Zice cineva din Emirate, pe Apple User Groups List:
“Here in the Middle East we have no idea when the iPhone will be here, or even if it’ll be here officially. But they’re selling by the boatload and getting unlocked. Even reputable big stores like Virgin Megastore are selling unlocked iPhones here by the hundreds if not thousands.”
amandoi aveti dreptate,dar multi din cei care au dat 600euro pe un aifon,se asteptau ca el sa fie ca orice alt telefon de fita,este adevarat ca prostia si ignoranta se plateste.am fost sunat de mai multi oamenii care au facut update-ul 1.1.1. si habar nu aveau ca nu trebuia facut,dupa parerea mea aici este si vina lui “x”-ulescu gsm care vinde asa ceva si nu zice “ba nu face update la el”.romanul e prost de bubuie,isi cumpara un ifon ca a auzit si el ca e mare scula si e ultima fita,si aia e,habar nu are de itunes(cati nu si-au luat ipod si le-a picat greu fisa de sincronizarea cu itunes si au renuntat la ele,ca mp3 player-ul de la “zgomotec” e mai usor de folosit),apple update-uri s.a.m.d. e suficient sa citesti comentarile celor de pe evz(?) si iti dai seama de multe.
[ Modificat: 04 Octombrie 2007 08:11 PM de mirceahr ]
ceea ce imi da apa la moara cand spun ca Apple nu e pentru toata lumea. Sorry, nu-i! Vine cu un price tag mai mare decat valoarea produsului in euro.
Inseamna involvement si respect, fara de care cultura Apple se dilueaza!
Nefericitii cumparatori neavizati nu pot oferi mai mult decat suma de bani fapt pentru care ma bucur ca noi, macuserii, suntem inca in siguranta!
Rejoyce!
da de ce-i vorba? ca parca pana mai ieri era sistemul cel mai simplu, usor si intuitiv pt incepatorii in ale computerelor. S-a schimbat ceva si n-am prins eu?
Cei care si-au luat iPhone cracuit stiau lucrul acesta, si nu trebuiau sa si-l updateze. Cel ce la vandut putea macar sa-i puna in tema pe nestiutori ca sa nu-l uodateze.
Da asa-i “cine nu casca ochii casca punga”.
Oricum e urat ce face Apple cu iPhonurile cracuite.
ok. iphone in ro s-a vandut ca marfa pe piata neagra. Nu comercianti autorizati. Pur profit si specula pe o marfa mai rara ca aurul. Nu intereseaza pe nimeni well beingul cumparatorilor. Si a nu sti de update inseamna a nu te interesa de apple. Regret, dar nu-mi pare rau de cei ce au facut upgrade in necunostinta de cauza!
Nu avea nimeni nici o obligatie. Nici macar apple.
E de bine pentru noi toti, dragi macuseri autentici
Pai este sistemul cel mai simplu,dar totusi sunt oameni care daca de 12 ani folosesc windows,si azi isi cumpara un mac,pt. el este foarte ciudat sa faca un “repair permission” de ex.,pentru la ca la windows nu era decat o solutie,format si gata.
La fel si cu ifonul,daca el are nokia,s.e. etc. unde bagi un cablu in telefon si apare ca drive extern sau apare in p.c. suite,sa uziteze itunes sa puna muzica s.a.m.d este complicat.
Cei care au vandut sunt la fel de bine informati ca si cei care au cumparat ifon,iDan are perfecta dreptate aici;e urat ce face apple cu aplicatiile nu cu sim-lock-ul,aici sunt oarecum de acord cu apple.
[ Modificat: 05 Octombrie 2007 12:53 AM de mirceahr ]
silvestro2in1@yahoo.com - 04 Octombrie 2007 11:13 PM
da de ce-i vorba? ca parca pana mai ieri era sistemul cel mai simplu, usor si intuitiv pt incepatorii in ale computerelor. S-a schimbat ceva si n-am prins eu?
Cei care si-au luat iPhone cracuit stiau lucrul acesta, si nu trebuiau sa si-l updateze. Cel ce la vandut putea macar sa-i puna in tema pe nestiutori ca sa nu-l uodateze.
Da asa-i “cine nu casca ochii casca punga”.
Oricum e urat ce face Apple cu iPhonurile cracuite.
Stati un pic. Apple vinde iPhone numai in reteaua AT&T. Au profit (mare) din chestia asta si le convine. Daca mi-am luat un iPhone si l-am crakuit am facut-o pe riscul si banii mei. Apple face tot posibilul ca Iphoner sa se vanda numai in retelele agreate pentru ca ii vin bani din convorbiri. Daca iau un iPhone si il cracuiesc Apple castiga cei 400 $ si atat.
Pana la urma e o problema simpla de marketing.
Mi-am luat ipone-ul, l-am deblocat si ma folosesc de el. In momentul in care se va putea face update si la modelele crakuite o sa il fac. pana atunci chiar nu are nici un rost pentru ca teleonul functionaza impecabl.
Ar fi fost chiar culme ca vanzatorul din magazinul Apple sa ii spuna clientului: Vezi sa nu ii faci update daca il crakuiesti !!!!!!!!
Io atâta vă zic: cei care vindeți aiFoane, să vă ferească Dumnezeu să vină după voi vreun “neavizat” dintr-ăla care și-a blocat scula, că dacă scoate lanțul de aur de la gât și-l dă după voi… au au au…
vrei sa iti spun ce se intampla,eu il stiu pe unul din cei care vand iPhone-uri,si I-am spus ca nu au fost bine deblocate,si
m-a intrebat de unde stiu,si i-am zis ca eu l-am facut pe al meu si inca cateva si ce s-a gandit sa dea nr. Meu celor cu probleme si acum ma suna pe mine si intreaba,auzi da’ nu poti sa ma ajuti
corect,apple nu este pentru toata lumea,chiar nu este,si aici nu e vorba numai pret
heheeh in 2007 afirmatia asta nu prea-si mai are valoare…deja apple a devenit dintr-o firma indie o firma mainstream .
Il doare pe Steve undeva de exclusivitate..ma gandesc la mac-urile alea semnate personal :X ..asta reprezenta exclusivitate…acum Apple a inceput sa-si cam arate marea fata de Inc. .. concluzionand as vrea sa specific ca apple o va lua urat in bot daca nu se trezeste din mirajul asta ...si aici nu ma refer numai la ipod/iphone
vrei sa iti spun ce se intampla,eu il stiu pe unul din cei care vand iPhone-uri,si I-am spus ca nu au fost bine deblocate,si
m-a intrebat de unde stiu,si i-am zis ca eu l-am facut pe al meu si inca cateva si ce s-a gandit sa dea nr. Meu celor cu probleme si acum ma suna pe mine si intreaba,auzi da’ nu poti sa ma ajuti
eu i-as ajuta pentru o taxa modica de 20 de euro ...
eu i-as ajuta pentru o taxa modica de 20 de euro ...