54 din 70
54
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 796 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 20.12.06

abia astept sa-i vad pe-stia cum isi prind urechile cu iphonu! lg prada… c’mon… bleah! va fi prea multa ‘inginerie’ pt unii ca sa le placa iphonul. Plus ca toti gamerii care vin de pe windowsuri crackuite vor fi dezamagiti profund. Nu e pt ei. Back to Nokia N sERIES…

Semnătură 

PASSIONE MAC
Once You Go Mac … You Never Go Back

[ Ignoră ]   [ # 797 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Salut,

Aveti ceva success/horror stories cu iPhone-uri cumparate de la noi? Am gasit vreo 2 vanzatori (dar nu mai aveau pe stoc) dar nu stiu daca sa am incredere sau nu.
De asemenea, ei zic ca sunt decodate. Banuiesc ca daca nu sunt decodate corect se poate reface in mod corespunzator.

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 798 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Uite, se pune de o mica filiera aici.

[ Ignoră ]   [ # 799 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Sunt curios, cand i sa vina iPhonele si in Romania, o sa se gaseasca si la reselleri Apple? O sa poti sa-l iei in cutie sigilata si sa-l activezi cu contract sau dupa placerea inimii? Sau o sa fie ca acum cand Orange/Vodafone scoate aparatul din cutie il monteaza, semnezi hartii, si apoi ti le pune in brate si te trimite acasa sa astepti activarea?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 800 ]
RankRankRankRank
Administrator

Naiba stie cum o sa fie, si cand o sa fie. Tare mi-e ca o sa-i tranteasca si vreo mare sigla Oranj/Vodafon peste ochi…

[ Ignoră ]   [ # 801 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

http://www.itnews.com.au/News/61818,apple-legend-woz-blasts-iphone-price-drop-and-refund-policy.aspx

S-a beșicat Woz de scăderea bruscă de preț.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 802 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Articolul complet:
http://www.itnews.com.au/News/61874,interview-wozniak-slams-apple-for-iphone-price-drop-snafu.aspx

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 803 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07
llxx - 24 Septembrie 2007 01:47 PM

Salut,

Aveti ceva success/horror stories cu iPhone-uri cumparate de la noi? Am gasit vreo 2 vanzatori (dar nu mai aveau pe stoc) dar nu stiu daca sa am incredere sau nu.
De asemenea, ei zic ca sunt decodate. Banuiesc ca daca nu sunt decodate corect se poate reface in mod corespunzator.

Multumesc.

Salut! Am varianta de 8gb de ceva vreme acum cumparat si deblochat de un profi (tipul cica a terminat ingineria la stanford).
Pot sa te anunt ca am avut numai succes cu el in sensul ca totul a mers din prima inclusiv youtube, am avut ceva mici probleme cu internet pe el prin edge dar asta din vina mea ca nu stiam setarile bune dela orange, in final ma ajutat aetherus aici pe forum cu un link si a mers netu direct.
Daca il cumperi aicii in tara sfatul meu e sa il incercii cu cartela ta inainte de a da banii.

[ Ignoră ]   [ # 804 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

naaais:

Merely three days after hearing of one user’s run-in with Apple over his unlocked iPhone, the company has released an official statement warning users that “unauthorized iPhone unlocking programs” could cause “irreparable damage to the iPhone’s software.” Furthermore, the firm stated that these apps could result in the handset becoming “permanently inoperable when a future Apple-supplied iPhone software update is installed”—you know, like the one coming “later this week” that includes the iTunes WiFi Music Store. As if that wasn’t bad enough, the release also notes that “unauthorized modifications to the iPhone’s software” violates the iPhone software license agreement and “voids the warranty.” Ouch.

via Engadget

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 805 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mdea… probabil ca s-au pus avocacateii de la AT&T cu ciomegele pe Apple, sa reactioneze cumva.

[ Ignoră ]   [ # 806 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Cat ar pierde daca chiar se intampla ceva cu telefoanele dupa updateul de pe 9…

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 807 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

nasol,dar nu vad cu ce ii deranjeaza pe romanii nostri update-ul asta(de restul lumii nu imi pasa)pur si simplu nu il faci,nu e ca si cum ai putea sa cumperi ceva de itms(wi-fi sau ne-wi-fi),si daca noul update contine si ceva util(cum ar fi optiunea de tv-out,desi este asteptata pe 9noiembrie)pur si simplu astepti un timp pana “rezolva” baietii cumva cu un alt unlocker,nu?cat despre defectiuni ireparabile,exista un sambure de adevar si aici,sunt versiuni de softuri care deblocheaza care sunt in stare beta,si iphone-uri deblocate cu aceste versiuni beta,iphone-uri care au sfarsit intr-o stare de boot continuu(un loop la start-up)dar parca citisem undeva ca era o solutie si pt. asta

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 808 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

“Romania libera” a testat iPhone-ul

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 809 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ce mai ‘testare’... smile

[ Ignoră ]   [ # 810 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07

si eu il “testez” de vreo 2 zile… E bestial! In primele 15 min in care l-am avut m-am comportat ca un copil de Craciun. Lasand la o parte hardware-ul de calitate, osx e fenomenal pe mobil. Nu se compara nici pe departe cu symbian sau wm5. Isi merita cele 10 mil date pe el. Pacat ca apple se transforma in big brother si incearca sa le blocheze..go hackers go!

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

54 din 70
54