57 din 70
57
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 841 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Asta e chiar tare: http://www.realitatea.net/95492_O-clienta-a-dat-in-judecata-Apple-pentru-reducerea-pretului-la-iPhone-.html

[ Ignoră ]   [ # 842 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

Apple este un luxury manufacturer.
Bugatti, un alt luxury manufacturer, nu va da niciodata doua cepe pe cei ce urla ca ei sa faca un model accesibil tuturor.
Apple este un premium manufacturer si vrea ca iPhone sa ramana asa. Nu va da niciodata doua cepe pe cei ce doresc ca Apple sa faca iPhone accesibil tuturor.

daca iti permiti si ‘te tine’, esti on-board. daca nu, ciocu mic si valea la Nokia. supara? sure! se numeste aroganta. e in fiecare dintre noi.

Go Apple! Asta te tine exclusivist si imi place la nebunie! smile

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 843 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

stai linistit ca si Nokia are exclusivismele lor. Check this out http://www.buyphone.ro/nokia-8800sirocco.html

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 844 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ceea ce nu intelege lumea e ca un device care se invecheste intr-un an (calculator, telefon sau player) NU este un produs premium. Apple era sa moara din cauza faptului ca a crezut despre sine prea mult ca e un brand premium. Un telefon e PREMIUM daca are diamante! Sau daca face cu un an mai devreme ce urmeaza sa faca ceilalti! Punct!

[ Ignoră ]   [ # 845 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iDan - 02 Octombrie 2007 08:29 PM

Apple este un luxury manufacturer.
Bugatti, un alt luxury manufacturer, nu va da niciodata doua cepe pe cei ce urla ca ei sa faca un model accesibil tuturor.
Apple este un premium manufacturer si vrea ca iPhone sa ramana asa. Nu va da niciodata doua cepe pe cei ce doresc ca Apple sa faca iPhone accesibil tuturor.

Dacă răspunsul ăsta îmi este adresat și mie, atunci n-ai înțeles ce am vrut să spun.
Nu mă deranjează prețul unui iPhone - puteau să-l pună 1000 EUR, e dreptul lor și n-aș fi avut nimic de obiectat.
Nu mă deranjează faptul că l-au blocat în rețeaua AT&T - treaba lor.
Nu mă deranjează faptul că nu vor să acorde suport celor care și-au crăcuit iPhoanele - toată lumea știa asta, take it or leave it.
Mă deranjează însă faptul că au făcut tot posibilul astfel încât iPhoanele crăcuite și updatate să se transforme în cărămizi, fără avertisment, fără posibilitatea de a le repara (oficial). Păi îmi pare rău, dar dacă instalezi Windows XP cu serial pirat detectat de Windows Update, Microsoft nu-ți blochează computerul, deși ar putea să-o facă. Îți spune chestia aia cu “Genuine shit” și te lasă să rezolvi problema într-un fel sau altul. Da, probabil că e dreptul Apple să facă ce vor cu iPhoanele, așa o fi scriind în contract, dar stai un pic: încep să aibe mai puțin respect pentru consumatori chiar și decât Microsoft?

[ Modificat: 02 Octombrie 2007 10:15 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 846 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cam asta vroiam și eu să zic:
http://theappleblog.com/2007/10/02/a-plea-to-steve/
http://www.macworld.com/weblogs/editors/2007/10/iphoneno111/index.php?lsrc=mwrss

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 847 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

nu tie, tudore… nu musai tie

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 848 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Ma intereseaza doua aspecte la Iphone:
1. daca are client PPOE, in caz contrar se poate pune ?
2. Suporta client SIP?

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 849 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu are ce vrei tu și nu se poate pune nimic pe iPhone fără voia Apple. Unica speranță - doar dacă hackerii vor fi insistenți în continuare și cuiva îi va trece prin cap să facă ce ai tu nevoie.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 850 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

iphone in romania
comentariile sunt spumoase!!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 851 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Oare de ce nu ma mir,as vrea sa imi exprim parerea despre expertii in cauza dar ma abtin…

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 852 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Mda. Tzarani. Tipic ca la noi. Cred ca daca vand iPhone la 600 euro sunt cool. Ce sa zic..
Tare sunt curios insa ce se intampla cu bietii oameni care au sfarsit cu 1.1.1 pe el in urma update-ului, sau care au comandat un asa zis “telefon deblocat” si le vine coletul cu 1.1.1 pe el.
Trist… dar cine se risca..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 853 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

prostia se plateste! cei care si-au facut update-uri, au platit fix 600eur. sau cat draq au dat pe el. cum spuneam in alt thread, daca ti-ai procurat un aifon pe care-l poti folosi in retelele mioritice, tre sa fii prost tare sa-ti faci update-uri stiind ca e posibil, ca apoi, sa-l folosesti ca opritor la usa. iar daca nu stiai ca e posibil sa-l busesti, iti meriti soarta.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 854 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Oare câți dintre cei care cumpără iPhone-uri stau toată ziua cu ochii pe situri, ca să afle sau să înțeleagă de ce nu e bine să dea clic pe “Update” atunci când deschid iTunes? Oare câți dintre vânzători le explică chestiile astea?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 855 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu trebuie sa stai toata ziua cu ochii pe siteuri. sa fim seriosi….
trebuie doar sa te duca putin capul. macar cat sa treci strada fara sa te calce masina. cand cumperi un produs, trebuie sa stii ce cumperi. desigur, unii isi pot permite sa dea 600eur in fiecare zi pe un iphone si atunci nu inteleg de ce continuam discutia. dar, pentru cei care 600eur nu inseamna doar breteaua de la o geanta vuitton, geanta pe care o confunda cu o palarie, sa caște ochii, sa se informeze. nu esti prost daca nu stii, esti prost daca nu vrei sa stii

Semnătură 

57 din 70
57