56 din 70
56
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 826 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

uite si ce zice Nokia:
http://www.engadget.com/2007/10/01/nokia-unlocks-anti-apple-campaign/

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 827 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Lol…....eu tot vreau sa stiu cand apare in ROMANIA :((((((((......weaaaahhh!!!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 828 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

chucky, relax. chiar nu stii nimic despre apple. wink

NIMENI nu stie ce vor lansa la urmatorul event…. dar toata lumea stie ca nu va fi in Romania smile

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 829 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 02.08.07

De la un prieten care lucreaza la vodafone….am auzit ieri ca nu vor aduce iphone in ro….din cauza ca nu are 3g….si ca lumea nu o sa cumpere telefonul din cauza asta si pt ca e un telefon mare si scump .....acum sa speram cu orange.

Semnătură 

Vreau o minune…..crezi ca am nevoie?

[ Ignoră ]   [ # 830 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
iDan - 02 Octombrie 2007 04:15 PM

NIMENI nu stie ce vor lansa la urmatorul event…. dar toata lumea stie ca nu va fi in Romania smile

La urmatorul event, o sa lanseze Leopard;)

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 831 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Asgard - 02 Octombrie 2007 05:07 PM

De la un prieten care lucreaza la vodafone….am auzit ieri ca nu vor aduce iphone in ro….din cauza ca nu are 3g….si ca lumea nu o sa cumpere telefonul din cauza asta si pt ca e un telefon mare si scump

Pe naiba, motivul e altul: Vodafone (compania mamă) nu a fost de acord să împartă veniturile de pe iPhone cu Apple. Asta probabil că se aplică în toate țările unde activează ei, inclusiv în România. Dacă Apple ar fi fost mai flexibili, un contract cu Vodafone cred că ar fi ușurat pătrunderea simultană în mai multe țări din Europa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 832 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Și legat de tot jocul ăsta de-a șoarecele și pisica cu deblocările și blocările: nu mi-aș lua iPhone sau orice alt telefon “deștept” că n-am ce face cu el, dar Apple sucks ass big time și se comportă ca niște idioți lacomi. Părerea mea.  angry

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 833 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

stai linistit ca atat timp cat e frenezia asta cu blocari deblocari se mentine acel “marul oprit cel mai dorit”.
Doar nu crezi ca Apple poarta grija vreunui operator de telefonie…inca, desi ar cam trebui sa o faca, ca pe viitor va fi greu sa razbesti pe aceasta piata a telefoanelor fara sa colaborezi cu operatorii mari de telefonie. chiar si Nokia incepe sa aiba discutii aprinse cu ei, si mai fac si editii de telefoane speciale pt operatori de ex. nokia 6234 e special Vodafone
asa ca…

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 834 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
silvestro2in1@yahoo.com - 02 Octombrie 2007 06:43 PM

Doar nu crezi ca Apple poarta grija vreunui operator de telefonie…inca, desi ar cam trebui sa o faca, ca pe viitor va fi greu sa razbesti pe aceasta piata a telefoanelor fara sa colaborezi cu operatorii mari de telefonie.

Nu vorbeam de grija pentru operatori, problema e că pe cei de la Apple îi doare-n cot de consumatori. Este lipsă de respect să transformi peste noapte un telefon scump într-o cărămidă. Telefon revoluționar? Pe dracu. Atâta timp cât îl vor ține în stadiul de platformă închisă, va fi o mare și scumpă păcăleală. Am mai zis eu în alt topic: am la Zapp un telefon destul de scump și destul de performant, care este handicapat din cauză că Qualcomm nu lasă developerii să scrie și să publice gratis și fără restricții software BREW. Nu găsesc nicăieri soft pentru el, deci îl folosesc fix ca pe un mobil de acum 5 ani. Așa e și cu iPhone. Are potențial, dar lăcomia Apple îl va ține mereu pe loc. Dacă vor continua așa, sper din tot sufletul să eșueze proiectul iPhone, pentru că nu vreau să mă trezesc într-o zi că Apple închide și platforma Mac OS X. Poate dau chix și le vine mintea la loc. Un duș rece ca cel de acum 10-15 ani nu le-ar strica.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 835 ]
RankRankRank
Member

i love u guys but grow up! e business. punct. (do i like it? hell no! dar copilariile astea nu o sa ii faca sa se “trezeasca la realitate”)

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 836 ]
RankRankRank
Member
methodine - 02 Octombrie 2007 05:28 PM
iDan - 02 Octombrie 2007 04:15 PM

La urmatorul event, o sa lanseze Leopard;)

riiight wink hehe

stii bine ce am vrut sa zic.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 837 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iDan - 02 Octombrie 2007 07:51 PM

i love u guys but grow up! e business. punct. (do i like it? hell no! dar copilariile astea nu o sa ii faca sa se “trezeasca la realitate”)

Really? Poate că într-o zi piața o să-i trezească la realitate, repet, așa cum s-a întâmplat în anii ‘90.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 838 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

http://www.gps-auto.ro/shopping_cart.php?osCsid=012576071b96b89f5dba90519a605c7e

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 839 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E ciudat ca nu le ajunge cit cistiga din vinzare pura (dupa parerea mea, intre 100-150$/buc) si ca nu doresc sa dubleze, sa tripleze productia, cum au facut cu iPod. Lacomia este inceputul sfirsitului intr-o companie. Va dau exemplul unui ziar de succes. De mare succes. Companiile de publicitate il umplu de reclama. Patronii cistiga pina sughit si vind tot mai mult spatiu publicitar. Brusc, trecut de o anumita proportie intre continut si reclama, ziarul se prabuseste. Nimic nu il mai poate salva.
La fel iPhone. Ar fi vindut pina acum nu un milion, ci doua - si ar fi fost gata cu versiunea 2: 3G+ si 3 Mpixeli (cel putin). Dar s-au complicat in tratative, in avocatisme si propaganda.
Daca vrei sa cuceresti piata, scoti produse de vis si lasi oamenii sa le cumpere.
Inteleg ca hackerii fac treaba buna (dar e buna numai pentru 1% din utilizatori, ceilalti 99% vor un telefon simplu si frumos!). Parerea mea.
Cit despre prabusirea de acum 15 ani, numai spiritul novator si hotarirea de a elibera macul catre consumatori i-a salvat. Si acum, forta unei companii numai in cumparatori sta!

[ Modificat: 02 Octombrie 2007 08:14 PM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 840 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

telefon de telefon
pret de pret

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB