Schimbare hdd MBP C2D
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.01.07

As vrea sa stiu daca este posibil sa schimb hard disk-ul la un C2D.  Din cite am auzit noile modele de MBP (seria Core 2 Duo) au un amortizor de sunet fixat pe hdd care nu poate fi demontat foarte usor (sau deloc, fiind lipit?), de unde si recomandarea pentru ca schimbarea de hdd sa se faca intr-un centru autorizat Apple.  Asta pe linga faptul ca hdd-ul era oricum ingropat bine de tot.

A incercat cineva miscarea asta?

Thx
Lucian

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu cred / dar de ce l-ai schimba?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

5400 rpm vs. 7200.
Am o aplicatie de BD in Parallels care foloseste discul tare de tot (proc si mem sint nesemnificative).  Deci fiecare picatura de optimizare hdd face o mare diferenta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pierzi garantia!
Mai bine memorie!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pt sugestie.. insa asa functioneaza softul de care am eu nevoie.  I-ar fi un pic mai greu sa foloseasca ram in loc de hdd cind e vorba de manipulat vreo 10 gb de date in mod curent.  Iar ram exista deja 2 gb iar utilizarea nu depaseste 1,7.

Stie cineva sa existe stickere de garantie pe undeva prin interior?  Eu n-am gasit referiri la asa ceva.  Lumea comenta ca atita timp cit nu strici ceva prin inauntru, nu se poate face diferenta.  Iar garantia acopera defectele pieselor originale, nu tot ansamblul (chestie confirmata de cineva de la Apple).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca ramin urme, se poate face diferenta… tu decizi, e al tau, mai bine du-te la cineva care poate acoperi garantia, care sa faca treaba asta