.Dan - 24 Septembrie 2007 01:14 AM
Liviu-Sorin - 23 Septembrie 2007 12:41 AM
Inteleg totusi ca sunt cateva iPhon-uri care cica merg atat pe Dialog cat si pe Conex. Asta inseamna ca totusi se poate. Pana cand… ‘om vedea! .Dane, ce zici?
observ ca avem noi prieteni aici pe macuser care au venit doar din cauza ca vorbim despre aifone. si ii invit sa:
1. citeasca mai pe la mijlocul threadului ca sa nu mai scriu a mia oara cat de bine imi merge aifonul pe retele romanesti
2. sa incerce si cate un macbook sau un mac mini, ca macuseri veritabili. apple nu inseamna doar iPhone. really!!! 
ar fi pacat sa ‘devenim’ niste fitzosi, cand suntem asa baieti faini, destepti, cu sapte ani de acasa, cu ceva banuti si job-uri ce ne umplu de mandrie.
gainariile si combinatiile nu se fac cu mac-uri, ipod-uri si aifoane. putina mandrie, asadar 
si da, ca sa raspund unor baieti curiosi si timizi: yep! aifone-ul este un chick magnet cum n-am mai vazut. chiar si de la un porsche se intorc privirile cand e un aifone in jur.
dar merge doar la gagici serioase!!!
pentru agatatul gagicilor mai usuratice recomand http://www.vodafone.ro/personal/telefoane-si-accesorii/motorola-razr2-v8.html, in exclusivitate la vodafon, sapt asta! 
glumesti, nu?
pt un powerbook, memoria si un mouse de la tine le-am luat.
PS: urat vorbesti despre noii veniti pe forum. Fitosii ma indoiesc ca stiu ce e ala iPhone si cu ce se mananca. Asteapta sa apara pe piata, sa ‘prinda’ ideea si abia dupa ‘actioneaza’.