momentan nu a iesit inca hack-ul,este chiar un pic instabil,cum adica iti incerci norocul?si vorba lui mediaconvertor cum iti sporesti confortul facand ceva care merge,sa nu mai mearga?e un trend nou care mi-a scapat?nu e ca si cum acel update aduce ceva bun,practic sau interesant macar…
[ Modificat: 11 Octombrie 2007 06:06 AM de mirceahr ]
cre’c'am fost prea balbait - era vorba strict despre confortul psihic - cu alte cuvinte, ma mananca degetele, pur si simplu.
chiar n’ar fi nevoie, insa ma tem ca n’o sa ma pot abtine de la update. Si nu maine, poate candva cand o sa am timp.
Din ce’am indesat in el (o gramada de prostioare de customizat, pentru pura’mi curiozitate personala + client de irc + jocuri + openSSH + BSD + etc), nimic nu pare nelalocul lui, si viteza de reactie nu pare sa fi suferit absolut deloc. In concluzie, deocamdata, 10 puncte pentru dezvoltatori si inca 10 pentru apple.
cum adica iti incerci norocul?si vorba lui mediaconvertor cum iti sporesti confortul facand ceva care merge,sa nu mai mearga?e un trend nou care mi-a scapat?
Da, imi cer scuze pentru exprimarea fals-poetica, incercam sa spun ca ma tenteaza foarte tare un update, pentru simplul si irationalul motiv ca asa sunt eu - in general tin sa’mi stresez jucariile (tu nu’ti demontai masinutele cand erai mic? asta e cam acelasi fenomen :D)
Mi-am facut update-ul la 1.1.1 si MERGEEEEE ! Cei care aveti telefonul deblocat cu iphonesimfree, scrieti un mail la cei de la care ati cumparat licenta si o sa va xplice cum sa faceti. Mie mi-a venit raspunsul aproape instantaneu dupa ce am trimis mail-ul.
Mi-am facut update-ul la 1.1.1 si MERGEEEEE ! Cei care aveti telefonul deblocat cu iphonesimfree, scrieti un mail la cei de la care ati cumparat licenta si o sa va xplice cum sa faceti. Mie mi-a venit raspunsul aproape instantaneu dupa ce am trimis mail-ul.
Soare esti nebun! sa fiu al dreq! te-ai cam riscat..
Bai.. BRAVO TIE! serios. :D
am citit si eu niste chestii si observ ca incepe sa se insenineze treaba cu 1.1.1, la modul ca o sa revedem in curand aplicatiile 3rd party!
Ideea e sa nu va aruncati la 1.1.1 decat daca il deblocati cu iphonesimfree. Nu vreau sa aud ca v-ati blocat telefoanele incercand sa le faceti update cu alte programe. iphonesimfree merge, restul nu stiu.
pai eu te intreb fiindca exista o varianta moca la softul lor de deblocare.. respectiv unlock, din cate imi amintesc, cel cu care mi-am deblocat eu unul din telefoane
si apare si pe site softuletul lor.. soft pe care il poti pune prin aplicatia aia, installer
Ideea e ca daca te uiti pe site-ul lor acolo iti eplica ca numai daca ai platit si ai trimis IMEI-ul la ei poti debloca telefonul. Eu mi l-am deblocat cu iphonesimfree acum o luna si atunci am trimis IMEI-ul, cu alte cuvinte pot sa imi fac upgrade oricand fara sa platesc nimic.
REPET: nu stiu daca prin alte metode sau programe se poate debloca telefonul cu 1.1.1.
Merege si la toate care au fost deblocate sau brick-uite. Tre’sa fie restored la 1.0.2 apoi cumperi IPSF-ul si o iei de la capat cu tot procesul.
E cu plata dar merita ca e cam 50 de para si e singura metoda deocamdata. Dupa cum se vede astia de la IPSF sunt buni ca hack-ul lor primeste upgrade-ul avind in vedere ca la sfarsitul lunii tre’sa iasa ALA MARE 1.1.2.
MAMA CATI NERVI AM!!! a aparut Unlock pt 1.1.1 si io inca nu am iPhone….si e doar 60$ = 1,5 mil (un mare fas).....giorgio da un PM cu numaru de telefon ca tre sa vorbim. Sau lasa ID de mess aici sau in PM sau cum vrei tu numai hai sa vb sa vedem cum fac sa imi iau si io unu. Sau oricine care poate sa mai aduca un iPhone pt micutzul de mine in ROMANIA!!! PLSSSSS!!!
Sa nu intelegeti grasit - prin PM vreau sa zic PRIVATE MESSAGE :D (cu toate ca am nervi nu ma refeream la celalalt PM….ups tocmai m-am referit la el…DAMN!!!)
OK Chucky…. RELAX MAN! Saptamana viitoare pleaca un prieten in Romania si poate scutesti si pachetul. giorgioromany/yahoo dar lasa si tu un ID aici sa stiu ca esti tu.