49 din 70
49
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 721 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.04.07

3 way calling merge si pe vodafone. am incercat si am facut “conferinta” add call, merge calls merge impecabil. nu ma asteptam. (ca in demo-ul lui jobs din ianuarie)

fishbone - 15 Septembrie 2007 12:17 AM
Liviu-Sorin - 14 Septembrie 2007 04:02 PM

La ei e o chesti 100% de marketing. Reclama cool, i-a ‘fiert’ Steve putin pana sa apara, adica ingredientele unul marketing ‘perfect’.

Nu prea ai dreptate. Aici americanii chiar folosesc facilitatile mobilelor. Voicemail, 3-way calling, web browsing, music etc. Si inca demult. In Romania abia acum a inceput sa se sparga piata si sa inceapa concurenta serioasa din cate vad, caci pana acum bip-urile si SMS-urile erau la ordinea zilei.

[ Ignoră ]   [ # 722 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

pardon! stii si tu ca nu-i primul

pardon! smile primul unlocked software. fara ts. cred ca nu se dau premii smile

si chiar asa. intalnirea?

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 723 ]
RankRank
Jr. Member

pt doritorii de unlock soft:

“If you are going to unlock you better do it right now! I see the $100 rebate page for the iPhone at Apple.com has an image of an iPhone running Firmware version 1.1.1 and a modem version (which might update the baseband) of 04.02. There is no telling what the impact of this will be on anything we have for modding right now.” www . hacktheiphone . com

[ Ignoră ]   [ # 724 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Liviu-Sorin - 14 Septembrie 2007 04:02 PM

La ei e o chesti 100% de marketing. Reclama cool, i-a ‘fiert’ Steve putin pana sa apara, adica ingredientele unul marketing ‘perfect’.

Nu prea ai dreptate. Aici americanii chiar folosesc facilitatile mobilelor. Voicemail, 3-way calling, web browsing, music etc. Si inca demult. In Romania abia acum a inceput sa se sparga piata si sa inceapa concurenta serioasa din cate vad, caci pana acum bip-urile si SMS-urile erau la ordinea zilei.

EXACT! Mare dreptate ai. Americanii folosesc un telefon ca pe orice obiect de strictă necesitate. În Europa și MAI ALES la noi, un telefon este accesoriu care musai trebuie să fie la modă, simbol al statutului social, obiect care trebuie să stârnească invidia celorlalți etc. etc. Aici nu cunosc pe nimeni, dar pe nimeni care să folosească mesageria vocală! Ba din contră, mă trezesc că mă ia câte unul la rost că i-am mâncat eu cenții din cauza căsuței vocale! Se cheltuie bani pe cele mai scumpe telefoane, dar se dau bipuri și facilitățile mai avansate ale rețelei sunt utilizate puțin. iPhone ar avea un succes uriaș la noi dacă l-ar băga la prepaid. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 725 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Aici americanii chiar folosesc facilitatile mobilelor. Voicemail, 3-way calling, web browsing, music etc. Si inca demult. In Romania abia acum a inceput sa se sparga piata si sa inceapa concurenta serioasa din cate vad, caci pana acum bip-urile si SMS-urile erau la ordinea zilei.

În România eu plătesc un abonament de 9$ cu extraopţiuni, la Vodafone: 4$ abonamentul de bază, 3$ pentru 300 de minute lunar cu 1 cent/minut şi 2$ pentru 5 numere preferenţiale cu 5 cenţi/minut. Cât ar costa aşa ceva în State?

Tudor - 15 Septembrie 2007 01:01 AM

EXACT! Mare dreptate ai. Americanii folosesc un telefon ca pe orice obiect de strictă necesitate. În Europa și MAI ALES la noi, un telefon este accesoriu care musai trebuie să fie la modă, simbol al statutului social, obiect care trebuie să stârnească invidia celorlalți etc. etc. Aici nu cunosc pe nimeni, dar pe nimeni care să folosească mesageria vocală! iPhone ar avea un succes uriaș la noi dacă l-ar băga la prepaid. smile

Ah well… teh amerikanz are too kewl for us, Europeans.

[ Modificat: 15 Septembrie 2007 01:07 AM de CANARIS ]
 Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 726 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

In primul rand, inainte sa intrebam de preturile care sunt intr-adevar umflate, sa nu uitam ca in SUA linia saraciei se trage la un venit de 15 mii de dolari pe an pe familie de 2 parinti si 1 copil, iar venitul mediu anual pe familie este in jur de 45-50 de mii de dolari. Deci 60 de dolari are toate sansele sa fie fix un chilipir, nu judecati situatia doar din franturi de informatie. Infrastructurile sunt cu totul altele, abonamentele variaza si ele mult. Fara long distance, inclusiv Canada si Mexic. Voi pe cine sunati in afara Romaniei fara taxa aditionala? Noi avem, practic, 50 de Romanii, nu cateva judete.

Recent s-a bagat o legislatie, sau este in procesul de a se semna, conform careia providerii sunt obligati sa NU bage pe gat optiuni care clientul nu le vrea, sa “sparga” abonamentele in segmente mai mici si, in consecinta, sa micsoreze si pretul.

