am fost plecat in concediu pe meleagurile natale
inainte de plecare totul mergea frumos ... net browsing totul ok
de cand m-am intors ... sunt deja 2 saptamani si ma lupt cu o problema mare de tot
sincer NU gasesc logica la ce se intampla
am abonament RDS prin PPPoE
in ce consta problema: in fiecare zi in anumite intervale orare in special 16.00/17.00 - 00.00 sau 19.00/20.00 - 00.00 poate si peste 00.00 nu am stat sa cronometrez exact…pur si simplu tot ce tine in special de GOOGLE nu mai merge…nu merge motorul de cautare…nu merge gmail atat in browser cat si in app Mail…nu merge nici YouTube…deci in genere tot ce tine de GOOGLE…in schimb merg siteurile romanesti…cam tot ce am incercat a mers…mult mult mai greu merg si cele straine ca Ebay / IMDB / FaceBook / etc ...seincarca mai greu da se incarca pana la urma
am tot stat asa aproape 2 saptamani cu gandul ca cei de la RDS poate fac ei ceva in acele intervale orare…pana la urma nu am mai rezistat si ieri am sunat la ei…normal au venit 2 baitzasi care s-au blocat total cand au vazut OSX…au recunoscut ca nu stiu nimic de mac-uri…le-am aratat eu de unde se da un PING in rest au verificat ei conexiunea au resetat porturi switch-uri etc etc etc de-ale lor…si la final tot NIMIC…au dat din urmeri si mi-au zis sa incerc cu windoze in perioada aia de blocaj…si daca pe windoze merge e clar de la mac
ACUM dand deoparte rezolvarea clasic micro$$$oft…hai sa dam RESTART sau REINSTAL si totul va fi bine…daca ar fi de la OSX…ce ma poate bloca pe mine in anumite intervale orare destul de bine definite…si apoi din senin isi revine fara probleme…ca de exemplu acum va scriu si totu functioneaza perfect…deci ce poate face asa ceva ???
PS: singurul si unicul motor de cautare care imi functioneaza in acele intervale orare si DOAR pe Firefox e ... http://www.bing.com
K