Se apropie: Operatorul de telefonie mobila Orange, parte a grupului France Telecom, va vinde telefonul iPhone produs de Apple, in Franta, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie…..
sunt 5 miliarde de oameni pe planeta asta. dintre care, doar 4 tari au acces “oficial” si legal la iphone. ce crezi ca se va intampla cu restul lumii, altero???
daca te uiti la http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita vezi care sunt de fapt cele mai boate tari din lume… crezi ca norvegienii sau olandezii, sau…. islandezii (care sunt pe locul al 5-lea la produs intern brut pe cap de locuitor iar in total numara 311,3961 locuitori, mai putini locuitori decat in tot orasul timisoara!!!!!! ) nu doresc iPhone???????? sau nu au puterea de cumparare? crezi ca quatar (care e pe locul nr. 15) nu ar avea o piata pt. iphone??????? unde e ITMS pt. Quatar? ce sa mai zic de romania, care e pe locul al 64-lea ??? La “revedere”, sau mai bine zis, e acru iPhone, la fel ca strugurii.
[ Modificat: 21 Septembrie 2007 10:34 AM de thesound ]
Salut pe toata lumea.
Am reusit si eu in final sa ma intorc din vacanta cu noul meu iPhone si recunosc ca nu am reusit sa citest mare lucru din thread deunde l-am lasat ultima oara.
Pe orange totul merge perfect inafara de meniul *100# care dispare in momentul cand dau reply la orice optiune. A mai incercat cineva meniul?
P.S
Ultima oara cand am postat aici in legatura cu iPhone deblocat am reusit sa iau un ban si un comentariu de genul “Mooama ce tare esti tu mosule….......” vad ca treburile stau altfel acuma cand si altii au reusit sa il deblocheze si imi cer si eu scuze pt posturile mele mai ofensive de frustrare ca nimeni nu vrea sa ma creada in acel moment ca iPhone va fii deblochat curand.
stimati doritori de iphone,tin sa va anunt ca tocmai am terminat de deblocat 2 iphone-uri in seara asta,care au fost cumparate de niste cunostinte de la anumiti “comercianti” la o suma uriasa,sub pretextul ca sunt deblocate,asa de bine deblocate au fost,incat dupa nici 12ore au piedut reteaua,in fine nu stau sa vorbesc de rau pe nimeni,nebun e ala care da nu ala care cere,dar fiti atenti ce cumparati,asta in primul rand,in al 2lea rand,va anunt ca daca aveti minimun de rabdare sa va documentati,si stiti un pic sa umblati in osx,e floare la ureche,deblocarea,instalarea de ringtonuri aplicatii s.a.m.d.(aplicatii sunt multe si chiar marfa)asa ca daca aveti prieteni unchi,matusi care va pot aduce luati cu incredere ca le “rezolvati” singuri in fata calculatorului,iar cei care le vindeti aveti bunul simt si instalati versiuni cat de cat stabile.
pai nici eu nu le-am luat alora 2 bani,cel care vinde iphone’urile,nu le are deblocate cum trebuie,si mai mult,ala a zis :domne s-ar putea sa mai piarda semnal,da si tu un “run” unlocker “... si el le da zicand ca sunt functionale;in fine,eu nu am iphone,am avut unul vreo cateva zile,care tot asa l-am facut pt. cineva,asa e,e draguta jucaria;inca nu m-a “tampit foamea” sa dau pe un iphone de 4gb 600euro(840$) cand el costa 300$ sau costa,nu cred ca mai sunt pe stoc