53 din 70
53
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 781 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.04.07

@dan… cum faci mai cu chick magnet-u? ca la mine numai guys/geek magnet e pana acum…
nici o tipa nu se prinde ce-i… asta in cel mai fericit caz ca a auzit de asa ceva…  something’s wrong with this picture… smile

[ Modificat: 24 Septembrie 2007 01:36 AM de mikaell ]

[ Ignoră ]   [ # 782 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 23.07.06

smile

@mikaell - si geeks, deh. dar indeobste fete destepte smile de prin ‘industrie’. nu fac nimic.
uneori ma uit urat la vecinul de la semafor care e in nush ce masina mult prea scumpa, cu blonda din dotare si-i soptesc: “u rule! but duuude, i’ve got the friggin aifone! ever heard of it?” smile damn, braggin’ rights!

cele blonde din beemveuri nu se uita decat la motorole precum cel din promotia de mai sus. recomandabil, dom’le, daca dupa asa ceva umbli. (un secret: alea sunt cele mai multe) wink

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 783 ]
RankRank
Jr. Member

Am putea face un topic cu instructiuni: How to show off your iphone smile)

- trebuie pus ostentativ pe masa?
- trebuie sa vorbesti la el tare?
- sa te adresezi tipelor cu: stai sa-ti arat ce scot din pantaloni! (din buzunar, pardon wink
- trebuie sa explici “scula” si sa exemplifici functiile ei sau sa lasi totul sa para un mister?

[ Ignoră ]   [ # 784 ]
RankRank
Jr. Member
.Dan - 24 Septembrie 2007 01:35 AM

smile
(un secret: alea sunt cele mai multe) wink

deh….. Apple e o piata de nisha (deocamdata… smile

[ Ignoră ]   [ # 785 ]
RankRankRank
Member

te-ai intrebat vreodata de ce marul de pe spate e ATAT de mare? e enorm! smile nici un alt device de la apple nu are asa mar mare! si shiny! braggin’ rights, i tell ya! sa se vada!
nici macar nu tre sa te agiti prea tare! cand e aglomerat mi-e si teama sa scot aifonul din buzunar sa nu sara fanele! hihi

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 786 ]
RankRankRank
Member
mikaell - 24 Septembrie 2007 01:38 AM
.Dan - 24 Septembrie 2007 01:35 AM

smile
(un secret: alea sunt cele mai multe) wink

deh….. Apple e o piata de nisha (deocamdata… smile

sigur!!! si asta pentru ca sunt foarte monopolisti si magari. fac produse care iti iau ochii da n-au dom’le functii! adica zau, poti trai fara 3G si GPS? poti forwarda un sms? nici macar nu are sms delivery ca sa stii daca pretena o primit mesaju sau inca are telu inchis!

zau!! e o facatura mare! ii drept ca am pus botu! da acu banii sunt dati…. :(

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 787 ]
RankRank
Jr. Member

.dan: hm… interesting… acu il compar cu cel de pe ipod… e mai mare… dar cred ca trebuia sa-l faca sa lumineze ca pe macbook(pro)-uri… si e chiar mai mare marul de pe iphone decat cel de pe cinema display de 30”...

eu ajung sa ascund iphone-ul pe unde stiu ca e “recognoscibil” pentru ca cei care stiu vor sa vada si pierd o gramada de timp cu ei…

[ Ignoră ]   [ # 788 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

http://www.youtube.com/watch?v=Xx7vc0xdQrg

... smile

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 789 ]
RankRank
Jr. Member

sa-ti zic un secret smile
daca incerci sa trimiti un SMS si prietena ta are telefonul inchis sau nu se afla in aria de acoperire, nu-ti trimite deloc mesajul. Apare bara aia de sending, sta pe ea cateva secunde si zice “Error sending message”. (mai trebuie testat pt confirmari, nu bag mana in foc ca face tot timpul asa…)

si inca ceva, i hate gps… i like human contact… as in “departe-i clujuuuuu?”

