Ar fi interesant de stiut cine este administratorul forumului. Asta ca sa nu se creada ca se ascunde in spatele titualturii de administrator.
Personal, consider ca asta nu ar constitui niciun pericol pentru administrator, nu-i asa? Voi ce parere aveti, dragi forumisti?
Rog administratorii de forumuri sa nu ia parte la aceasta discutie, deoarece nu lor li se adreseaza si sa nu se modifice in niciun fel interventiile, ca sa nu ne consideram ingraditi in dreptul la libera exprimare garantat de Constitutia Romaniei.
In mod normal, aceasta discutie nu ar trebui sa supere pe nimeni.
Provocator subiect, nu-i asa ?
Sunt câțiva useri care au drepturi de admin, cu ce te-ar ajuta dacă ai ști numele celui care face modificările de rigoare în aplicarea regulamentului? (sincer întreb,fără mișto).
Interesant subiect…insa eu as duce discutia inspre comportamentul membrilor intai, si apoi inspre cel al administratorilor.
Oricine devine membru al unei comunitati, indiferent de natura sa (forum, club sportiv, diverse asociatii) este sau ar trebui sa fie constient de un regulament care sta la baza functionarii acelei comunitati si mai ales sa-l cunoasca.
Atata timp cat devenim membri pe un forum si habar nu avem ce scrie in regulament, suntem supusi riscului de a fi banati/avertizati sau exclusi.
Treaba e foarte simpla si mi se pare foarte corecta: citesti regulamentul, il accepti devii membru, nu-l accepti, cauti frumos in alta parte si asta e.
A nu se intelege ca sunt partinitor, e o chestie de principiu pur si simplu. Nu cred ca ar ajuta cu ceva dezvaluirea identitatii unui admin sau a altuia, regulamentul se aplica indiferent de situatie.
Userii ar trebui sa fie mai constienti ca trebuie respectate anumite reguli (diferite de la comunitate la comunitate) si sa actioneze ca atare.
De acord cu tine.
Cand mi-am cont pe acest forum am postat aceeasi intrebare intr-un topic deschis de alt user mult mai vechi pe forum.
Am fost banat imediat fara sa se verifice ca acel user era mult mai vechi pe forum si cu posturi mai multe decat mine. Cica as fi fost clona acelui user. Desi nu era logic sa fi fost clona. Aveam aceeasi problema ca userul respectiv.
Nu stiu ce administrator m-a blocat dar mi-a lasat un gust amar. A trebuit sa-mi fac alt cont dupa aceea si sa explic ca nu am nici o treaba cu userul ala.
Sunt unele reguli pe acest forum care ar trebui revizuite. Totodata ar fi indicat sa fie si un buton de editare post macar in primele 5 minute dupa ce ai postat.
Uneori nu se tine cont de incalcarea regulamentului cand se da ban.
h3llboy - 11 Noiembrie 2012 01:38 PM
Interesant subiect…insa eu as duce discutia inspre comportamentul membrilor intai, si apoi inspre cel al administratorilor.
Oricine devine membru al unei comunitati, indiferent de natura sa (forum, club sportiv, diverse asociatii) este sau ar trebui sa fie constient de un regulament care sta la baza functionarii acelei comunitati si mai ales sa-l cunoasca.
Atata timp cat devenim membri pe un forum si habar nu avem ce scrie in regulament, suntem supusi riscului de a fi banati/avertizati sau exclusi.
Treaba e foarte simpla si mi se pare foarte corecta: citesti regulamentul, il accepti devii membru, nu-l accepti, cauti frumos in alta parte si asta e.
A nu se intelege ca sunt partinitor, e o chestie de principiu pur si simplu. Nu cred ca ar ajuta cu ceva dezvaluirea identitatii unui admin sau a altuia, regulamentul se aplica indiferent de situatie.
Userii ar trebui sa fie mai constienti ca trebuie respectate anumite reguli (diferite de la comunitate la comunitate) si sa actioneze ca atare.
Toate datele sunt publice și există în diferitele secțiuni ale Forumului.
Există, de asemenea, un Regulament general și unele reglementări specifice secțiunii de mică publicitate.
Există oameni corecți, unii care încearcă să trișeze, unii sunt suficienți…
Viața și regulile traiului în comun, democrația și legile ne ordonează tuturor atitudinea publică.
Unora mai devreme, altora mai târziu.
Nemo ignorare legem censetur.
Toate datele sunt publice și există în diferitele secțiuni ale Forumului.
Există, de asemenea, un Regulament general și unele reglementări specifice secțiunii de mică publicitate.
Există oameni corecți, unii care încearcă să trișeze, unii sunt suficienți…
Viața și regulile traiului în comun, democrația și legile ne ordonează tuturor atitudinea publică.
