Model Mac: MacBook Pro 5,3 Mid-2009 (2.80 Ghz)
Producator SSD: Kingston
Model: Kingston HyperX Savage
Capacitate: 240 GB
Compatibilitate: NU
Achizitionat de la: eMag
Comentarii:
Sunt constient ca acest SSD ar functiona la jumatate din viteza, dar e suficient pt. nevoile mele si nu asta e problema.
Am incercat mai multe metode de a face acest SSD sa mearga si toate au fost in zadar. Prima si cea mai evidenta, plasarea lui interna
in locul fostului HDD care a mers fara problema dar apoi instalarea de Mavericks pe el a esuat (instalarea se blocheaza la 18 minute ramase). Mentionez
ca inainte de a incepe instalarea Disk Utility il vede si l-am si formatat astfel.
Apoi am instalat Mavericks pe el folosind un rack USB-SATA, lucru care a mers fara probleme. Am reusit sa bootez si sa rulez Mavericks pe SSD in acest
rack dar odata mutat inapoi inauntrul computerului se blocheaza la ecranul gri cu marul si cu cerculetul de loading sub el.
L-am testat si pe un Macbook Pro Early-2011 cu pasii de la punctul 1 si a mers fara probleme. Instalat si bootat de pe el…totul perfect.
Am cautat pe net. Unii spun ca ar fi cablurile SATA din Macbook Pro-ul mid-2009, dar totusi vechiul HDD merge fara probleme. Altii spun ca ar fi firmware-ul
de vina.
Ma gandesc sa il returnez si sa incerc un Samsung 850 Evo sau un Corsair MX100.
A mai avut altcineva probleme de genul asta?