CANON MP 150
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Mi-am luat multifunctional Hp asa ca… cine are nevoie sa ridice o mana si sa dea o fuga zilele astea prin centru sa ia multifunctionalul CANON.

Trrebuie cumparat cartus nou color (s-ar pute sa mearga si reincarcat) oricum nou e vro 70RON color (negru 35 RON). Negru mai e in cartus ...

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

po’ sa-l iau eu?
multumiri….

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

daca e compatibila cu OSX o vreau eu raspberry

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

First come, first served! smile Daca MaC nu o ia in trei zile revine urmatorului!
Normal ca merge pe OSX!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Merge perfect si cu Airport Express! Driverul de mac pentru scanner e bijuterie fata de echivalentul HP.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Foarte tare nene! abia astept sa vedem rezultatele wink))

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

buneeeee..
rezultatele. LOL

deci si multumirile mele publice, iata!!

off topic:
cattus, psergiu spuneti-mi si mie ce bere ii place lui D.O.R.U.T.Z. ca n-a vrut sa-mi zica… wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

‹‹ .      help the children ››