Telefon Mobil de colectie: Nokia N90 NOU + Accesorii
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.07.10

Vand un Nokia N90 (Fabricat in Finlanda) NOU, iMPECABiL, cu foliile de protectie (cele din fabrica) inca aplicate pe ambele ecrane. Telefonul este ca nou, provine dintr-o colectie de telefoane Nokia, are 1h 45 min vorbite si vine insotit de urmatoarele accesorii:

- Incarcator original Nokia

- Card miniSD 64Mb original Nokia

- Husa originala Nokia CP-71

- Curelusa pentru sustinerea telefonului pe mana, originala Nokia

- Cablu USB original Nokia.

Pret: 430 Ron Discutabil.

Pentru mai multe detalii si poze: 0753550038 sau .. Multumesc smile

Semnătură 

FAN

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.11.08
spike25 - 07 Noiembrie 2012 10:09 AM

NOU
are 1h 45 min vorbite

nu, nu este nou, este folosit. i-ai schimbat carcasa si-l vinzi ca pe un produs nou? :(

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Salut. Ce te face sa crezi asta? :D Chiar as vrea sa stiu. Fara suparare, ai spus.o de parca tu ai telefonul asta de ceva vreme si stii “istoricul” lui. Poate ai auzit si tu de colectionari (ei colectioneaza anumite obiecte intr.o stare cat mai buna). Sa dam ca exemplu un Mac Lisa din anii ‘80,  ca tot suntem pe un forum de produse Apple. Daca l.ai vedea intr.o stare impecabila crezi ca a fost neaparat “recarosat”? Ai observat ca exista destul de multe intr.o stare aproape excelenta, asta pentru ca au fost in custodia unora care au avut grija de ele. Multumesc pentru feedback.

Semnătură 

FAN

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.11.08

pentru ca la telefoane banale se foloseste aceasta metoda. eu nu spun ca si tu ai facut asa dar un lucru e clar: nu este nou.
nou era doar daca abia a fost gasit printr-un depozit.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

In primul rand, la modelul asta nu prea se baga oricine sa.i schimbe carcasa pt ca e destul de dificil. In al doilea rand eu nu sunt genul care sa faca chestii din astea. Eu chiar intretin device.urile pe care le am. Cat despre telefon, este cumparat de nou si asa a ramas de atunci deoarece a fost tinut in cutie

Semnătură 

FAN