46 din 70
46
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 676 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

adaug la lista, email, push email (de la Yahoo, e adevarat); google maps.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 677 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

ok. dar think! e aceeasi platforma. cat credeti ca dureaza copierea aplicatiilor pe Touch? :D

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 678 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

cineva interesat? http://www.engadget.com/2007/09/05/apple-killing-4gb-iphone-299-while-supplies-last/ :D

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 679 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

poate in revizia 2 il transforma in palm. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 680 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

Deci pana la urma daca-l aducem acum din state, merge fara crackuire la noi? Pe conex…
Care te bagi?

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 681 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ziceți oameni buni cum e cu turbosim-ul ăla și cât costă smile A aflat nevastă-mea că s-a ieftinit iPhonele și vrea.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 682 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.04.07

cu TS problema nu-i cat costa ci de unde faci rost ca la producator nu se mai gaseste iar pe ebay e mai scump ca iphone-ul acu…

[ Ignoră ]   [ # 683 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.04.07

.... inca ceva ce consider important: nici una din metodele actuale de a folosi iphone in afara at&t nu le recomand cuiva fara experienta si “slab de inima”. Iphone-ul poate deveni complet inutilizabil foarte foarte usor!

NU le recomand celor care nu au deloc experienta cu linia de comanda, sau experienta in programare, in administrare de sisteme (in special linux, unic) sau care nu inteleg bine principiile de baza pe care se bazeaza aceste hack-uri. nu-i foarte mult, nu-i foarte greu, se pot afla cu putina cercetare pe net si cu ceva timp dedicat (cat: in functie de cat de repede inveti wink)

in plus, este un joc de-a soarecele si pisica intre comunitatea de hackeri si apple/at&t. De exemplu, tocmai lansat-ul iTunes 7.4 nu mai permite restaurarea iphone-ului cu uneltele existente. cei care au incercat asta s-au trezit cu o frumoasa caramida. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce se va intampla peste cateva saptamani cand introduc noul firmware pt iphone anuntat ieri…

Ideea e ca trebuie sa fii foarte atent la hack-urile pe care le aplici, sa ai grija sa nu se lege la internet nici un soft fara autorizatie, sa nu se faca software update automat, sa ai un back-up bun al bazei de date de contacte si alte informatii vitale de pe iphone, etc…. cu alte cuvinte e o bataie de cap. iphone-ul hackuit e un univers plin de minunatii, care insa se bazeaza pe un ecosistem fragil.

Din aceste motive de exemplu am refuzat sa “deblochez” telefoanele unor “importanti” care au inceput sa ma contacteze. Un update neatent si s-a dus totul. De regula, comunitatea hackerilor ajunge din urma versiunile oficiale, dar pentru a te juca de-a soarecele si pisica trebuie sa ai rabdare si sa intelegi cu ce se mananca toate astea. Sau sa-ti deblochezi telefonu o data si sa nu-l mai legi la computer.

[ Ignoră ]   [ # 684 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

* ce fericit e ala care a dat 1000E acum :D

[ Modificat: 07 Septembrie 2007 01:49 AM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 685 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

ce fericit e ăla de i-a primit smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 686 ]
RankRankRank
Member

Cum sa… http://hacktheiphone.com/

[ Ignoră ]   [ # 687 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

$100 DE LA Steve Jobs, pentru $599 CUSTOMERS… Sa TRAIASCA!...

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 688 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Many of Apple’s most loyal customers are feeling taken by the company after it announced an unprecedented 33 percent price cut on its iPhone handset after just two months on the market, but chief executive Steve Jobs in an interview Wednesday said that’s just the tough luck of technology.

...the move has sparked an outright rebellion in the Apple support forums, where discussion threads filled with hate mail are piling up faster than Apple can delete them. One customer created a thread to note that Apple in a matter of hours had managed to delete over 2,200 customer complaints only to watch that very thread become victim to censorship itself…

Many customers seeking refunds on Wednesday reported being treated rudely, which is not something you often hear about Apple employees and quite a contrast to the scene in the same stores two months ago. “The last time I walked into an Apple Store there were lines of employees clapping and giving high fives to congradulate us on the wise decision to buy an iPhone,” wrote ck2875. “I wonder if going back for this would be similar?”

After personally reading hundreds of emails from disgruntled iPhone customers, Apple chief executive Steve Jobs appears to have had a change of heart and now plans to offer early iPhone adopters a $100 credit towards future Apple purchases.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 689 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.02.07

Mi se pare o buna dovada a respectului fata de consumator, a Apple Inc. Pentru o totala lipsa de respect, vezi filmul ” Supersize Me”.

[ Ignoră ]   [ # 690 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Mda…asta seara am apucat sa vad si io Keynote-u cu ultimile iPod-uri….imi vine sa plang…..e clar…..am INVOLUAT la genu de copil care tocmai a avzut o super jucarie. Am o fata de tampit si imi place….singura parte nasoala e ca nu pot sa am ceea ce vad. Insa cu timpu Romania o sa aibe parte de toate jucariile astea fumoase….si o sa vedem pe starada multi oameni cu fete de copii tampiti de 5 ani care sunt fericiti…..pana la urmatorul model. Seara buna! Luv APPLE!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

46 din 70
46