Abia acum incepe sa prinda si in SUA moda cu accesoriile ca “status symbol”. Apple-ul este parte din acest trend care in Romania prinde la manelisti si producatoare, aici la negrii si parasute. Insa mobilele si abonamentele continua sa fie chestii strict de necesitate, nu de fitza. Virgin Mobile[?] nu inregistreaza profituri mari si, ultima oara, citeam ca da sa dea coltu’. Asta e un serviciu “cu fitze” cu marketing la adolescenti. Ceea ce inseamna ca fitosii sunt minoritari, de departe.

60 de dolari NU este mult pentru un abonament iPhone. Am mai spus-o si o mai spun. Banii se amoritzeaza din bun start considerand ca un abonament cu trafic nelimitat pe un aircard PCMCIA sau USB costa .. 60 de dolari. Dar nu ai decat internetul practic. Nimic ce tine de comunicatii voce.
Ca fapt divers scriu acest post de pe Sprint Sierra Wireless Aircard 595, cu un astfel de abonament.
In schimb, la iPhone ai trafic nelimitat, ai minute, ai video voicemail, 3 way calling, etc etc.

Cine e curios cum suna abonamentele aici, nu e mare secret. Vizitati singuri site-urile:
AT&T fost Cingular
Sprint PCS
Verizon
etc.

[ Modificat: 15 Septembrie 2007 01:27 AM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 727 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

[quote ] Aici nu cunosc pe nimeni, dar pe nimeni care să folosească mesageria vocală! Ba din contră, mă trezesc că mă ia câte unul la rost că i-am mâncat eu cenții din cauza căsuței vocale! Se cheltuie bani pe cele mai scumpe telefoane, dar se dau bipuri și facilitățile mai avansate ale rețelei sunt utilizate puțin. iPhone ar avea un succes uriaș la noi dacă l-ar băga la prepaid. smile

pai…la at&t e gratis voicemailu….mi s pare normal sa fie folosit…dar eu sincer nu-i gasesc utilitatea.

[ Ignoră ]   [ # 728 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Fishbone, e adevărat că în State plătesc convorbirea ambele părţi – şi cel ce sună, şi cel sunat?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 729 ]
RankRank
Jr. Member

cam offtopic discutia despre abonamentele la retelele de telefonie… e o discutie de sectiunea gsm de pe softpedia… thread-ul se numeste “iphone…”

[ Ignoră ]   [ # 730 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
CANARIS - 15 Septembrie 2007 01:36 AM

Fishbone, e adevărat că în State plătesc convorbirea ambele părţi – şi cel ce sună, şi cel sunat?

Da, insa se “plateste” in sensul ca ambii isi mananca minutele, indiferent de cine a sunat. Un carrier insa are aceeasi figura ca in Ro, unde daca te suna cineva tu nu-ti halesti minutele. Daca nu ma insel, Alltel. Cealalta parte e faptul ca mai toti providerii includ ceva in abonament de genul dupa 7PM sau 9PM pana dimineata vorbesti fara sa-ti halesti minutele, la fel in week-end incepand cu vineri dupa 7 sau 9 pana luni dimineata.
Eu n-as putea trai fara mesagerie vocala. Cand sunt pe mobil sau ratez un apel, mi se lasa mesaj cu numele si ce vrea persoana, altfel garantat ca nu sun inapoi un numar ce nu-mi pare cunoscut. Ori altfel ar cam insemna ca ori ma aventurez sa sun straini si apeluri gresite, ori sunt available doar cand sunt langa mobil. Se mai duce omul la veceu, ce sa-i faci. E vorba de maniera la care se folosesc mobilele. Daca credeti ca vreun service sau dentistul are timp sa-mi trimita un bip sau sms, va inselati amarnic smile

Nu vad de ce e off-topic discutia, iPhone-ul merge numai cu abonament wink
Nu suntem pe Softpedia aici.

[ Modificat: 15 Septembrie 2007 03:20 AM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 731 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

uite ca am si eu niste timp liber, sa mai intru sa vad ce mai coace lumea aici.
din cate am inteles eu, se pare ca exista sansa sa facem iphoneu sa mearga si la noi [orange si vodaphone].

vreau sa imi confirme si mie cineva, daca se poate prin pm daca este adevarat.
nu de alta dar m-as mufla si eu la un iphone.
e prea bestial. nu ca fitza ci ca un accesoriu

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 732 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tudor: eu folosesc voicemail, exact ca fishbone: cine ma suna, oricum isi manca banii, asa ca poate sa—mi lase un mesaj, daca vrea sa-l sun inapoi.

Aetherius: citeste mai sus si o sa vezi ca merge ifonu si la noi; totul in afara de visual mail. Dar nu mai ai rabdare sa apara in Europa macar? Cica in vreo 2 zile…

[ Ignoră ]   [ # 733 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Vecinii noștri din Ungaria sunt mai norocoși: se pare că operatorul german T-Mobile va aduce iPhone și la ei chiar din toamna asta. Poate ne ajută și pe noi Orange Franța? smile
http://www.macworld.co.uk/ipod-itunes/news/index.cfm?RSS&NewsID=19113

[ Modificat: 17 Septembrie 2007 06:16 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 734 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=6827

iei unul din ungaria, rulezi rahatelul asta si ai iphone. ce e asa de greu? smile

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 735 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

poate de aia ca trebuie sa inchei un contract de cel putin doi ani care nu e asa de usor fara resedinta permanenta si implica si niste cheltuieli “marunte”.....

49 din 70
49