Știați că la ora asta există peste 80 de progrămele care se pot instala pe un iPhone? Iată o listă (incompletă): http://www.modmyiphone.com/nativeapps/category/all-apps-list/
Ele pot fi instalate cu Installer.app, un fel de Fink pentru iPhone. Este impresionant modul în care comunitatea a reușit să pătrundă în sistemul iPhone într-un timp așa de scurt. Macworld publică un articol în care roagă Apple să-i lase în pace pe developeri. Mare dreptate au!
Hmm, o idee interesantă. O2 a încheiat un parteneriat pentru 7500 de spot-uri WiFi gratis. Asta ar trebui să suplinească într-o oarecare măsură lipsa 3G.
Hint: Dane, unde ești? iPhone + Orange Romania + c*free = ... love… ?
Un val de reacții negative la adresa iPhone în comentariile de pe Engadget. Așa cum era de așteptat, lipsa 3G, a MMS-urilor sau camera foto de numai 2 megapixeli par a fi minusuri majore pentru europeni.
Să mă bag în discuție: pe 1 oct. vine o prietenă din state cu viitorul meu iPhone in buzunar. Cum in România nu o a să ajungă niciodată “legal”, este singura solutie pe care o am. Ce părere aveți?
Eu il am de o saptamana si siincer nu ma pot satura de el. In fiecare zi gasesc altceva nou care ma incanta. Nu ridic iPhone-ul in slavi dar ca fan Apple ce sunt, cu toate gadgeturile in dotare de la iPod la MacBook Pro, asta e exact ce imi mai lipsea.
Bravo APPLE !
Am facut pozele cu camera de la comp de aceea nu sunt foarte clare.