... even though we are making the right decision to lower the price of iPhone, and even though the technology road is bumpy, we need to do a better job taking care of our early iPhone customers as we aggressively go after new ones with a lower price. Our early customers trusted us, and we must live up to that trust with our actions in moments like these.
As a result, Apple will be offering every iPhone customer a $100 store credit towards the purchase of any product at an Apple Retail store or Online Store.
+ cool…asa ma bate gandul si pe mine sa iau 1 din state, ca 600 de euro nu voi da niciodata pe un telefon fie si apple…insa apple nu cred ca ar face asa ceva sa scoata un soft de deblocare…cel putin nu cred eu…+
Să vezi acum jocul de-a șoarecele și pisica: deblocare -> software update și blocat din nou -> deblocare (dacă mai e posibil) -> software update și blocat din nou -> etc. etc.
CHEERS! da…link direct la soft: http://www.freeiphoneunlock.com/
mai asteptati cateva zile ca inca dureaza mult softul si se blocheaza uneori. cel care a realizat softul cu interfata grafica spune ca il va imbunatati in zilele urmatoare si va fi mai rapid si mai stabil.
Atentie, pt cine vrea sa incerce:
NU merge (inca) daca ai instalat itunes 7.4 sau mai nou! nu specifica asta la pagina lui, dar codul pe care se bazeaza de fapt unlock-ul are clar acest disclaimer.
Atentie sporita: Cel mai probabil, acest hack va fi facut zob de urmatorul firmware upgrade de la apple, pana descopera baietii cum sa-l faca permanent sau protejat la firmware upgrades. NU actualizati itunes sau firmware-ul iphone-ului pana nu stiti sigur ca nu afecteaza unlock-ul. Pt asta debifati in optiunile itunes “automatic updates”.