si eu il “testez” de vreo 2 zile… E bestial! In primele 15 min in care l-am avut m-am comportat ca un copil de Craciun. Lasand la o parte hardware-ul de calitate, osx e fenomenal pe mobil. Nu se compara nici pe departe cu symbian sau wm5. Isi merita cele 10 mil date pe el. Pacat ca apple se transforma in big brother si incearca sa le blocheze..go hackers go!
Ahhh, la banii astia cred ca esti fericit, altii au dat dublu !
indiferent de cati bani s-au dat in romania pe ele,nu merita nici unul,sincer.si mie imi place,dar mai mult de 300$ chiar nu merita,si 4gb sunt suficienti,am tot umblat cu ele,si deja sunt satul de ele,acum am unu de aproape 2 sapt. si sincer un iphone al meu personal am sa cumpar poate doar la cine stie ce ocazie…sunt convins ca ce zic eu aici nu conteaza absolut deloc pt. cei ce au cumparat sau isi v-or cumpara,dar oricum m-am gandit sa impartasesc cu voi parerea mea
io zic ca o sa trecem. tre sa faca aia ceva la softu de modem ca am inteles ca s-a schimbat si nu mai merge ssl prin ala.. ca sa ii dam in jailbreak. dar cred ca rezolva baietii cumva, nu?
Pana la urma se stie, cand ajung iPhone si in Romania?? Vorbesc de cele necodate. Adik la magazin frumos tot ce trebuie. Pt ca oricat de mult as vrea sa imi iau unu acum nu dau banii pe ceva crack-uit…...mai ales cand e vb de iPhone.
Pana la urma se stie, cand ajung iPhone si in Romania?? Vorbesc de cele necodate. Adik la magazin frumos tot ce trebuie. Pt ca oricat de mult as vrea sa imi iau unu acum nu dau banii pe ceva crack-uit…...mai ales cand e vb de iPhone.