iPhone 5 de la Verizon USA
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

Din cate am inteles de pe forumul macrumors noul iPhone 5, modelul de la Verizon ar fi compatibil cu retelele GSM - adica are si nanoSIM. La 4S stiu ca doar modelul AT&T putea fi folosit pe retelele GSM.
Stiti cumva daca iPhone 5 de la Verizon ar putea fi utilizat pe retelele de la noi?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Poate fi pentru ca este gsm unlocked, am intrebat. Singura problema este ca momentan nu poate fi cumparat (chiar contract-free) decat de cei care au deja abonament la Verizon, dar lucrurile se vor schimba in curand. Modelul se numeste tot A1429, precum cel comercializat in Europa, insa este A1429 CDMA, nu GSM, are cinci frecvente LTE, dintre care una pusca si peste ceea ce va fi la noi, iar in rest ti-am spus, este destinat celor care calatoresc mult mai ales in Lumea Veche. Am sunat si am vorbit si la Verizon si la Bestbuy.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Asta am inteles si eu din ce am citit - Verizon ar functiona fara probleme in RO pe 3G, iar pe LTE sunt sanse mari sa fie compatibil. Modelul AT&T are doar 2 frecvente LTE, fata de 5 la cel Verizon. Interesant smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

De fapt are 5 benzi LTE, printre care 1, 3 si 5. In Romania am auzit ca 3 va fi cea folosita, nu stiu cat e de adevarat sau nu. Cred ca cel tarziu la inceput de decembrie ii vor da drumul la liber acolo, anul trecut a durat sase saptamani intre lansarea 4s-ului din octombrie si lansarea lui unlocked. Conform purtatoarei de cuvant de la Verizon, “Verizon Wireless said Monday that it won’t prevent its version of the iPhone 5 from being used on AT&T’s network”. Asta, teoretic, inseamna ca GSM este unlocked, iar CDMA ramane blocat, dar de asta nu erau siguri cei de la BestBuy.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ai idee daca se vinde, sau daca se va vinde iphone 5, la un magazin care nu colecteaza sales tax?
ca de exemplu: bhphotovideo.com

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Habar nu am, nu as putea sa iti spun, nu stiu nici daca a fost posibila aceasta varianta in trecut sau nu.

‹‹ MMS iPhone 5      Problema iphone 3G ››