de obicei imi place Badea dar aseara s-a cam dat cu prostimea si saracimea… populisme pt audienta… dar pe de alta parte si el are gadgeturi in mana
la fel a facut si cu masinile de la SIAB asa ca nu te mira
Are cineva idee de ce primesc eroarea: bad server response” (NSURLerrorDomain:-1011) cand incerc sa accesez homebank.ro?
Trec de pasul de login, ma autentifica si cand clickez pe un link imi returneaza eroarea de mai sus.
Pe google am observat ca problema apare pe safari-uri vechi, pe os 10.3 dar desi am inclus un iphone la query nu am gasit nimic relevant.
Multumesc.
PS: Nu, nu va pot da user/pass ca sa testati si voi pe iphone-urile voastre
Iphone NU este un telefon. Este un terminal multimedia mobil care are si functie de telefon. Am mai auzit comentarii si prin alte parti ca daca Nokia sau alt gigant de pe piata telefoanelor mobile scoate un telefon ca iphone Apple o se duca naibii. GRESIT. Playere MP3 se gasesc la orice colt de strada si pentru asta tot iPod-ul are cele mai mari vanzari. Asa o sa fie si la telefoanele mobile pentru ca iphone are avantajul memoriei si mai ales a softului. Sa nu uitam ca functioneaza cu OSX, nu windows mobile sau symbian (nici unul dintre cele doua pe mine nu ma incanta).
Daca scoate Nokia telefonul asta, Apple sunt mincati pentru moment.
Asta e similară cu: “Când o sa apara urmatoarea versiune de windows, apple o să dea faliment”.
Eu personal cand ma uit acum la fostul telefon cu windows mobile mă pufneste râsul. Sa nu mai vorbim de orice model de nokia. E ca un fel de Dacie, respectiv ratusca cea urată. Iti provoacă milă si compasiune.