Revin cu o rugaminte la voi. Un prieten si-a cumparat un iBook cu procesor PowerPc G3, 300 Mh, 320 Mb RAM, cu OS X 10.2 si ar vrea sa instaleze un Tiger. Este posibil? Si daca da, atunci cum? Ibook-ul nu are firewire nici wireless.
Revin cu o rugaminte la voi. Un prieten si-a cumparat un iBook cu procesor PowerPc G3, 300 Mh, 320 Mb RAM, cu OS X 10.2 si ar vrea sa instaleze un Tiger. Este posibil? Si daca da, atunci cum? Ibook-ul nu are firewire nici wireless.
Mersi
N-as recomanda 10.4 pe G3u ala. O sa il omori!
Eu zic sa il lasi asa cu 10.2, sau sa il reinstalezi pe curat dupa care sa il optimizezi.
Oricum laptopul este depasit din toate punctele de vedere (inafara de retro gaming). Inca un pic si crapa Safari pe Google.com.
Ok. Mersi pentru sfaturi si lui Psergiu pentru link si pentru cate face ca sa ne ajute pe noi. Acum: eu am reusit sa-mi upgradez G4-ul meu cu procesor de PPC de 733 mhz, 604 mb RAM, la un OS X 10.5.8. MArea majoritate a jocurilor pentru mac scriu asa: ” OS X 10.5 or better (intel only)”. Stiu ce inseamna dar intrebarea mea este: exista vreo metoda pentru a face mac-ul meu sa recunoasca si jocuri mai noi sau in orice caz programe care in mod normal ar rula numai pe procesoare Intel?
MERCI!!!
Am gresit cu ceva de mi-ati modificat topicul? Fiindca n-am stiut ca am scris ceva impropriu. Ma scuzati! Am vazut ca windows se poate pe un Mac si am zis sa intreb si eu daca invers se poate. OK.
Am sa citesc mai atent regulile!
Am revenit si imi cer scuze ca am incalcat regulamentul. Cine nu casca ochii… Imi pare rau si am sa fiu mai atent… mii de scuze. Era Punctul 9 din regulament . Salutari.