52 din 70
52
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 766 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Are cineva idei cum se face gprs sa mearga la Orange?
Am intrat la settings/general/network/EDGE Si acolo am 3 campuri de completat APN, Usernme, si Password la care toate trebuie sa fie wap.
Dar nu e proxy, dns si mai departe…...
A reusit cineva sa il faca sa mearga internet prin gprs la Orange?

[ Ignoră ]   [ # 767 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

http://www.orange.ro/services/internet.html

ia vezi..cred ca asta.
nu am cum sa verific fiindca nu sunt in .ro..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 768 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

nu conteaza de unde au fost luate alea,oricum,nu era crack-uit cum trenuie,pt. ca avea o versiune aiurea de soft pe el,in fine,astea aveau update-ul bun,adica v.1.0.2b nu mai stiu care e.poate ca cei care le vand,le-au luat si ei asa,in fine,ideea e ca nu e mare inginerie sa le faci.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 769 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

Pana la urma cum e? Aduci unul in Ro, il ‘spargi’, merge,ok. Ce faci in cazul in care apare iarasi nu stiu ce update de la Apple. Ce faci cand il vor lansa in Europa? Daca lanseaza ‘alt’ telefon? (pt europa). Stiu, astepti si vezi ce se intampla. Dar cei care nu au vrut deja sa astepte? Surpriza,nu? grin

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 770 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

exact asa e,iti aduci unul,il deblocezi,si merge ok fara probleme.urmatorul update de la apple,o sa fie pe 9noiembrie,si daca iti faci update-ul ala la un iphone adus de afara,il blochezi.cel mai bine nu iti faci update-ul cand apare,astepti cateva zile,1 saptamana,si iese o noua versiune de unlocker si tot asa,in urmatorul update,apple introduce in iphone optiunea de tv.out(cel putin asa se zice)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 771 ]
RankRankRank
Member
Liviu-Sorin - 22 Septembrie 2007 10:33 PM

Pana la urma cum e? Aduci unul in Ro, il ‘spargi’, merge,ok. Ce faci in cazul in care apare iarasi nu stiu ce update de la Apple. Ce faci cand il vor lansa in Europa? Daca lanseaza ‘alt’ telefon? (pt europa). Stiu, astepti si vezi ce se intampla. Dar cei care nu au vrut deja sa astepte? Surpriza,nu? grin

Acel update dela apple nu are cum sa te incurce decat daca il instalezii (in cazul ca scot un update care il va bloca la loc).
Da il spargi si merge.
Pe europa nu va aparea alt model caci a fost deja anuntat in UK aceasii model. Am citit undeva nu mai stiu unde un zvon ca ar fii upgradable la 3g via software update.

Eu din pacate nu cred ca va aparea pe curand in Romania din lipsa itunes music store:ului

[ Ignoră ]   [ # 772 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

update prin soft la 3g?nu prea cred,3g presupune un chipset,e ceva mai greu,si imi vine greu a crede ca iphone-ul are 3g si nu este “activat"si ca trebuie un software update sa il faca 3g,am inteles dintr-un articol ca apple ar cauta producator pt. acele chipset-uri,acum care e adevarul,doar ei il stiu.
Iphone in Ro. eu zic ca este posibil prin intermediul Orange,si asta doar daca pana la urma o scoate cumva la capat Apple cu U.E. si casele de discuri,sa faca un ITMS EU,altfel nu prea vad iphone in Ro. decat adus de cineva,nu de alta dar nu il poti activa

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 773 ]
RankRankRank
Member

Cum sta lumea pe-aici cu acces de wap prin gprs pe iPhone (Orange) ca eu nu reusesc sa ii dau de cap.

Am complectat APN: WAP
              User: wap
          Password: wap

Si tot nu merge daca stie sa imi zica si mie cineva va rog.

