ROG AJUTOR PROBLEME APP STORE
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.11.12

Salutare

Incerc sa descarc de pe App Store cateva aplicatii gratuite si imi apare un de fiecare data mesajul “Improve apple id security.To help ensure the security of your apple idd, choose three security questions and answers.”Merg mai departe, ii dau parola si nu se intampla nimic.Imi tot apare id-ul meu si imi cere parola.Am bagat-o de zece ori si acelasi rezultat.Imi puteti spune daca am gresit ceva la setari?Am dezactivat si genius si nimic.Va multumesc frumos

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
dcbal - 11 Noiembrie 2012 11:35 AM

Salutare

Incerc sa descarc de pe App Store cateva aplicatii gratuite si imi apare un de fiecare data mesajul “Improve apple id security.To help ensure the security of your apple idd, choose three security questions and answers.”Merg mai departe, ii dau parola si nu se intampla nimic.Imi tot apare id-ul meu si imi cere parola.Am bagat-o de zece ori si acelasi rezultat.Imi puteti spune daca am gresit ceva la setari?Am dezactivat si genius si nimic.Va multumesc frumos

.Mentionez ca am un IPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Înseamnă că parola ta e prea scurtă. Din nefericire, va trebui s-o schimbi, să bagi cifre şi caractere mai ciudate.
Aşa m-au chinuit şi pe mine, am acum o parolă de poţi fuma o ţigară pînă o scrii!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.10.11

Trebuie sa ai o parola formata atat din cifre cat si din litere si sa inceapa cu o majuscula. Incearca sa raspunzi si la intrebarile de securitate.

Semnătură 

 Mac Pro Early 2008
 MacBook Late 2008
 MacBook Pro Early 2011
 iPod Classic 60 GB
 iPhone 5s 16GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am schimbat parola cu una imbarligata rau de tot.Tot nu merge.

Ma tachineaza cu cele trei intrebari de securitate.Nu stiu unde sa intru sa rezolv cele trei intrebari.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Trebuie să intri aici:

https://appleid.apple.com/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

De aici am schimbat parola.Intr-adevar, de aici iti poti schimba si acea intrebare de siguranta.Dar este vorba de una singura, nu de trei intrebari.
Imi spunea cineva sa descarc Itunes si sa fac modificarile de acolo.Problema este ca momentan nu pot dowloada Itunes.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

din cauza ca au fost unele furturi de identitate, Apple ca schimbat politica in legatura cu intrebarea de siguranta, din una a facut 3. Sfatul meu e sa-ti faci putin timp liber si sa-ti faci cele trei intrebari ca dupa nu o sa te mai streseze. Am patit si eu aceeasi chestie, nu mi-am schimbat parola dar am pus cele trei intrebari

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc mult tuturor pentru sfaturi.
Intr-adevar problema tinea de cele trei intrebari de securitate.A durat ceva pana am reusit sa ajung la ele dar s- rezolvat.
Mii de multumiri.
Decebal

‹‹ Agenda iphone      Iphone4 - semn localizare ››