45 din 70
45
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 661 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Despre Europa tot ce se zvonește în momentul de față e că se va lansa în toamna asta doar în trei țări: Franța, Marea Britanie și Germania. De restul nu se știe nimic.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 662 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

lansarea iphone in europa se face in ultimul trimestru al anului,adica octombrie,noiembrie decembrie,la ora actuala se pare totusi ca e vorba de luna decembrie,si numai in 3 tari europene,germania,franta si anglia parca,Romania exclus sa apara,poate undeva in 2008(poate)si inca nu se stie exact cum o sa fie iphone-ul pt. europa,am citit in unele locuri ca e posibil sa fie o versiune usor down’gradata fata de cea US.nu vad care e problema daca il cumperi din state si il deblochezi?cine o sa aduca iphone nu o sa il vanda la preturi colosale cum a fost cel de 1000euro dat aici,care personal eu nu cred ca s-a vandut cu atat da in fine,singurul lucru care iti lipseste la iphone este visual voice-mail care oricum este un serviciu exclusiv Singular.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 663 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ok ok….si eu care nu am rude sau prieteni in State si nici posibilitatea sa ajung acolo prea curand (adik pana apare in ROmania :D)cum fac sa il iau? Eu unu nu ma pricep la TECH si ot ce vreau este un iPhone functional in mana…cat mai curand…ma poate ajuta careva??

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 664 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

+ Chucky….eu am rude si prieteni pe acolo….daca vine cineva in anul asta te anunt…si daca nu ai facut rost pana atunci ..vorbim sa vedem cum sa rezolvam problema +

[ Ignoră ]   [ # 665 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cel mai bine astepti un pic(probabil cateva saptamani)pana se pune la vanzare un soft care il deblocheaza,si atunci o sa se stie si care e pretul lui aici la noi,nimeni nu sta sa aduca momentan iphone ca e mai greu sa il deblochezi,am inteles ca acel turbo-sim nici nu se mai gaseste momentan,cu siguranta in cateva saptamani vei afla si care este pretul

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 666 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

OK…..nu mor daca mai astept…...numai sa pot sa il vad in craca mea si sa functioneze klumea :D. Multam de ajutor. Poop u!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 667 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05
mirceahr - 04 Septembrie 2007 03:13 PM

cel mai bine astepti un pic(probabil cateva saptamani)pana se pune la vanzare un soft care il deblocheaza,si atunci o sa se stie si care e pretul lui aici la noi,nimeni nu sta sa aduca momentan iphone ca e mai greu sa il deblochezi,am inteles ca acel turbo-sim nici nu se mai gaseste momentan,cu siguranta in cateva saptamani vei afla si care este pretul

Dar esti sigur ca o sa apara un soft de deblocare? Oare celor de la Apple o sa le convina ca exista companii care vand un astfel de soft?

Nu de altceva dar tocmai mi-am comandat 2 iphone si nu am mai gasit nicaieri in state TURBOSIM.

[ Ignoră ]   [ # 668 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

din tot ce am citit pana acum,sunt convins ca o sa iasa,evident ca nu le convine,apple&at;&t nu au o baza solida sa poata actiona in instanta,ei incearca.de asta si intarzie sa apara acel soft,acum mai ramane doar sa astepte lumea un pic pana se clarifica lucrurile;daca ai iphone-ul in mana si esti dispus sa mai dai bani,acel turbo-sim care nu se mai gaseste,este la vanzare pe ebay.de,incepand de la 100euro pana la 250 sau 260euro(pretul lui este de 80euro de fapt),dat la vanzare de catre cei care au cumparat mai multe,dar parearea mea e ca cine a asteptat pana acum mai poate sta un pic,nu?

[ Modificat: 05 Septembrie 2007 06:19 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 669 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

asa-i

[ Ignoră ]   [ # 670 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iphone price drop!!!! iphone 8gb costa 399$!!!!!!!!!!!!! iar cel de 4 nu mai exista!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 671 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

!!!!!

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 672 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Too late, a apărut iPod Touch… iPhone sucks… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 673 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 06 Septembrie 2007 02:39 AM

Too late, a apărut iPod Touch… iPhone sucks… LOL

Hmm… stai sa ma gandesc; pentru 100$ peste iPod touch de 8 GB primesti in plus:
- un telefon Quad band
- 2 ore in plus la playback
- bluetooth
- o camera foto (crappy)
- EDGE, daca nu e spart, bineinteles.
- dock
- USB power adapter

Io cred ca iPhone rulz!!! si 100 aia de dolari sunt cei mai bine investiti/cheltuiti pe jucarele.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 674 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu prefer un iPod Touch de 16 GB… n-am nevoie de telefon, prefer mai mult spațiu pentru muzică și aplicații wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 675 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

It’s all over smile They now rule the friggin world! Brilliant!

pana se lanseaza iphone in restul lumii Touch va face vanzari enorme. plus, nu prea vad milioane de americani sa renunte la crackberry pt iPhone si vor lua Touch!

All eyes on iTunes WiFi Music store. acolo e secretul!

Semnătură 

macuser.

45 din 70
45