Unora mai devreme, altora mai târziu.
Nemo ignorare legem censetur.
Haideti sa fim seriosi.
Toate posturile de la admin sunt mereu chipurile transante, dar de cele mai multe ori sunt de fapt arogante.
Aceasta este parerea mea.
Vezi raspunsul catre userul acela Arnold, care era cam suparat, citez din Admin: “și un sfat gratuit: încearcă să nu ignori regulile comunităților unde vrei să activezi
nu vei reuși decât să fii penibil”
Serios acum, ati ajuns sa dati si sfaturi????
Administrati in continuare forumul si vedeti-va de treaba, chiar nu cred ca e nevoie de sfaturile voastre gratuite.
Acum serios vorbind, oricine a avut dorința de a-i cunoaște personal pe cei din echipa de Admin, a avut toate ocaziile - în ultima joi din fiecare lună, de ani de zile, cel puțin unul este prezent la întâlnirea din București iar la întâlnirile naționale, oriunde au fost ele prin țară, au fost la dispozitia macuserilor.
Este pe forum publicată adresă de e-mail și adresă poștală. Pozele tutorora se găsesc în galerie. Mai mult de atâta ce ?
@scoro2000: cand ti-ai facut cont gratis pe macuser.ro (desi puteai sa citesti tot forumul gratis si fara cont), nu ti-a cerut nimeni copie dupa buletin si doua facturi de utilitati recente pe numele tau. Nu iti datoreaza nici un administrator full disclosure. Dar daca trimiti pe adresa postala a adminului copie dupa buletin si doua facturi recente, eu, 1/4 din administrator, iti trimit inapoi prin posta la adresa aia numele, fair?
Pentru restul de nemultumiti de moderare si administrare, exista si alte situri. e.g. Facebook, unde toti au numele si adresele publice, nu? Toti prietenii abia asteapta sa afle despre ce Mac adus din state vreti sa le prezentati ultima oferta (si Facebook va datoreaza dreptul la exprimare, exista si in Californa constitutie, nu?), si pentru ca se poate, le veti trimite un reminder in fiecare zi cu fiecare modificare de pret, sau de ce nu, doar asa, pentru ca puteti. Toti prietenii!! Fugutza repede ca se culca. Luati-le numerele de telefon si dati-le niste SMSuri sa adoarma cu oferta in brate. De fapt, mai bine, dati-le doar bip si va suna ei inapoi. O sa aiba privilegiul sa va auda vocea suava in timp ce trec lin in taramul viselor, spre un Mac mai luminos, Macul pe care il vindeti voi!
Eu zic ca adminii si-au facut simtita prezenta cand s-a facut referire la piratare sau cand s-au incins spiritele intre anumiti useri,exceptand aria vanzari. Personal, nu am ce sa reprosez, nu ma injur pe forum cu nimeni si nu repostez anunturi la vanzare decat dupa 30 zile deci nu am probleme.
Mai nene. Adminii pana acum, s-au ocupat cu succes de inttinerea forumului. Au dat cu “ban”-ul pe cei care au facut-o lata si nu au inteles de vorba buna, au casapit la boti “made in china” si asa si mai departe. Eu sunt membru de cativa ani pe forumul asta, si sincer nu am decat cuvinte de lauda la adresa dansilor. Am primit si eu un avertisment sau doua de cand sunt aici, a fost vina mea ca incalcasem regulile fara sa imi dau seama. Ar trebui acuma sa ma apuc sa dau cu pietre in stanga si in dreapta de nebun? Nu va inteleg dragi colegi mai nou veniti. Duceti-va tata pe alte forumuri daca nu va convine aici si gata. Oamenii astia tin si serverul in viata, si forumul, nu au cerut nimic in schimb pana acum decat cooperarea noastra. A utilizatorilor. Ce draci baltati va ofticati atat dintr-o tampenie?
Eu consider ca nici altero, nici Administrator si nici alt admin nu este obligat sa spuna cine este, ce face si cum o face.
Atunci cand iti faci cont aici, te obligi, sa respecti regulile si userii acestei comunitati.
Si eu, am fost banat de vreo doua ori, odata era sa imi iau ban definitiv din cauza unei mici neintelegeri, asa ca stiu ce inseamna sa fi fustrat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vii aici cu chestii de genul “Ma banezi, spune-mi cine esti ca sa te injur pe nume” sau alte exemple.
Pentru ca sunt multe de spus, m-am hotarat: scriu un capitol in Noul Wiki intitulat “Memoriile unui sfert de Admin”, sau vad eu ce titlu mai pompos gasesc. Poate dau si nume .