[ Modificat: 24 Septembrie 2007 01:53 AM de mikaell ]

[ Ignoră ]   [ # 790 ]
RankRank
Jr. Member

@andix: da… da… old news… acum 7 (billion) months… my fav e asta: http://www.youtube.com/watch?v=QwnsQpcNvpE

[ Ignoră ]   [ # 791 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06

@mikaell: I’m just the average user, not an afficionado. smile sorry da’ n’am urmarit totul ‘la zi’... am vazut’o aseara la tv si m’am gandit ca e amuzanta.
20 minutes. wtf…

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 792 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06
.Dan - 24 Septembrie 2007 01:14 AM
Liviu-Sorin - 23 Septembrie 2007 12:41 AM

Inteleg totusi ca sunt cateva iPhon-uri care cica merg atat pe Dialog cat si pe Conex. Asta inseamna ca totusi se poate. Pana cand… ‘om vedea!  .Dane, ce zici?

observ ca avem noi prieteni aici pe macuser care au venit doar din cauza ca vorbim despre aifone. si ii invit sa:

1. citeasca mai pe la mijlocul threadului ca sa nu mai scriu a mia oara cat de bine imi merge aifonul pe retele romanesti
2. sa incerce si cate un macbook sau un mac mini, ca macuseri veritabili. apple nu inseamna doar iPhone. really!!! smile

ar fi pacat sa ‘devenim’ niste fitzosi, cand suntem asa baieti faini, destepti, cu sapte ani de acasa, cu ceva banuti si job-uri ce ne umplu de mandrie.
gainariile si combinatiile nu se fac cu mac-uri, ipod-uri si aifoane. putina mandrie, asadar smile

si da, ca sa raspund unor baieti curiosi si timizi: yep! aifone-ul este un chick magnet cum n-am mai vazut. chiar si de la un porsche se intorc privirile cand e un aifone in jur.
dar merge doar la gagici serioase!!!

pentru agatatul gagicilor mai usuratice recomand http://www.vodafone.ro/personal/telefoane-si-accesorii/motorola-razr2-v8.html, in exclusivitate la vodafon, sapt asta! wink

glumesti, nu?
pt un powerbook, memoria si un mouse de la tine le-am luat.

PS: urat vorbesti despre noii veniti pe forum. Fitosii ma indoiesc ca stiu ce e ala iPhone si cu ce se mananca. Asteapta sa apara pe piata, sa ‘prinda’ ideea si abia dupa ‘actioneaza’.

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 793 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

“iPhone killer”

http://www.plugin.ro/articol/Mobile/1545/Meizu-M8-MiniOne-Ce-Apple-Ce-iPhone.html

lol. Big lol

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 794 ]
RankRank
Jr. Member

@Liviu-Sorin: daca iti imaginezi ca fitzosii nu stiu ce-i iphone… as putea sa-ti povestesc “stories” despre ce telefoane am primit de genu “am auzit de la nustiucare ca a auzit de nustiunde ca ai iphone. am auzit ca nu-i prea misto. e mai misto ca lg prada?” (director/patron agentie de top din bucuresti)
“vreau sa fiu primu deputat cu aifon” (guess…)
sau cate “imi deblochezi si mie…” etc etc… din pacate toti au auzit ca e ceva cu ce poti fi mai cool decat ceilalti… so, it’s just a matter of time pana barurile din dorobantilor o sa aibe gresie din iphone-uri.

[ Ignoră ]   [ # 795 ]
RankRankRank
Member

smile hehehe

liviule, tu ma stii bine! think about it! smile tu doar mi-ai adus aminte de cei noi si de aia te-am citat! uf uf! smile batrane macuser, nu te-as putea confunda!

uf, unde esti tu tagma elitista de macuseri?

Semnătură 

macuser.

53 din 70
53