60 din 70
60
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 886 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.10.07

huk - Exact aceeasi intrebare legata de garantie am pus-o si eu cand l-am comandat. Mi s-a spus ca nu sunt importate pe canale oficiale, motiv pentru care toate responsabilitatile legate de garantie si le asuma ei ca vanzatori. Tot in acest fel au justificat si faptul ca e asa scump.
Totusi diferenta de pret fata de piata americana e mare…

[ Ignoră ]   [ # 887 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Oamenii chiar sunt interesati sa cumpere la pretul de 699 Euro?
Si clar ca e fara garantie! E UNLOKED SO THE WARANTY IS VOIDED.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 888 ]
RankRank
Jr. Member

A….+TVA,,,,,ASTA CAT INSEAMNA? 18 sau 19 la suta….
OAWWWWWWWWWWWWWWWWW.
PAI LA BANII ASTIA CUMPAR SI EU CITEVA SI VIN IN VACANTA,,,,
OORAHH!!!

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 889 ]
RankRank
Jr. Member

De ce nu cumpara dupa e-bay la pret mai bun?

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 890 ]
Rank
Newbie
Din: 

Eu l-am luat de la itperfect.ro la 2140 RON - asta e cam 630 EUR cu tot cu TVA. Adevarul este ca am gasit la negru sa-l iau mai ieftin dar nu ofereau numic, garantie, factura. Astia de la care l-am luat eu au parut macar seriosi. Cat de cat mi-au inspirat incredere. Nu am mai luat de la ei pana acum nimic sper sa fie totul ok. Apropo, voi ce stiti de ei?

[ Ignoră ]   [ # 891 ]
RankRank
Jr. Member

Daca ei ofera garantie 12 luni la tot inclusiv il schimba daca e nevoie atunci e OK.

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 892 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
[quote author=“Mc D” date=“1191708680” Astia de la care l-am luat eu au parut macar seriosi. Cat de cat mi-au inspirat incredere. Nu am mai luat de la ei pana acum nimic sper sa fie totul ok. Apropo, voi ce stiti de ei?

amice, esti nostim!!! desigur, nu mi-ar displacea nici mie sa arunc 600eur pe geam. firma asta iti ofera aceeasi garantie pe care ti-o ofereau si baietii la negru. nu stiu nimic despre firma asta si nici nu ma va interesa sa aflu. si nici nu voi cumpara nimic, niciodata de la ei. faptul ca vand un aifon in conditiile astea, ma determina sa-i ocolesc.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 893 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ramane de vazut caci de la vorbe pana la fapte e drum lung… Sper sa fie ok in cazul in care or sa fie probleme dar si mai mult sper sa nu am probleme cu telefonul. O sa raman la soft-ul cu care a venit.
Poate intre timp apare si solutie de decodare pentru versiunile mai noi.

[ Ignoră ]   [ # 894 ]
Rank
Newbie
Din: 

mediaconvertor: in principui ai dreptate. Problema este ca mi-am dorit unul de foarte mult timp. Chiar am amanat sa-mi schimb boseala de telefon pe care o aveam in speranta ca or sa apara iPhones pe piata cat mai repede.

[ Ignoră ]   [ # 895 ]
RankRank
Jr. Member

Telefonul e Super dar la banii astia e cam scump
Eu l-am luat in prima zi cind a aparut la $500 si am primit $100 inapoi de la Apple.
Daca asteptarea ta merita banii astia tu stii dar telefonul e super si o sa fii multumit de el.

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 896 ]
Rank
Newbie
Din: 

Chiar sunt multumit e super tare…

[ Ignoră ]   [ # 897 ]
RankRank
Jr. Member

Daca e cineva interesat pot sa trimit din chicago

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 898 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

OK si cat costa? 500 de dolari?
Si cu ce versiune vine? 1.0.2. sau 1.1.1.? Exista soft de UNLOCK pt amandoua sau doar pt 1.0.2.? Si mai ales in cat timp?

PS - Practic faptu ca e UNLOCKED ce nu ma lasa sa fac pe el? (vroiam sa astept pana apare in ROMANIA da “RUMORS” spun ca cica pe la anu in a doua jumatate! NU MAI VREAU SA ASTEPT!!!!

[ Modificat: 08 Octombrie 2007 05:43 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 899 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

eu-s curios cat o sa o tina Stevie cu linia asta existenta de iphoane…si daca urmatorul update hardware va insemna ceva mai mult decat doar o versiune mai slim cu 16 gb ...

[ Ignoră ]   [ # 900 ]
RankRank
Jr. Member

Chucky sa stii ca inca se mai gasesc 1.0.2 care pot fi unloked dar nu poti sa aflii precis care e versiunea decat dupa ce l-ai cumparat. Pe aici pe forumuri se vehiculeaza ideea ca poti afla dupa codul de fabricatie de pe cutie dar nu e ceva clar ca muilti au luat plasa. Partea buna e ca unii au decodat chiar si 1.1.1 resetand tel. la v1.0.2 si apoi jealbreak-it dar iar si asta la unii a mers la altii nu. Chestia e ca cei da iphoneunlock.com care au scos si anysim prima versiune mai au putin si o rezolva si cu 1.1.1
Pace si Prietenie!

Semnătură 

Cu respect..G.

60 din 70
60