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

parca stiam ca nu este conditionata vinzarea de iphone… smile

[ Ignoră ]   [ # 627 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.10.05

Gata!

http://www.engadget.com/2007/08/24/iphone-unlocked-atandt-loses-iphone-exclusivity-august-24-2007/

iPhone software unlock!

[ Ignoră ]   [ # 628 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

OK, l-au deblocat. Dar acum întrebarea e: cum poate face rost cineva din afara SUA de un iPhone, în următoarele condiții:
- fără să facă un contract pe 2 ani cu AT&T;
- fără să-l fure.

question

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 629 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO
Macuser din: 11.10.05

Tocmai ce discutam cu un prieten cum poti face rost de un iPhone.

Pai sa ne amintim pasii:
-Il cumperi de la magazinul Apple/At&T.
-Il activezi acasa.

Dar daca il cumpar si nu-l mai activez, adica nu mai creez acel contract cu AT&T? smile
Zice undeva ca sunt obligat sa fac acel activation dupa ce il cumpar?

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 630 ]
Rank
Newbie