[ Ignoră ]   [ # 774 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu nu am inteles mare lucru vis-a-vis de deblocare…si sunt destul de convins ca nu vom vedea prea curand in romanica, iphone. ar fi posibil un mic tutorial de deblocare a unui “oarecare” tilifon sau intra in conflict cu regulile forumului. mirceahr, nu mi-ar displacea sa ma trezesc cu el in PM..asa, frumos..cu link-uri..ca la prosti ca nu ma prea duce capul. si doar in scop informativ ca inca nu m-au facut sef de sectie la uzina si nu-mi permit un astfel de dispozitiv. i-as ramane recunoscator acelui anonim.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 775 ]
RankRank
Jr. Member

Inteleg totusi ca sunt cateva iPhon-uri care cica merg atat pe Dialog cat si pe Conex. Asta inseamna ca totusi se poate. Pana cand… ‘om vedea!  .Dane, ce zici?

Semnătură 

PASSIONE MAC

[ Ignoră ]   [ # 776 ]
RankRank
Jr. Member

iPhone 2 coming in September. iPhone nano??

http://www.intomobile.com/2007/07/17/iphone-2-coming-in-september.html

care septembrie? 2000 cat?

Semnătură 

PASSIONE MAC

[ Ignoră ]   [ # 777 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da sunt chiar multe iphone-uri la noi(bucuresti,de restul tarii nu ma pronunt)multi “utilizatori” cred ca wi-fi e un fel de bluetooth(si cu asta am zis multe)da,merg super-bine,singura problema este ca pana acum am vazut multe unitati cu probleme:nu merge youtube(meniul),nu merge sa iti faci mail’ul pe el,etc(din cauza softurilor puse pe el)
acel iphone “nano”...nu este prima oara cand aud si vad “poze” cu el,se pare ca este un proiect pt. viitor

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 778 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.04.07

@mirceahr: Daca stii sa-l faci k lumea merge tot… mail POP merge oricum, yahoo mail nu merge asa usor, dar se poate rezolva… la fel si pt youtube. la inceput, cand mi-am deblocat eu iPhone-ul, acum o luna si ceva, era mai greu de facut (a durat vreo ora-doua de research pe net + 5 minute sa-l pun in practica wink ), acum insa exista un tool click, click, click si gata… esti iNdependent (sic!).

[ Ignoră ]   [ # 779 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai asta am zis si eu,ca daca stii sa il faci ca lumea nu ai probleme,dar din pacate majoritatea meseriasilor il fac de mantuiala,oricum eu am deblocat 3 iphone-uri si pe toate le-am facut ok,adica merge bine totul in ele

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 780 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06
Liviu-Sorin - 23 Septembrie 2007 12:41 AM

Inteleg totusi ca sunt cateva iPhon-uri care cica merg atat pe Dialog cat si pe Conex. Asta inseamna ca totusi se poate. Pana cand… ‘om vedea!  .Dane, ce zici?

observ ca avem noi prieteni aici pe macuser care au venit doar din cauza ca vorbim despre aifone. si ii invit sa:

1. citeasca mai pe la mijlocul threadului ca sa nu mai scriu a mia oara cat de bine imi merge aifonul pe retele romanesti
2. sa incerce si cate un macbook sau un mac mini, ca macuseri veritabili. apple nu inseamna doar iPhone. really!!! smile

ar fi pacat sa ‘devenim’ niste fitzosi, cand suntem asa baieti faini, destepti, cu sapte ani de acasa, cu ceva banuti si job-uri ce ne umplu de mandrie.
gainariile si combinatiile nu se fac cu mac-uri, ipod-uri si aifoane. putina mandrie, asadar smile

si da, ca sa raspund unor baieti curiosi si timizi: yep! aifone-ul este un chick magnet cum n-am mai vazut. chiar si de la un porsche se intorc privirile cand e un aifone in jur.
dar merge doar la gagici serioase!!!

pentru agatatul gagicilor mai usuratice recomand http://www.vodafone.ro/personal/telefoane-si-accesorii/motorola-razr2-v8.html, in exclusivitate la vodafon, sapt asta! wink

Semnătură 

macuser.

52 din 70
52