Un prieten m-a rugat sa postez intreabarea asta pentru el: are cablul din fotografie, cumparat de la un magazin de elctronice si nu functioneaza cu iPodul lui video. Adica functioneaza pe jumatate: scoate doar sunetul, nu si video. Televizorul e Sony Wega si a reusit sa conecteze la el un aparat foto si sa vada fotografiile. Intrebarea e daca doar cablurile originale functioneaza cu iPodul sau este o alta solutie? Sunt putine sanse sa fie stricat cablul sau sa fie o problema cu televizorul. Mersi.
am conectat cablul la ipod, am pus pe monitor in masina, am dat si NTSC si PAL si semnalul este dar foarte slab si nu s vede decat foarte slab. este cumva un jack special… stiu ca e cu 4 canale… dar totusi imi pare ca nu merge… ce e de facut?
Daca misti de cablu putin se mai “imbuneaza” imaginea ?
Semnalul video este dat de pin-ul cel mai din varf si poate ala este facut de chinez cu 1/3 mm mai subtire si nu face contact ok.
Daca misti de cablu putin se mai “imbuneaza” imaginea ?
Semnalul video este dat de pin-ul cel mai din varf si poate ala este facut de chinez cu 1/3 mm mai subtire si nu face contact ok.
nu. nu functioneaza sub nici o forma… eu am incercat sa conectez iPodul la un LCD de 7” pe care as vrea sa-l montez ulterior in masina p undeva…iar cablul pe care l-am folosit era unul special pt AV luat de la un monitor de plafon special pt masina. are 4 canale… adica audio stereo si unu de video si masa. nu stiu ce sa spun… credeti ca e posibil ca iPodul meu sa nu aiba iesire de video in mufa jack de la casti??? oare exista pe undeva de cumparat un cablu care sa aiba mufa aceea speciala de Ipod iar iesirile sa fie RCA dar sa fie posibila si incarcarea divice-ului in acelasi timp???
nu nu are TVtuner… are numai cabluri RCA. atat. dar din cate stiu si io cablurile RCA nu mai trec semnalul prin TVtunerul TV-ului… asa stiu eu. adica in momentul in care conectezi d exemplu DVD-ul de casa la TV el nu mai are legatura cu TV-ul in sine. de aceea tre sa dai TV/AV ca altfel mergea pe canalu 13 sa zicem si nu pe AV.