43 din 70
43
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 631 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

se poate cumpara chiar de aici de pe forum la rubrica vinzari , dar nu vrei sa vezi pretul !

[ Ignoră ]   [ # 632 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.08.07

Daca mai avem rabdare, deja au iesit 2 variante de unlocking software, fara sa mai fie nevoie de turbosim. Asa ca in scurt timp iti cumperi iPhone-ul (gasesti si pe okazii.ro cu 550 Eur varianta de 4GB) si ti-l deblochezi singur acasa.

http://www.iphonesimfree.com

http://blog.iphoneunlocking.com

[ Ignoră ]   [ # 633 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

eu am auzit ca e atat de mare cererea incat or sa-l dea la liber. Desi am ras prima oara,... nu pot sa zic decat “Doamne ajuta”

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 634 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 11.08.07

problema mare cu rabdarea asta, sapt asta vreau sa-mi iau un tel in jur de 16 mil si nu stiu ce sa fac, sunt tare tentat sa iau acum un iphone in speranta ca o sa apare in curand deblocare software, cred ca dupa ce apare o urce si cei care aduc din US preturile…

Semnătură 

my bad

[ Ignoră ]   [ # 635 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia-ti telefon saptamina asta… e mai bine smile

[ Ignoră ]   [ # 636 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 10.07.07

Saptamana trecuta am fost in New York si bineinteles ca una din destinatiile obligatorii a fost Apple Store din Manhattan (superba arhitectura - cubul de sticla, btw… )
Asa am avut ocazia sa ma joc 5 minute cu iphone-ul si sa pun si niste intrebari. Dupa ce l-am tinut in mana, pot sa spun ca isi face din plin banii (cel putin banii la care este acolo), macar ca ergonomie si design daca nu altceva (e adevarat, iti trebuie niste degete destul de fine sa scrii cum trebuie pe el…)
O prima intrebare a fost legata de 3G - raspuns: it is 3G enabled and it will be functional in Europe.
2: de ce nu si GPS? Raspuns: Ar manca bateria in 8 secunde. Din motivul asta nici nu se pune problema sa aiba prea curand. Poate vor permite un soft si folosirea unei antene prin bluetooth macar. Nu a spus-o cel de la apple, doar sper eu ca va fi asa…
Si ultima intrebare (rautacioasa, recunosc…), care a avut un raspuns… apoteotic:
Intrebare: “Why is it so expensive?” Raspuns: “BECAUSE WE CAN!”

Semnătură 

MacMini Core 2 Duo 1.83 GHz/2x512MB/80GB
iPod Video 30 Gb gen5
iPhone 3G 16GB (v2.2.1)

[ Ignoră ]   [ # 637 ]
RankRankRankRank
Administrator

super raspuns… smile

[ Ignoră ]   [ # 638 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Pe principiul “pt ca merita” smile

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 639 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.04.07

@radubcr: “because we can” era raspunsul dat pe site-ul Apple cand prezentau “fast user switching” cu efectul de cub rotit 3D. era acolo un fel de intrebare retortica sau ceva de genu de ce au facut fitzele astea vizuale si era data replica “because we can”... deci respectivul “mac genius” (sau nu) a aprofundat bine materia. smile Ma intreb daca la angajare, ii intreaba ce scria pe site-ul Apple in 2002, iunie, la capitolul…. :D

(edit) na ca am gasit pe site-ul apple pagina respectiva: http://www.apple.com/macosx/features/fastuserswitching/ la sfarsit, ultimul titlu.

cred ca because we can asta e oricum motto-ul apple… & I’m happy they can. smile

[ Modificat: 29 August 2007 12:57 AM de mikaell ]

[ Ignoră ]   [ # 640 ]
Rank
Newbie
mikaell - 29 August 2007 12:54 AM

@radubcr:

cred ca because we can asta e oricum motto-ul apple… & I’m happy they can. smile

Me too! Oricum, eram sigur ca e un raspuns pe care il folosea cu placere pentru ca asa fusese invatat sa raspunda la anumite intrebari (mi-a dat impresia ca deabia astepta sa prinda pe cineva sa-i spuna chestia asta grin ) Si, apropo de asta, acelasi raspuns l-am primit si cand am intrebat de ce n-or sa incerce sa faca ceva sa puna totusi gps - of course… because they can…

Oricum, raspunsul m-a multumit pe deplin si nu cred c-ar fi putut s-o spuna mai bine de atat (intrebarea a fost rautacioasa, pentru ca pretul mi se pare ok, chiar daca marja de profit e de vreo 55%...)

Semnătură 

iPod Video 30 Gb gen5
iPhone 3G 16GB (v2.2.1)

[ Ignoră ]   [ # 641 ]
Rank
Newbie

Si inca ceva - aglomeratie ca in apple store… mai rar. Poate doar daca vezi un semn mare cu SALES in fata vreunui magazin. La IPhone - bataie, chiar daca a trecut totusi ceva vreme de la lansare. Dar si in rest deabia iti faceai loc , cu toate ca locul nu e tocmai mic grin

Semnătură 

iPod Video 30 Gb gen5
iPhone 3G 16GB (v2.2.1)

[ Ignoră ]   [ # 642 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Pai nu ziceau ei ca 3G consuma & shit… cum adica e 3G enabled ?

In cazul asta super tare. Inca un motiv sa mi-l cumpar :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 643 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Deci pana la urma daca imi iau azi un iphone din state se poate folosi in ROMANIA sau mai asteptam?

[ Ignoră ]   [ # 644 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

In momentul asta se poate folosi daca iti cumperi si un turbosim de la bladox si il deblochezi folosind metoda hardware (gasesti informatii pe net cum se face asta) sau daca mai astepti un pic eu zic o saptamina o sa apara si un software care face acest lucru. Sint doua companii una americana si una din irlanda care sustin ca au acest soft si o sa il puna cit de curind la vinzare, undeva intre 20 -50 euro, dar au intirziat datorita problemelor legale care au aparut cu apple si at&t care i-au amenintat ca ii dau in judecata. Oricum pina acum am vazut vreo doua iphone - uri pe la noi mergind unu’ pe vodafone si unu’ pe orange

[ Ignoră ]   [ # 645 ]
RankRankRankRank
Administrator

daca are cine sa ti-l ‘coafeze’.... si daca ai incredere, sau bani multi, atunci ia din state

43 din 70
43