Probleme cu garantia la Orange
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 16.08.10

As dori sa ma ajutati cu sfaturi ...

Pana de curand am fost posesorul unui Iphone 4 , cumparat de la orange , dupa cum probabil si voi stiti cat de greu este sa stai fara telefon , nu am trimis telefonul in service decat in momentul in care mi-am cumparat Iphone 5 bineinteles tot de la ei.

Toate bune si frumoase , am trimis telefonul in service , ca astazi sa ma duc la ei , bineinteles nu au dat nici un telefon sa ma anunte ca telefonul mi-a fost livrat . Am fost socat sa vad ca garantia mi-a fost anulata cu mentiunea ca , senzor de umiditate active , tin sa mentionez ca telefonul NU A FOST SCAPAT NICI MACAR O SECUNDA IN APA !!!!!

Problemele telefonului erau butonul home , care merge fff greu si vibratiile care nu mai functionau .

Bineinteles ca nu am lasat asa lucrurile , am refacut o sesizare si maine am de gand sa ma duc si la OPC.

Ce parere aveti , mie mi se pare japca pe fata !!!

Semnătură 

IPHONE 4 white
MACBOOK WHITE
IPOD nano 3RD generation

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

senzorul ala (de fapt unul dintre ele, ca sunt multe) e ROZ. N-o sa fie nimic de contestat. O sa fie roz si asta e. Conform conditiilor de garantie Apple, senzor roz = anularea garantiei.

Nu e nevoie sa-l bagi in apa. Umiditatea, plaia, nesansa… Sunt scandaluri mari afara dar conditii sunt conditii.

Nu apar pe nimeni, mere sau portocale, dar trebuie sa stii la ce sa te astepti…

Butonul home e cu probleme la unele i4, mie mi l-au schimbat in garantie (Apple), n-are nici o legatura cu apa. Vibratiile… nu stiu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Adica nu am nici o sansa?

Semnătură 

IPHONE 4 white
MACBOOK WHITE
IPOD nano 3RD generation

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

ai fi avut o sansa, dar ti-au dat in scris ca ti-au anulat garantia…

cand am spart eu ecranul Air-ului (mecanic) s-au indurat aia de la Apple si cand l-au schimbat m-au taxat numai pentru piesa si nu si pentru manopera. Si asa au fost un purcoi de bani. Dar n-a acoperit nimic garantia…

incerca, incearca si OPC, incearca ce poti incerca! dar vroiam sa te avertizez care e pozitia Apple si a celor de la oranj.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Nici o șansa cu OPC. Am pățit ceva similar cu fostul meu 3GS.
Faza cu sennzorii de umiditate e urâtă.
E deajuns să stai câteva ceasuri afară la frig, și ai mari șanșe ca condensul (care apare atunci când intri într-o incintă încălzită) să afecteze senzorii, sau l-ai uitat in buzunar la halat si ai făcut baie. Aburii ți-au terminat senzorii. Ai vorbit pe ploaie, și un strop de ploaie (altfel poate inofensiv) ți-a afectat sennzorii.
Ca să ai câștig la OPC trebuie proces, care să numească expert să constate că ... n-ai dreptate să spună că senzorii sunt afectați (nu cred că există expert independent in România)

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Super.
SI in cazul asta cum folosim telefonul Iarna? :D

interesantul - 12 Noiembrie 2012 08:26 PM

Nici o șansa cu OPC. Am pățit ceva similar cu fostul meu 3GS.
Faza cu sennzorii de umiditate e urâtă.
E deajuns să stai câteva ceasuri afară la frig, și ai mari șanșe ca condensul (care apare atunci când intri într-o incintă încălzită) să afecteze senzorii, sau l-ai uitat in buzunar la halat si ai făcut baie. Aburii ți-au terminat senzorii. Ai vorbit pe ploaie, și un strop de ploaie (altfel poate inofensiv) ți-a afectat sennzorii.
Ca să ai câștig la OPC trebuie proces, care să numească expert să constate că ... n-ai dreptate să spună că senzorii sunt afectați (nu cred că există expert independent in România)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11

Toti fac la fel, in primul an ti-l schimba deoarece asa este politica apple, si il schimba apple. Forte usor pentru ei.  Dupa primul an, intra service-urile lor (operatorilor), si am auzit foarte multe cazuri in care a fost anulata garantia din aceasta cauza. Sa-mi spuna si mie cineva, daca i sa anulat garantia in primul an, pentru astefel de lucruri, nu lovituri sau ceva de genul !!!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Sincer sa fiu , sunt profund dezamagit de ceea ce am citit ! exact lucrul asta le-am explicat si eu , pt ca problemele au inceput sa apara din iarna trecuta ...

Mi se pare o mare prostie chestia asta ... de ce nu scrie in instructiuni , a nu se folosi iarna sau in conditii de meteo nefavorabile

Semnătură 

IPHONE 4 white
MACBOOK WHITE
IPOD nano 3RD generation

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

ei [cenzurat]…

ia vezi tu ce scrie la punctul d din “CE NU ACOPERĂ PREZENTA GARANŢIE?”
http://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-romanian.html

textul asta e inca in cutia ta de la ifon. iara din astia care nu stiu ce semneaza si dupa aia zic ca nu scrie… sau ca n-au stiut. bleah

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.10.09

Servus,

Eu am avut o problema tot cu Iphone 4 tot cu Orange. Avea 3 probleme: pierdea semnalul far sa aiba o regula, butonul de control functiona mai greu iar fara sa aiba o regula si uneori se bloca cand vroiam sa inchid…sau combinata pierdeam semnal si se inchidea mai greu.

m-am dus cu fact si ceritf garantie la service-ul Orange din Bucuresti din calea Giulesti undeva spre iesire dupa un tel in prealabil si mi l-au schimbat cu un tel nou. Operatiuena a durat cam 30 de minute.
au fost super profi.

Legat de problema ta din ce stiu sunt niste pastile in Iphone care daca tel sta in mediu cu umiditate mare pot sa se umfle si atunci ei sa refuze sa iti mai dea garantie.. Ce te sfatuiesc mergi la acel service….daca tot nu vor sa o rezolve poate un email la Apple te va ajuta.

Merci,

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Va multumesc pt raspunsuri ! astazi am primit SMS de la orange , ca am primit un raspuns oficial prin posta si ca in cel mai scurt timp il voi primi ! Va voi tine la curent

Semnătură 

IPHONE 4 white
MACBOOK WHITE
IPOD nano 3RD generation