iPhone 5 battery life
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Hello,

Dupa ce am constatat pe pielea mea in primele cateva zile calitatea mizerabila a bateriei (max 3-4 ore usage si 7-8 standby) si am citit un thread pe apple support communities de 154 pagini cu peste 160.000 de vizualizari si dupa ce am incercat toate “tweak-urile” posibile si a fost la fel de rau, iata ce am descoperit (am postat si in sectiunea de iOS 6 - scuze, rog stergerea de acolo daca nu e ok): am descoperit ca cel putin pt mine, skype ea cauza nefericirii; are o setare de go offline, care era pusa de mine pe “never”. Am schimbat pe immediately…and voilà!
In plus, am remarcat inca din prima seara ca tel se incarca extrem de repede de la incarcatorul de priza (max o ora ajungea de la sub 5 % la 100%), drept pt care l’am incarcat de la un notebook windows based (boooo!!!). Impreuna cu setare de skype, aseara l’am scos de la incarcat si l’am pus la fel acum 5 minute cu urmatoarele rezultate pana in momentul incarcarii: baterie 31%, usage time intre 5 si 6 ore (nu mai retin, dar am poza) si stanby -ATENTIE- 1zi si o ora!

Am trimis sugestia si la apple, i’am rugat pe cei de pe forumul apple sa incerce, vedem ce iese.
Rogu’va, daca e nevoie de mai multe detalii, ziceti.
Sa inteleg tacerea de pe aria de iphone cum ca nimeni n’are probleme cu bateria sau ca toata lumea are si ne e jena sa sunem ca sa nu se rada de noi. Uite, incep eu: pana ieri, bateria era cel putin penibila.
Astazi reincarc de la PC si revin cu impresii!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E anormal să încarce într-o oră. E drept, pînă la 80% încarcă rapid. De acolo, urmează o încărcare lentă de cel puţin o oră şi jumătate. În total, încărcarea trebuie să dureze între 2,5 şi 3 ore.
Eu, om păţit, aştept versiunea be de la iPhone 5. smile
Sînt, însă, curios: unde e setarea aia de Skype?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.06.10
iaru - 09 Noiembrie 2012 01:14 AM

Sînt, însă, curios: unde e setarea aia de Skype?

Settings > Skype > Go Offline

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

La YM pt iPhone nu e la fel? Stă în background conectat…

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu cred ca sta doar push notification, ceea ce nu consuma mai mult decat celelalte push notifications. Poate au vrut sa faca ceva mai ‘inteligent’ cei de la skype?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.02.12

In momentul de fata cu 3g si wifi deschis am urmatoarele performante:
usage 3h24
standby 23h34
31% din baterie grin

Pare sa fie bine cred. desi as vrea sa tina ca usage 5-7h

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.06

@Altom: mi se pare extrem de ok. eu la inceput doar pe EDGE aveam usage 3 ore si standby 6-7.
Am setat iphone-ul din backup local itunes. Unii se vaita ca acesta ar fi motivul. Voi l-ati setat as new? Teoretic asta am facut cu toate pana acum, numai ca de data asta nu am vrut sa pierd setarile si mai ales mesajele…

@iaru: sa inteleg ca al tau (i5) se incarca de la priza in 2,5 - 3 ore? O posibila explicatie a timpului scurt de incarcare ar putea fi cablul nou??? Dupa cum va spuneam, la mine totul s-a schimbat in bine cand am incarcat de pe USB si am schimbat setarea la skype. Maine am sa incerc sa incarc din nou de la priza si va zic cum e.

Ce ma mir este ca inca nu am auzit nimic de la @Chucky pana acum…

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.02.12

Se incarca destul de repede de la priza.
In 2,5-3 ore e gata. de la 0-90% merge repede. Cei 10% ramasi ii incarca putin mai greu.

La usb inca nu l-am incarcat.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
dexxter - 09 Noiembrie 2012 10:17 PM

@iaru: sa inteleg ca al tau (i5) se incarca de la priza in 2,5 - 3 ore? O posibila explicatie a timpului scurt de incarcare ar putea fi cablul nou??? Dupa cum va spuneam, la mine totul s-a schimbat in bine cand am incarcat de pe USB si am schimbat setarea la skype. Maine am sa incerc sa incarc din nou de la priza si va zic cum e.

Eu nu am i5, am precizat asta. Dar orice baterie modernă are un ciclu de încărcare fix: rapid pînă la 80%, apoi lent. Eu folosesc o aplicaţie de încărcare Battery Doctor făcută de Beijing Kingsoft Internet Security Software: http://www.ijinshan.com/dcys/ şi mă scuteşte de o grijă.