Administratori superficiali si complet nepregatiti.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.05.12

Asta e ultimul mesaj pe acest forum. Am pus 2 anunturi pentru 2 bratari ipod, diferite, pret diferit, poze diferite. Am fost inchis pentru spam. Cat de superficial trebuie sa fii sa nu vezi ca produsele sunt diferite si doar descrierea e asemanatoare. Trec cu vederea ca din cauza incompetentei acest site e cel mai restrictiv, nu poti edita propriile posturi nu poti raspunde la alte posturi. Totul din cauza slabei pregatiri a unor oameni ce nu sunt in stare sa garanteze siguranta datelor fara a impune restrictii pe care nu le mai intalnesti pe nici un alt forum. Pe langa asta se adauga superficialitatea unor indivizi care nu au nici o legatura cu internetul sau cu ce inseamna el. In plus un sistem de penalitati total subiectiv ce lasa la aprecierea lor ce sanctiuni primeste fiecare fara a exista un regulament clar. Sincer imi provoaca greata si chiar daca am gasit uneori informatii interesante aici nu voi mai intra pe aceasta mostra de gulag internetic. Din fericire exista alternative. Sunt siguri ca se vor grabi sa stearga anuntul de aceea va rog ce-i ce il cititi sa il puneti in alte posturi.

[ Modificat: 11 Noiembrie 2012 10:31 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

îți dorim succes!
și un sfat gratuit: încearcă să nu ignori regulile comunităților unde vrei să activezi
nu vei reuși decât să fii penibil

‹‹ clona?      Ar fi interesant de stiut ››