evident ca este temporara treaba,la inceput nu s-au chinuit mult pana l-au facut?dureaza dar asta e.pe mine nu ma intereseaza asa mult,ca nu imi fac acel update,dar sunt curios sa vad noile optiuni din el,cel mai mult pe mine ma intereseaza sa pot schimba dracului melodia la sms-uri ca de cand am iphone,citesc mesajele din intamplare nu ca si aud cand le primesc
Am fost si m-am uitat la iPhone la SIAB, vor 699 euro + TVA disponibil intr-o luna de zile. Ei se lauda ca o sa vina gata deblocate din fabrica. Eu nu prea cred.
Mi-am luat si eu unul saptamana asta si mi-au zis aia de la magazin sa nu incerc sa fac update ca pierd garantia. Ziceau ca e varianta 2 de soft. Aveti cumva idee, astia care aduc la siab cu ce varianta de soft il vand? Ca ma gandesc ca in cazul in care aia aduc ultima varianta, atunci de ce nu ar merge sa fac si eu update la al meu.
Daca citesti toate posturile referitoare la iPhone o sa vezi ca daca iti faci update nu mai poti folosi telefonul. Deci nu numai caq pierzi garantia pur si simplu poti sa il pui in vitrina.