66 din 70
66
iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 976 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

E posibil sa mai fi intrebat dar tot nu am gasit o solutie. Exista vreun terminal care sa-mi permita CTRL+K, CTRL+X ?
Am gasit doar term-vt100 care permite doar CTRL+C.

In alta ordine de idei, desi sunt genul de om caruia nu prea ii pasa cat ii consuma masina si la fiecare intrebare: “cat te tine bateria la telefon” raspund cu “habar n-am, il incarc cand se descarca” m-am uitat informativ cam cat tine bateria la iPhone. Status-ul zice: Usage: 3h, Standby: 1day 10 hours Edge: Sent: 481 Received 1.1MB.
Bateria este la jumate, ceea ce mi se pare super ok.
De mentionat ca am oprit Wi-fi-ul pe perioada asta deoarece cam rupe bateria in doua.

[ Ignoră ]   [ # 977 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Multumesc huk pentru raspunsurile tale. Cumva asta doream de la cineva.
Merci inca odata.

P.S. O sa vin si eu la intilnire joi. E prima oara.

[ Ignoră ]   [ # 978 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
huk - 23 Octombrie 2007 01:27 AM

“- Mailul descarca toate atasamentele (inclusiv cele MARI, de ex., o poza de 2 mb, trimisa de amicul tau asa cum a facuta cu camera digitala), fara sa te intrebe.[...]”
 Pe .mac, fiind IMAP, pe mine ma intreaba inainte. Nu descarca nimic pana nu dau click. Daca esti pe EDGE se presupune ca ai trafic nelimitat anyway, deci nu-ti pasa.

Robotii de la google care ne-au scanat situl inteleg bine acum si romana. Asa ca aia doi (am un lapsus, dar sunt prieteni buni), fondatorii google au hotarat sa adauge si optiunea de IMAP pentru gmail. Si evident, tutorial pentru configurare iPhone.

Ca sa vezi, nu schimba Apple si un device revolutionar ce schimba un post de al meu raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 979 ]
RankRank
Jr. Member

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=gmail&hl=en&answer=75725

YES! Astept cu mare nerabdare sa se activeze si la mine grin

[ Ignoră ]   [ # 980 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

yup, am citit si eu..
sper sa mearga si la mine smile

asteptam

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 981 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Incredibil!!!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 982 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Ce baftă a avut SoftWin cu cumpărarea GeCAD de către MS. Altfel nu ar mai fi existat decât cu numele. Ar trebui f***ți cu mesaje.

[ Ignoră ]   [ # 983 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.06.07

Ieri m-am jucat aproape toata ziua cu un iPhone. Un prieten si-a luat si mi l-a lasat ieri si mie sa ma joc cu el.
In ciuda a celor am spus mai sus, adevarul este ca m-a impresionat ca “jucarie”. Acum am realizat ca telefonia este practic o extensie si nu principala intrebuintare.
Asa ca m-am hotarit, in momentul in care va veni oficial pe piata o sa-mi iau si eu. Mai rezist pina atunci.
Sper ca pina atunci sa rezolve singurul lucru care ma calca pe nervi ca nu il are, BLUETOOTH cu alte device-uri. Pina atunci, Apple rules.

[ Ignoră ]   [ # 984 ]
RankRank
Jr. Member

Din seria Tips&Tricks;:

Conform: http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/Activating_Voicemail_Button

To set voicemail type *5005*86*xxx# then CALL where xxx is your voicemail number.

Pentru Connex: 334, Orange: 555.

[ Ignoră ]   [ # 985 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Mi-am pus Phone.app si SMS.app pe iPod touch :D
La mine nu merge raspberry

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 986 ]
RankRank
Jr. Member

Offtopic:

Well it looks like we not only have SMSs and MMSs here in Spain. I was receiving my “texts” (sounds weird here in the UE) normally from friends and some automatic services and this morning, as I was to confirm a bank transaction via SMS it happened… The SMS didn’t arrive, so had to change the SIM card to an OMG how ugly piece of sh.. old phone and repeat the process to get the SMS…

Foarte amuzant finalul :-D

Ontopic: iPhone (nici 1.0.2 nici 1.1.1) nu primeste mesaje text de la expeditori care nu au numar.

[ Ignoră ]   [ # 987 ]
RankRankRankRank
Administrator
llxx - 30 Octombrie 2007 02:39 PM

Din seria Tips&Tricks;:

Conform: http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/Activating_Voicemail_Button

To set voicemail type *5005*86*xxx# then CALL where xxx is your voicemail number.

Pentru Connex: 334, Orange: 555.

N-am inteles nimic. Ce face chestia asta? Eu daca dau click pe voicemail din coltul din dreapta apeleaza 334. Asta?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 988 ]
RankRank
Jr. Member

Pai da, inainte clickai si nu se intampla nimic. Mie mi s-a parut util faptul ca pot sa apelez mesageria de acolo.

[ Ignoră ]   [ # 989 ]
RankRankRank
Member
huk - 23 Octombrie 2007 01:27 AM

“- IPhone nu suporta Copy/Paste. Daca vrei sa treci o bucata dintr-o nota intr-un mail, trebuie sa o scrii de mana. Sau, sa trimiti nota integral pe mail, sa deschizi mailul , sa-l editezi si sa stergi bucatile nedorite.”
 E adevarat, e un mare minus. Nu-mi dau seama cum s-ar putea implementa, poate cu multitouch, sa apuci intre burice textul… Imi foloseste lupa de insert cursor, dar parca as da-o la schimb cu copy/paste.

V-ati gandit cum ar fi sa folosesti un mighty mouse bluetooth imperecheat cu un iphone?  tongue wink
VNC este pe aproape (VNsea).... de aici si pana la copy/paste nu ar mai fi mult, nu?  LOL

[ Ignoră ]   [ # 990 ]
RankRankRankRank
Administrator
llxx - 31 Octombrie 2007 02:13 AM

Pai da, inainte clickai si nu se intampla nimic. Mie mi s-a parut util faptul ca pot sa apelez mesageria de acolo.

mah, nu stiu cine ti-a vandut tie rabla ai de telefon care o ai, dar mie butonul ala mi-a mers imediat dupa unlock, adica imediat (20 min) dupa scoaterea din cutie.

offtopic: am mai deblocat 2 azi si a durat 5 minute la fiecare. simfree e rapid foc.

Semnătură 

66 din 70
66