63 din 70
63
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 931 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Chucky o sa stau p’aci inca vreo 2 ore si plec la “trabaho” noi suntem cu 8 in urma voastra dar cred ca stiai asta.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 932 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

taman se dezlantuie imbecilul ala de mircea badea cu privire la aifon!!!  medicamente..medicamente… delirul e maxim!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 933 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

de obicei imi place Badea dar aseara s-a cam dat cu prostimea si saracimea… populisme pt audienta… dar pe de alta parte si el are gadgeturi in mana
la fel a facut si cu masinile de la SIAB asa ca nu te mira

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 934 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

am asa o banuiala ca in spatele iphonesimfree.com sta apple…
in orice caz, nu mi-as da IMEI-ul pe mainileunor necunoscuti asa priceputi

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 935 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

le iau ei daca au nevoie smile

[ Ignoră ]   [ # 936 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://www.standard.ro/articol_15494/businessul_iphone_nu_convinge_operatorii_europeni.html

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 937 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

io astept sa-l pot folosi aici wink si apoi imi cumpar

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 938 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Are cineva idee de ce primesc eroarea: bad server response” (NSURLerrorDomain:-1011) cand incerc sa accesez homebank.ro?
Trec de pasul de login, ma autentifica si cand clickez pe un link imi returneaza eroarea de mai sus.

Pe google am observat ca problema apare pe safari-uri vechi, pe os 10.3 dar desi am inclus un iphone la query nu am gasit nimic relevant.

Multumesc.

PS: Nu, nu va pot da user/pass ca sa testati si voi pe iphone-urile voastre LOL

[ Ignoră ]   [ # 939 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

poate ai blocat pop-up?

[ Ignoră ]   [ # 940 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

homebank.ro merge 100% doar cu Firefox (sau IE).

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 941 ]
RankRank
Jr. Member

Nu face popup.

Homebank-ul merge fara nici o problema pe safari-ul clasic, chiar si pe 3.0.3.

[ Ignoră ]   [ # 942 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.06.07

Scuzati ca sunt off-topic, dar ati vazut asta: http://www.go4it.ro/stire/957998/Nokia-anuta-S60-Touch-UI.html  ?

Daca scoate Nokia telefonul asta, Apple sunt mincati pentru moment. Nokia are avantajul experientei in business-ul asta.

[ Ignoră ]   [ # 943 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Iphone NU este un telefon. Este un terminal multimedia mobil care are si functie de telefon. Am mai auzit comentarii si prin alte parti ca daca Nokia sau alt gigant de pe piata telefoanelor mobile scoate un telefon ca iphone Apple o se duca naibii. GRESIT. Playere MP3 se gasesc la orice colt de strada si pentru asta tot iPod-ul are cele mai mari vanzari. Asa o sa fie si la telefoanele mobile pentru ca iphone are avantajul memoriei si mai ales a softului. Sa nu uitam ca functioneaza cu OSX, nu windows mobile sau symbian (nici unul dintre cele doua pe mine nu ma incanta).

[ Ignoră ]   [ # 944 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
Carlos - 17 Octombrie 2007 10:08 PM

Scuzati ca sunt off-topic, dar ati vazut asta: http://www.go4it.ro/stire/957998/Nokia-anuta-S60-Touch-UI.html  ?

Daca scoate Nokia telefonul asta, Apple sunt mincati pentru moment. Nokia are avantajul experientei in business-ul asta.

Ce e porcaria aia? Mergea mai mult cu stylus decat cu degetul. Fata de iPhone… e praf in ochi.

[ Ignoră ]   [ # 945 ]
RankRank
Jr. Member
Carlos - 17 Octombrie 2007 10:08 PM

Daca scoate Nokia telefonul asta, Apple sunt mincati pentru moment.

Asta e similară cu: “Când o sa apara urmatoarea versiune de windows, apple o să dea faliment”.

Eu personal cand ma uit acum la fostul telefon cu windows mobile mă pufneste râsul. Sa nu mai vorbim de orice model de nokia. E ca un fel de Dacie, respectiv ratusca cea urată. Iti provoacă milă si compasiune.

63 din 70
63