salut, tocmai ce mi l-am luat. Il folosesc pentru browsing/muzica/filme. Care ma ajuta si pe mine cu mai multe detalii despre el, gen ce programe sa iau, daca se mai poate face “upgrade” si la soft si la componente. Sunt rookie in ceea ce-l priveste. Help :/
multumesc frumos. inca o problema .. cand intru pe youtube si bag o piesa, se aude nu se intrerupe, in schimb videoclipul se vede in frame-uri si imi zici sa instalez flash player ultimu .. am incercat sa bag o versiune si tot asa ..
Ma indoiesc ca vei putea vedea ceva pe youtube, nu te ajuta procesorul si placa video. Muzica in iTunes ar trebui sa mearga insa. E foarte vechi laptopul dar inca mai poti sa faci cate ceva pe el.
itunes merge chiar bine, nu ma asteptam. Inca nu am downloadat filme pe el, oare o merge sa le vizualizez tot asa in frame-uri ? trebuie ceva codecuri ?
te uiti la filme cu vlc si nu iti trebuie codec-uri. Daca vrei sa te uiti cu Quicktime ar trebui sa instalezi Perian si Flip 4 Mac (Perian e pt avi-uri, Flip 4 mac pentru wmv-uri, eu folosesc vlc pentru mkv-uri)
Cu VLC merg ok avi, dar sa nu mai faca si altceva macul. Maxim un adium deschis in acelasi timp.
Altfel se gatuie si numai te enervezi.
Pe un ibook similar cu al tau, dar la 700 Mhz mi-a mers cel mai bine VLC 0.8.6i
Nu stiu cum de, dar era versiunea cea mai fluida.
Si griji sa aiba picioruse pe bottom case, astfel incat sa circule aerul pe sub el.
Daca nu le mai are pe cele originale, lipesti tu unele din comert (din cele pt. fixat mobila de exemplu).
Prelungesti astfel viata chip-ului grafic (inevitabil din asta va muri la un moment dat).
Asa s-a dus si al meu, e buba universala la ele.
In rest, enjoy it while it lasts